יש לי כמה שאלות על התוכנה?
איך משתמשים בה בכללי ומה היא עושה?
ראיתי שיש כמה פורמטים באפשריות של התוכנה מה הכי מומלץ בהקלטה?
זה שהיא דוחסת היא מורידה מהאיכות?
אם אני מקליט שידור sd ובוחר שם פורמט HDTV1080 מה זה יעשה להקלטה?
יש מדריך הכירות לתוכנה הזאת?
שאלות עלMCEBuddy
-
the_lighting
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 425
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
הרעיון בתוכנה הוא שהיא רצה כל הזמן ברקע, ודוחסת לך באופן אוטומטי הקלטות ברגע שהן מסתיימות או בשעות מסויימות ביממה שאתה קובע אותן (למשל, בלילה). אתה מציין את התיקייה בה נמצאות ההקלטות ואת התיקייה בה אתה רוצה לאחסן את הקבצים הדחוסים, בוחר פורמט דחיסה ולוחץ START. ניתן להגדיר פורמט דחיסה נוסף, עבור נגני MP4 קטנים או טלפון נייד, למשל.
אני הכי אוהב את הפורמט H.264 ללא שינוי רזולוציה. בשביל שהקבצים יתאימו לנגני DVD/DivX (למשל, בשביל משפחה או חברים), מומלץ לבחור DivX Compatibility.
האיכות כמובן יורדת בדחיסה.
אין טעם לבחור ב-HDTV 1080 כאשר ההקלטה היא 576. מומלץ לבחור בדחיסה ללא שינוי רזולוציה.
במדריך המקיף של PopPy להתקנת SageTV (יש לינק בשרשור המדריכים המומלצים) יש מדריך התקנה והגדרה של התוכנה באחד הפרקים.
אני הכי אוהב את הפורמט H.264 ללא שינוי רזולוציה. בשביל שהקבצים יתאימו לנגני DVD/DivX (למשל, בשביל משפחה או חברים), מומלץ לבחור DivX Compatibility.
האיכות כמובן יורדת בדחיסה.
אין טעם לבחור ב-HDTV 1080 כאשר ההקלטה היא 576. מומלץ לבחור בדחיסה ללא שינוי רזולוציה.
במדריך המקיף של PopPy להתקנת SageTV (יש לינק בשרשור המדריכים המומלצים) יש מדריך התקנה והגדרה של התוכנה באחד הפרקים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"