פלזמה מקבילה ל Pioneer 42
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
מחיר טוב (בהנחה שמדובר ביורוקום). טלוויזיה לא רעה בכלל ולא רחוקה מהרמה של הפיוניר שציינת (שהיא מדור קודם). אם תשאל אותי, אני לא רואה סיבה לשלם מעל 60% יותר מהפנסוניק כדי לקנות את הפיוניר הזו (גם לו היתה במלאי)...ניצן40 כתב:רציתי לקנות את ה Pioneer 4280XA שעולה בסביבות 9000 ש"ח. אתה מתכוון לפנסוניק. הציעו לי את ה PV80 ב5500 ש"ח...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
צודק, ה PV80 בהחלט לפחות שווה ברמת לפיוניר דור קודם, גם מבחינת השחורים.איינשטיין כתב:מחיר טוב (בהנחה שמדובר ביורוקום). טלוויזיה לא רעה בכלל ולא רחוקה מהרמה של הפיוניר שציינת (שהיא מדור קודם). אם תשאל אותי, אני לא רואה סיבה לשלם מעל 60% יותר מהפנסוניק כדי לקנות את הפיוניר הזו (גם לו היתה במלאי)...ניצן40 כתב:רציתי לקנות את ה Pioneer 4280XA שעולה בסביבות 9000 ש"ח. אתה מתכוון לפנסוניק. הציעו לי את ה PV80 ב5500 ש"ח......
- starre
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 287
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
אולי התכוונת ל- G10?
Armed with their latest Neo PDP technology, the TX-P42G10 is Panasonic’s first attempt at claiming the vacant throne. Although its black performance has improved to the level of an entry-level 8G Pioneer Kuro PDP-4280XD, the TX-P42G10 still trails behind the nearly extinct Kuros in terms of colour accuracy and standard-def video processing.
http://www.hdtvtest.co.uk/news/panasoni ... 415146.htm
Armed with their latest Neo PDP technology, the TX-P42G10 is Panasonic’s first attempt at claiming the vacant throne. Although its black performance has improved to the level of an entry-level 8G Pioneer Kuro PDP-4280XD, the TX-P42G10 still trails behind the nearly extinct Kuros in terms of colour accuracy and standard-def video processing.
http://www.hdtvtest.co.uk/news/panasoni ... 415146.htm
roei_s כתב:צודק, ה PV80 בהחלט לפחות שווה ברמת לפיוניר דור קודם, גם מבחינת השחורים.כתב:......
אם יש שגיאות בעברית סימן שלאישתי לא היה זמן לבדוק.......