מוזיקה בMEDIA PORTAL
טוב אז אחרי שהנושא של הסדרות והסרטים מושלם ! בזכות חברי הצוות שלנו יש עוד משהו אחרון: (אני יודעת שאני קרציה מתנצלת מראש) המוזיקה: כמובן שיהיה נחמד שיהיה סקריפט לאתר המוזיקה הישראלי כמו ל-XMBC ובלי שום קשר בנוסף רציתי לשאול אם יש אפשרות שבמדיה פורטל כל החלק של המוזיקה יראה כך: http://www.hydrogenaudio.org/forums/ind ... 62359&st=0
שוב תודה רבה על כל השיפורים המדהימים
שוב תודה רבה על כל השיפורים המדהימים
ברגע שישפרו את נושא המוסיקה במדיה פורטל באופן כללי אני מאמין שיהיה ניתן להוסיף תמיכה בעברית.
אם יש לך פלאגין קיים (וטוב) עבור מוסיקה שצריך רק להוסיף לו תמיכה בעברית אז אפשר לסדר משהו. אחרת אני מאמין שנאלץ לחכות...
הצעות לשיפור חלק המוסיקה במדיה פורטל אני ממליץ לפרסם בחלק המתאים בפורום של מדיה פורטל.
אם יש לך פלאגין קיים (וטוב) עבור מוסיקה שצריך רק להוסיף לו תמיכה בעברית אז אפשר לסדר משהו. אחרת אני מאמין שנאלץ לחכות...
הצעות לשיפור חלק המוסיקה במדיה פורטל אני ממליץ לפרסם בחלק המתאים בפורום של מדיה פורטל.
אני פשוט לא מבין איפה ניתן לשלב סקריפט כלשהו המושך מידע על מוסיקה בעברית בפונקציונליות הנוכחית של מדיה פורטל.
למשל עבור Moving Pictures זה מאוד ברור מה הסקריפט צריך לעשות - למשוך מידע עבור הסרט (תקציר, שם בעברית שחקנים וכו').
עבור מוסיקה - המידע קיים ב-TAG של הקובץ...
אני לא מכיר את XBMC. יש לך קישור לתמונות מסך של איך זה נראה שם (בעברית).
למשל עבור Moving Pictures זה מאוד ברור מה הסקריפט צריך לעשות - למשוך מידע עבור הסרט (תקציר, שם בעברית שחקנים וכו').
עבור מוסיקה - המידע קיים ב-TAG של הקובץ...
אני לא מכיר את XBMC. יש לך קישור לתמונות מסך של איך זה נראה שם (בעברית).
למה שלא נתחיל איזה משהו בנושא?
נקים DB למשתמשי HTPC ישראלים וככה כולם יוכלו לשאוב משם
את כל הנתונים , אפשר להתחיל בקטן ולאט לאט לצמוח
הרי בסופו של עניין אני לא מכיר אתר אחר שנוכל למצוא בו מידע לדוגמה על "ממעמקים" של
עידן רייכל
יש לי ידע ב XML ... מי מכניס יד בעניין (רגל גם טוב)
נקים DB למשתמשי HTPC ישראלים וככה כולם יוכלו לשאוב משם
את כל הנתונים , אפשר להתחיל בקטן ולאט לאט לצמוח
הרי בסופו של עניין אני לא מכיר אתר אחר שנוכל למצוא בו מידע לדוגמה על "ממעמקים" של
עידן רייכל
יש לי ידע ב XML ... מי מכניס יד בעניין (רגל גם טוב)