רגע לפני קניה - דעתכם על רסיבר DENON AVR1909

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
asi206 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

למישהו יש אותו או ששמע אותו ויודע להגיד איך הוא?
השימוש המיועד הוא למערכת קולנוע ביתית (יחובר לHTPC)

kobil
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 631
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #2 

הסאונד זה עניין של טעם. אני לא אהבתי
לך תשמע בעצמך , תשווה אותו לאחרים (AVR255 ,ONKYO 606) ואז תחליט
בהצלחה

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7407
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #3 

כול אחד יכתוב לך דעה שונה על מגבר זה או אחר , ואתה לא תקנה כלום . שמעת , ראית נראה לך ,קח . הדנון בסדר גמור

guyII
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 351
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #4 

קח בחשבון שאם בעתיד תהיה מעוניין לחבר מגבר הספק לרמקולים תאלץ להחליף את הרסיבר כיוון שלדנון אין יציאות PREOUT.

geblig
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1727
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #5 

הי,

הרסיבר ברשותי משהו כמו חצי שנה.
בוא נתחיל מכך שהכל עניין של תקציב, אם התקציב הוא באזור ה 3K אז זה הרסיבר, אם יותר אז כמובן שהייתי מציע לך לשמוע את ה 2309 לעומתו (זה עולם אחר), בכל מקרה:
לדעתי (וחשוב להדגיש שאתה חייב לשמוע לפני החלטה) הרסיבר טוב ותו לא.
ולמה רק טוב?
כי אם אתה מעוניין בסטריאו רוב הזמן ולא בקולנוע ביתי וזה ההובי שלך אז הוא יעשה את העבודה אבל בגבול מסוים, (שים לב גם שחסרה לך יציאת פרה למרות שבעיה זו ניצן לפתור ע"י חיבור ל Z2 אז זו לא מגבלה) כוונתי היא שהוא יישמע לך טוב אבל אולי לא כ"כ טוב כמו שהיית רוצה...ושוב פה נכנס העניין שאתה חייב ללכת ולשמוע כי במילים ממש קשה להסביר.
לעומת זאת אם קולנוע ביתי הוא הייעוד אז לך עליו ללא עוררין, הוא מנצח על שישית רמקולים (אצלי) בקלילות והסאונד מצוין.

מבחינת חיבורים לא ארחיב, אני בטוח שבדקת.
תעדכן אותנו (Y)

asi206 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
קיבל תודות: 0

שליחה #6 

geblig כתב:הי,

הרסיבר ברשותי משהו כמו חצי שנה.
בוא נתחיל מכך שהכל עניין של תקציב, אם התקציב הוא באזור ה 3K אז זה הרסיבר, אם יותר אז כמובן שהייתי מציע לך לשמוע את ה 2309 לעומתו (זה עולם אחר), בכל מקרה:
לדעתי (וחשוב להדגיש שאתה חייב לשמוע לפני החלטה) הרסיבר טוב ותו לא.
ולמה רק טוב?
כי אם אתה מעוניין בסטריאו רוב הזמן ולא בקולנוע ביתי וזה ההובי שלך אז הוא יעשה את העבודה אבל בגבול מסוים, (שים לב גם שחסרה לך יציאת פרה למרות שבעיה זו ניצן לפתור ע"י חיבור ל Z2 אז זו לא מגבלה) כוונתי היא שהוא יישמע לך טוב אבל אולי לא כ"כ טוב כמו שהיית רוצה...ושוב פה נכנס העניין שאתה חייב ללכת ולשמוע כי במילים ממש קשה להסביר.
לעומת זאת אם קולנוע ביתי הוא הייעוד אז לך עליו ללא עוררין, הוא מנצח על שישית רמקולים (אצלי) בקלילות והסאונד מצוין.

מבחינת חיבורים לא ארחיב, אני בטוח שבדקת.
תעדכן אותנו (Y)
...
מחר אני אלך לשמוע אותו בחנות ויחזור עם עידכון :)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”