האם אין פתרון לחיבור זוג רמקולים לשני מגברים ללא PRE-OUT ?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מרטין תודה.
בהנחה שאני מעוניין להשאר עם המגבר ק"ב הקיים הפתרון היחידי הוא קופסת מיתוג?
אם כן, עד כמה חיבור מגבר סטראו ומגבר ק"ב לקופסת מיתוג משפיעה לרעה על האיכות?
האם יש חברות/דגמים מומלצים?
ניסיתי למצוא בקרמר אלקטרוניקה וב QED ולא ממש הצלחתי.
תודה
ארז
בהנחה שאני מעוניין להשאר עם המגבר ק"ב הקיים הפתרון היחידי הוא קופסת מיתוג?
אם כן, עד כמה חיבור מגבר סטראו ומגבר ק"ב לקופסת מיתוג משפיעה לרעה על האיכות?
האם יש חברות/דגמים מומלצים?
ניסיתי למצוא בקרמר אלקטרוניקה וב QED ולא ממש הצלחתי.
תודה
ארז
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
זה יעבוד בחיבור ליציאות הרמקולים הקדמיים ברסיבר ו אם למגבר הדו-ערוצי יש בקר עוצמה (volume control) – אותו יהיה צורך לכוון רק פעם אחת, לאחר ההתקנה, כדי לאזן בין עוצמת הקדמיים לעוצמת שאר הרמקולים.sagyle כתב:אני יכול להציע לך לעשות חיבור של שני כבלים לרמקולים ראשיים . בקצה החיבור תהיה בננה ותחבר לפי הצורך ...
(כמו מרכזיות טלפון של פעם
...
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
אם כך, יש שתי אפשרויות:sagyle כתב:אני יכול להציע לך לעשות חיבור של שני כבלים לרמקולים ראשיים . בקצה החיבור תהיה בננה ותחבר לפי הצורך ...
...
1. לחבר כל פעם מגבר אחר (בהתאם למדיה ששומעים) - לא כל כך נוח להתעסק בחיבורים מאחורי המגברים.
2. לחבר כבלים במקביל מהמגבר סטראו לרמקולים ומהמגבר ק"ב לרמקולים ובהתאם למדיה לחבר את הכבלים המתאימים לרמקולים - פתרון נוח יותר אך יקר יותר (כפילות של כבלים).
OK , תודה, נדמה לי שהאפשרויות ברורות לי.
ארז
זאת אומרת שקופסת מיתוג למגברים זו לא אלטרנטיבה סבירה, האם הבנתי נכון?Joshua_G כתב:ברסיבר בעל יציאות pre-out , העוצמה ביציאה זאת משתנה בהתאם לעוצמה הכללית שנקבעת ברסיבר.
בקופסת מיתוג העוצמה לא משתנה, לכן פתרון זה אינו מעשי....
מצטער, לא הבנתי את ההערה.Joshua_G כתב:זה יעבוד בחיבור ליציאות הרמקולים הקדמיים ברסיבר ו אם למגבר הדו-ערוצי יש בקר עוצמה (volume control) – אותו יהיה צורך לכוון רק פעם אחת, לאחר ההתקנה, כדי לאזן בין עוצמת הקדמיים לעוצמת שאר הרמקולים.sagyle כתב:אני יכול להציע לך לעשות חיבור של שני כבלים לרמקולים ראשיים . בקצה החיבור תהיה בננה ותחבר לפי הצורך ...
......
אתה יכול להסביר מה יהיה מחובר למה?
תודה
ארז
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

הבנת נכון.ארז_וחני כתב:זאת אומרת שקופסת מיתוג למגברים זו לא אלטרנטיבה סבירה, האם הבנתי נכון?Joshua_G כתב:ברסיבר בעל יציאות pre-out , העוצמה ביציאה זאת משתנה בהתאם לעוצמה הכללית שנקבעת ברסיבר.
בקופסת מיתוג העוצמה לא משתנה, לכן פתרון זה אינו מעשי.......
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

מחברים זוג כבלים, אשר כל אחד מהם מחובר בצד אחד ליציאת אחד מהרמקולים הקדמיים ברסיבר ובצד השני למגבר הדו-ערוצי.ארז_וחני כתב:מצטער, לא הבנתי את ההערה.Joshua_G כתב:זה יעבוד בחיבור ליציאות הרמקולים הקדמיים ברסיבר ו אם למגבר הדו-ערוצי יש בקר עוצמה (volume control) – אותו יהיה צורך לכוון רק פעם אחת, לאחר ההתקנה, כדי לאזן בין עוצמת הקדמיים לעוצמת שאר הרמקולים.sagyle כתב:אני יכול להציע לך לעשות חיבור של שני כבלים לרמקולים ראשיים . בקצה החיבור תהיה בננה ותחבר לפי הצורך ...
......
אתה יכול להסביר מה יהיה מחובר למה?
תודה
ארז...
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
נשאר לי להבין לאלו כניסות במגבר הדו-ערוצי צריך לחבר את יציאות נרמקולים הקדמיים ברסיבר.Joshua_G כתב:יציאות הרמקולים הקדמיים ברסיבר יחוברו לכניסות המגבר הדו-ערוצי.
יציאות הרמקולים של המגבר הדו-ערוצי יחוברו לרמקולים....
תודה,
ארז
היות ואני כבר לא זוכר מתי היה לי מגבר דו-ערוצי, אני לא זוכר שיש לו כניסות לרמקולים אלא רק יציאות....Joshua_G כתב:לכניסות הרגילות.
בדרך כלל, למגבר דו-ערוצי יש זוג כניסות, כניסה לכל ערוץ....
לא זכור לי שיש כניסות במגבר דו-ערוצי שהם לא כניסות של מקורות (CD , פטיפון, DVD וכו').
האם לכניסה כזאת הכוונה?
תודה
ארז
ארז
למיטב ידיעתי אין כמעט רסיבר ק"ב שאין לו יציאת "ליין לבל" (כלאמר אות לא מוגבר) בדרך כלל יציאה כזו מוגדרת כ - TAPE OUT ...
אנא פרט באיזה רסיבר ק"ב מדובר ואם אפשר תעלה תמונה או קישור למפרט החיבורים והיציאות שבגב הרסיבר שיש לך ואשתדל לספק הנחיה מדויקת יותר לגבי אופן החיבור..
אני לא בטוח שהצעתו של יהושוע לפיה תחבר את יציאת הרמקולים הקדמיים של רסיבר הק"ב לכניסות המגבר הדו ערוצי (לא ברור לי לאזה כניסות מתכוון יהושוע) אכן יעילה..האות שיוצא מיציאת הרמקולים הקדמיים של רסיבר הק"ב הוא אות שעבר הגברה...לכן, לדעתי לא ניתן לחבר יציאת רמקולים של הרסיבר לכניסה של מיכשור כמו נגן CD וכו' במגבר הדו ערוצי..
למיטב ידיעתי אין כמעט רסיבר ק"ב שאין לו יציאת "ליין לבל" (כלאמר אות לא מוגבר) בדרך כלל יציאה כזו מוגדרת כ - TAPE OUT ...
אנא פרט באיזה רסיבר ק"ב מדובר ואם אפשר תעלה תמונה או קישור למפרט החיבורים והיציאות שבגב הרסיבר שיש לך ואשתדל לספק הנחיה מדויקת יותר לגבי אופן החיבור..
אני לא בטוח שהצעתו של יהושוע לפיה תחבר את יציאת הרמקולים הקדמיים של רסיבר הק"ב לכניסות המגבר הדו ערוצי (לא ברור לי לאזה כניסות מתכוון יהושוע) אכן יעילה..האות שיוצא מיציאת הרמקולים הקדמיים של רסיבר הק"ב הוא אות שעבר הגברה...לכן, לדעתי לא ניתן לחבר יציאת רמקולים של הרסיבר לכניסה של מיכשור כמו נגן CD וכו' במגבר הדו ערוצי..
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

כן, לכניסת המקורות.ארז_וחני כתב:היות ואני כבר לא זוכר מתי היה לי מגבר דו-ערוצי, אני לא זוכר שיש לו כניסות לרמקולים אלא רק יציאות....Joshua_G כתב:לכניסות הרגילות.
בדרך כלל, למגבר דו-ערוצי יש זוג כניסות, כניסה לכל ערוץ....
לא זכור לי שיש כניסות במגבר דו-ערוצי שהם לא כניסות של מקורות (CD , פטיפון, DVD וכו').
האם לכניסה כזאת הכוונה?
תודה
ארז...
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא