למקרה שאתם לא חלק מה- 40,000,000 שכבר צפו
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
.sam22 כתב:רק לי זה מריח כמו משהו מתוכנן ומכור להעלות רייטינג?...
אני איתך..... משהו שם פשוט היה נראה לי מקומבן.. לא רציתי להשמיע את קולי כי כולם התלהבו וחשבתי אולי שאני טועה... משום מה התגובות של השופטים.. ואיך שהכל התנהל היה נראה לי קצת נגוע..... אבל העיקר שזה מעביר מסר טוב לאנשים מסוימים
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
הזמר ההוא היה יותר אותנטי לדעתי והיה לו קול מדהים.yairf כתב:תגידו מה שתרצו, יש כאן מקרה קלאסי של אנדרדוג שמקבל את ההזדמנות שלו. זה היה גם בשנה שעברה עם זמר אופרה שהיה לא פחות אנדרדוג ממנה...
מהזמרת הזאת לא ממש נפלתי האמת והיא גם נראית הרבה פחות ספונטנית.
אני באופן כללי לא מבין איך אפשר להסתיר כישרון כ"כ גדול שנים כ"כ רבות.
היא נראית די טבעית על הבמה מול קהל.
Need more cowbell
-
barvfr
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 725
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
למען האמת באמת אפשר לחשוב שיש כאן איזה "פברוק".Shayosef כתב:לדעתי כמעט ב 100%, הכל כאילו תפור טוב מדי לסחוט אמוציות, אבל גם אם כן אז סחתיין על הביצוע.sam22 כתב:רק לי זה מריח כמו משהו מתוכנן ומכור להעלות רייטינג?......
אז אם כאן- זהו אחד הקמפיינים השיווקים המוצלחים בהיסטוריה תוך ניצול מצוין של מידיית האינטרנט.
אבל באו נחשוב לרגע...
אם זהו פברוק, אז אחרי כזה רעש בעולם, כבר היה צריך לצוץ משהו עם סקופ בנושא.
גם צריך להבין שהסרט ביוטיוב- הוא ערוך בדיעבד ולא צולם כך במקור, אלה עבר עריכה ולכן מעלה סימניי שאלה.
כך או כך, אין ספק שיש לגברת המוזרה הזו כישרון גדול, שהשמיעה ביוטוב עושה לה עוול.
ולסיום, מה שהעיתונות החוקרת כן גילתה הוא, שהגברת הזאת הקליטה ב- 1999,
שיר אחד שהוקלט באלף עותקים, זאת במסגרת הפקת צדקה של הכנסייה באזור מגורה.
אז קבלו את סוזאן בוייל בביצוע נהדר של - Cry Me A River
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
אני לא חושב שזה פיברוק.
לגבי הצילום המקצועי והעריכה הטובה של הקטע: הרי מדובר בתוכנית יוקרתית ואיכותית בזמן צפיית שיא. התוכניות האלה מושקעות ועשויות להפליא בדיוק כדי שקטעים כאלה יעבדו טוב. תגובת השופטים מרגישה מאוד אותנטית.
הסיפור הזה הוא "מדהים" בעיקר בגלל שמדובר בזקנה מכוערת. אם היה מדובר בצעירונת כוסית אז לא היה נוצר כזה רעש סביבה. אבל בגלל שמדובר בבתולה סקוטית מזעזעת עם פרצוף עקום ושיניים מהמאה הקודמת שאמרה ש"אף פעם לא נשקו אותו" אז אנחנו נהנים לראות את הקטע... ממש כמו בקרקס "אישה עם זקן" = "מכוערת עם קול של מלאך".
אז לא מדובר בפיברוק, אלה פשוט במן מראה ששמים לנו ומראים לכולנו כמה אנחנו רדודים ופשוטים... וכן, זה עדיין מרגש.
לגבי הצילום המקצועי והעריכה הטובה של הקטע: הרי מדובר בתוכנית יוקרתית ואיכותית בזמן צפיית שיא. התוכניות האלה מושקעות ועשויות להפליא בדיוק כדי שקטעים כאלה יעבדו טוב. תגובת השופטים מרגישה מאוד אותנטית.
הסיפור הזה הוא "מדהים" בעיקר בגלל שמדובר בזקנה מכוערת. אם היה מדובר בצעירונת כוסית אז לא היה נוצר כזה רעש סביבה. אבל בגלל שמדובר בבתולה סקוטית מזעזעת עם פרצוף עקום ושיניים מהמאה הקודמת שאמרה ש"אף פעם לא נשקו אותו" אז אנחנו נהנים לראות את הקטע... ממש כמו בקרקס "אישה עם זקן" = "מכוערת עם קול של מלאך".
אז לא מדובר בפיברוק, אלה פשוט במן מראה ששמים לנו ומראים לכולנו כמה אנחנו רדודים ופשוטים... וכן, זה עדיין מרגש.
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73337
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
השיר שהגברת בחרה לשיר בחצי הגמר, לטעמי שיר הרבה פחות מרגש מהשיר שהיא שרה באודישן: