חיבור סאב של רכב לרסיבר.
הי, יש לי את הרסיבר RX-V395 של יהמאה.
עכשיו השאלה אם אני יכול לחבר אליו סאב של הרכב, במקום סאב.
ניסתי לחבר אותו ויש יציאת SUB OUTPUT שהיא כמו RCA רגיל, וזה לא עבד.
כמה דברים שעולי לי בראש למה:
1.כרגע לפי מה שהבנתי אני מחובר ב2.1, וראיתי בפאנל של ה6.1 סאבוופר IN ולא חובר לשם כלום.יכול להיות שבגלל שאני לא עובד ב6.1.
2.החיבור שעשיתי לא טוב.
יש לציין שבדקתי אותו בערוץ השירים בממיר של הוט, עוד משהו חשוב שחיברתי אותו במקום הרמקול הרצפתי שלי הוא עבד.
עכשיו השאלה אם אני יכול לחבר אליו סאב של הרכב, במקום סאב.
ניסתי לחבר אותו ויש יציאת SUB OUTPUT שהיא כמו RCA רגיל, וזה לא עבד.
כמה דברים שעולי לי בראש למה:
1.כרגע לפי מה שהבנתי אני מחובר ב2.1, וראיתי בפאנל של ה6.1 סאבוופר IN ולא חובר לשם כלום.יכול להיות שבגלל שאני לא עובד ב6.1.
2.החיבור שעשיתי לא טוב.
יש לציין שבדקתי אותו בערוץ השירים בממיר של הוט, עוד משהו חשוב שחיברתי אותו במקום הרמקול הרצפתי שלי הוא עבד.
חיבור ה pre out הינו חיבור שמוציא סגנל בלבד ואינו משמש כהגברה, לכן הסאב לא עובד.
הסאב הזה הינו סאב פסיבי, משמע, ללא הגברה.
אינך יכול לחבר את הרמקול סתם ככה. אתה צריך קרוס והגברה חיצונית.
תוודא מה הנתונים של הרמקול לפני שאתה מחבר את הרמקול לרסיבר.
הסאב הזה הינו סאב פסיבי, משמע, ללא הגברה.
אינך יכול לחבר את הרמקול סתם ככה. אתה צריך קרוס והגברה חיצונית.
תוודא מה הנתונים של הרמקול לפני שאתה מחבר את הרמקול לרסיבר.
- צלילים-ירוקים
- עוסק בתחום

- תגובות: 239
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
תבדוק אם יש קרוס אובר פנימי ברסיבר הזה, בתור הגברה- אם תשיג מגבר ביתי ישן או רסיבר ישן זה יוכל לעבוד.
- צלילים-ירוקים
- עוסק בתחום

- תגובות: 239
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
http://www.crsys.net/pdf/Yamaha_RX-V395.pdf
על פי הלינק יש לך קרוס אובר ב 150 הרץ, זאת אומרת שאתה צריך רק להשיג מגבר/רסיבר ישן, לחברו ליציאת הסאב וופר בעזרת כבל RCA אל אחת הכניסות (אתה מחבר רק לבן או רק אדום מכיוון שסאה הוא מונו) ולחבר את הסאב שלך אליו כמו רמקול רגיל לצד ימין או שמאל כפי שחיברת את ה RCA מאחור.
אתה יכול לחבר 2 סאבים קטנים אל אותו מגבר אם תחבר מאחור את הסאב בעזרת מפצל ל-2 הערוצים ואז תשתמש ב-2 היציאות של הקדמיים.
.
על פי הלינק יש לך קרוס אובר ב 150 הרץ, זאת אומרת שאתה צריך רק להשיג מגבר/רסיבר ישן, לחברו ליציאת הסאב וופר בעזרת כבל RCA אל אחת הכניסות (אתה מחבר רק לבן או רק אדום מכיוון שסאה הוא מונו) ולחבר את הסאב שלך אליו כמו רמקול רגיל לצד ימין או שמאל כפי שחיברת את ה RCA מאחור.
אתה יכול לחבר 2 סאבים קטנים אל אותו מגבר אם תחבר מאחור את הסאב בעזרת מפצל ל-2 הערוצים ואז תשתמש ב-2 היציאות של הקדמיים.
.