בזמן צפייה בתכני - HD VOD ( כולל סרטים HD בתשלום ! )בחיבור כבל HDMI , הנורית הכחולהHD - בורר סוג האיכויות בממיר THOMSON , לא דולקת !
ניראה שחברת הוט כלל לא מתחשבת " בטכנולוגיה עתידנית " - באשר וכפי שחברת THOMSON העולמית יצרה את הממיר הזה !

איינשטיין ,איינשטיין כתב:אולי כדאי לפנות למשרד התקשורת?...

zovirax,zovirax כתב:עדיין אני לא מבין למה אתה צריך את הנורית הזאת?
אם היו ערוצים שמשלבים HD עם SD זה עוד היה רלוונטי....

מפרט טכני ( ממשקים ) לממיר HOT HD של THOMSON :UVG כתב:יש יציאת HDMI בממיר של הוט HD?...

למיטב ידיעתי האור הכחול הוא נגד יתושים..zovirax כתב:עדיין אני לא מבין למה אתה צריך את הנורית הזאת?
אם היו ערוצים שמשלבים HD עם SD זה עוד היה רלוונטי....

מה אתה מתכוון?NEW_WAVE כתב:איך כולכם נופלים בפח,פעם אחר פעם .
...

הנורה הכחולה זה טריגר ,לדעתי דיי מטופש .zovirax כתב:מה אתה מתכוון?NEW_WAVE כתב:איך כולכם נופלים בפח,פעם אחר פעם .
...
puca עושה עלינו מתיחה?...

levikon,levikon כתב:כמו שהוסבר מקודם, הנורית אינה פונקציה של איכות שידור, אלה של איפיון השידור על ידי מרכז השידורים בעת הכנת התוכן לשידור. דליקתה של הנורית לא משנה כהוא זה את איכות התוכן המשודר. ייתכן ולא ניתן להפעיל את הנורית בעת שידור ב-VOD מכיוון שהוא עובד על טכנולוגיה שונה מהערוצים האחרים....

זה בדם שלו...oferlaor כתב:puca,
למה כל הזמן תלונות?!
למה?...

שלום לך עופר,אני שמח על תגובתך ,oferlaor כתב:puca,
למה כל הזמן תלונות?!
למה?...

levikon,levikon כתב:זה בדם שלו...oferlaor כתב:puca,
למה כל הזמן תלונות?!
למה?..."אם אין תלונות איני קיים"
אני חושב שאם הוט היו צריכים לכתוב מאפיינים מחדש לממיר וטומסון היו באים אליהם עם ההצעה על הנורית הם היו מוותרים על זה רק בגללו...![]()
מה שכן, חשוב לציין שהממיר אינו מגיע כמוצר Off the shelf אלה הוא עובר התאמה של הוט. לכן גם לא מתקבל דף פירוט והסבר של הממיר מטעם חברת טומפסון אלה חוברת שהוכנה בהוט. החוברת של תומפסון ממילא לא תעזור מכיוון שהיא בנויה לשימוש עם ה-EPG הג'נרי של הממיר ולא עם המערכת של הוט. מעבר לזה, מכיוון שרוב הסיכויים שלא קנית את הממיר אלה קיבלת אותו בהשאלה או שאתה שוכר אותו, הוט ממש לא חייבת לספק לך ממיר חדש אלה יכולה גם לספק אחד שעבר כבר אצל כמה לקוחות כל עוד הוא תקין, בידיוק כמו רכב שכור, לדוגמא....