טלוויזיה- זה עוד לא נגמר!
למי שזוכר אותי, לאחר שסגרתי על הסמסונג A650 בגודל 32", החלטתי לבטל את העסקה לאחק שלהפתעתי גיליתי שהסדרה הזו טובה ויפה, אבל משום מה, גודל הטלוויזיה של 32" הוא "הכבשה הרעה של המשפחה": בכל בגדלים יחס של 1:500000, לעומת 1:15000 בגודל 32", בכל המסכים זמן תגובה של 4ms, אבל 5ms של ה-32", 100Hz אצל כל המסכים מלבד ה- 32". אפילו הפאנל פחות טוב. בקיצור, אחרי שגיליתי את זה מיד ביטלתי את העסקה.
עכשיו, הדגם שאני מעוניין לקנות הוא הסוני 32" W4000, שהבנתי שהוא הטוב מסוגו. אבל יש משהו שמפחיד אותי, וזה שאין לו 100Hz. השאלה שלי האם זה משהו ממש משמעותי, שממש יפגע לי בחווית הצפייה?
תודה רבה לעוזרים.
עכשיו, הדגם שאני מעוניין לקנות הוא הסוני 32" W4000, שהבנתי שהוא הטוב מסוגו. אבל יש משהו שמפחיד אותי, וזה שאין לו 100Hz. השאלה שלי האם זה משהו ממש משמעותי, שממש יפגע לי בחווית הצפייה?
תודה רבה לעוזרים.
כמעט תמיד ב 32 אינץ יש קונטרסט נמוך יותר מבאותו הדגם בגדלים גדולים יותר.50אגורות כתב:למי שזוכר אותי, לאחר שסגרתי על הסמסונג A650 בגודל 32", החלטתי לבטל את העסקה לאחק שלהפתעתי גיליתי שהסדרה הזו טובה ויפה, אבל משום מה, גודל הטלוויזיה של 32" הוא "הכבשה הרעה של המשפחה": בכל בגדלים יחס של 1:500000, לעומת 1:15000 בגודל 32", בכל המסכים זמן תגובה של 4ms, אבל 5ms של ה-32", 100Hz אצל כל המסכים מלבד ה- 32". אפילו הפאנל פחות טוב. בקיצור, אחרי שגיליתי את זה מיד ביטלתי את העסקה.
תודה רבה לעוזרים....
זה לא אומר יותר מדי, אל תשכח שמדובר בו בקונטרסט דינמי, הקונטרסט האמיתי גם ב 32 וגם ב 42 ב LCD הללו הוא לא יותר מ 1:1000, המצטיינים 1:2000.
כלומר יש קונטרסט סטטי (?) וקונטרסט דינאמי???roei_s כתב:כמעט תמיד ב 32 אינץ יש קונטרסט נמוך יותר מבאותו הדגם בגדלים גדולים יותר.50אגורות כתב:למי שזוכר אותי, לאחר שסגרתי על הסמסונג A650 בגודל 32", החלטתי לבטל את העסקה לאחק שלהפתעתי גיליתי שהסדרה הזו טובה ויפה, אבל משום מה, גודל הטלוויזיה של 32" הוא "הכבשה הרעה של המשפחה": בכל בגדלים יחס של 1:500000, לעומת 1:15000 בגודל 32", בכל המסכים זמן תגובה של 4ms, אבל 5ms של ה-32", 100Hz אצל כל המסכים מלבד ה- 32". אפילו הפאנל פחות טוב. בקיצור, אחרי שגיליתי את זה מיד ביטלתי את העסקה.
תודה רבה לעוזרים....
זה לא אומר יותר מדי, אל תשכח שמדובר בו בקונטרסט דינמי, הקונטרסט האמיתי גם ב 32 וגם ב 42 ב LCD הללו הוא לא יותר מ 1:1000, המצטיינים 1:2000....
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אתה לא בודק. אנשי מקצוע בודקים. תוכל לקרוא סקירות לדוגמה שעורך עפר לאור ולראות את הערכים שהוא מודד בפועל מול מה שהיצרן מפרסם.
אני לא הייתי עושה ממסך "32 פרוייקט המאה, ובכל מקרה לא צריכים לפחד אם אין 100HZ... בפרט לא במסך קטן כזה.
אתה ראית את המסך הזה בפעולה במו עיניך (עם תכנים כמו שאתה מתעתד לצפות וממרחק צפייה זהה למה שיהיה לך בבית)? אהבת או לא אהבת את התמונה? אם אהבת - תתחדש ועזוב את המספרים.
אני לא הייתי עושה ממסך "32 פרוייקט המאה, ובכל מקרה לא צריכים לפחד אם אין 100HZ... בפרט לא במסך קטן כזה.
אתה ראית את המסך הזה בפעולה במו עיניך (עם תכנים כמו שאתה מתעתד לצפות וממרחק צפייה זהה למה שיהיה לך בבית)? אהבת או לא אהבת את התמונה? אם אהבת - תתחדש ועזוב את המספרים.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
תגובה חמודהאיינשטיין כתב:אתה לא בודק. אנשי מקצוע בודקים. תוכל לקרוא סקירות לדוגמה שעורך עפר לאור ולראות את הערכים שהוא מודד בפועל מול מה שהיצרן מפרסם.
אתה ראית את המסך הזה בפעולה במו עיניך (עם תכנים כמו שאתה מתעתד לצפות וממרחק צפייה זהה למה שיהיה לך בבית)? אהבת או לא אהבת את התמונה? אם אהבת - תתחדש ועזוב את המספרים....
בסוף נשארתי עם התלבטות אחת: האם להשאיר את המסך שלי (A650) או לקחת sony w4000.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
תישאר עם ה650, ה4000 נחמדה, לא יותר מזה.
אגב - יש 32 100 הרץ, אם בא לך לשלם הרבה כסף על פאנל של שארפ בתוך פיוניר... זה גם לא נראה מדהים...
ה32 טלוויזיה טובה.
עשיתי הרבה בדיקות על הדגם הזה של ה650 של סמסונג. הוא ממש טוב. ראיתי את כל הגדלים כולם, מ32 ועד ל52.
אגב - יש 32 100 הרץ, אם בא לך לשלם הרבה כסף על פאנל של שארפ בתוך פיוניר... זה גם לא נראה מדהים...
ה32 טלוויזיה טובה.
עשיתי הרבה בדיקות על הדגם הזה של ה650 של סמסונג. הוא ממש טוב. ראיתי את כל הגדלים כולם, מ32 ועד ל52.
Vocare Ad Regnum