בעיה עם HARMAN KARDON 255
קיבלתי והתקנתי את היחידה היום.
נתקלתי בבעיה מוזרה:
המגבר, אבל לא מאפשר לי לשנות את הרזולוציה: הוא תקוע ב-576i. הבעיה היא לא בכבל - חיבור ישיר עובד תקין ברזולוציה נכונה.
המגבר מזהה שהמקור שלו הוא 1080i - הוא פשוט לא מאפשר שינוי רזולוציה ביציאה.
המסך שלי הוא LG בן 4 בערך עם חיבור DVI ( רזולוציה עד 1080i)
האם מישהו נתקבל בבעיה הזו ? יש לזה פתרון?
תודה.
נתקלתי בבעיה מוזרה:
המגבר, אבל לא מאפשר לי לשנות את הרזולוציה: הוא תקוע ב-576i. הבעיה היא לא בכבל - חיבור ישיר עובד תקין ברזולוציה נכונה.
המגבר מזהה שהמקור שלו הוא 1080i - הוא פשוט לא מאפשר שינוי רזולוציה ביציאה.
המסך שלי הוא LG בן 4 בערך עם חיבור DVI ( רזולוציה עד 1080i)
האם מישהו נתקבל בבעיה הזו ? יש לזה פתרון?
תודה.
אתה מתכוון לניופאן. כן, הם יעשו לך את השדרוג.
אתה מוזמן ל"צעוק" עליהם שלא מוכרים מוצרים ללא עדכון
אתה יכול גם לעשות את השדרוג בעצמך. מאוד פשוט ומהיר. להרמן גם יש הגנות על מנת למזער את הסיכוי שמשהו ישתבש. (השדרוג נעשה בשני שלבים, הורדת העדכון לזכרון זמני והעברת הזכרון הזמני לזכרון הקבוע).
אבל כפי שציינת, בארץ, באופן לא חוקי לדעתי, החליטו שרק ניופאן מבצעים את השדרוג ואם משהו משתבש האחריות בטלה, אז קח את זה בחשבון. (אף אל פי שבתעודת האחריות ובאתר, לא מוזכר נושא ביטול האחריות).
אתה מוזמן ל"צעוק" עליהם שלא מוכרים מוצרים ללא עדכון
אתה יכול גם לעשות את השדרוג בעצמך. מאוד פשוט ומהיר. להרמן גם יש הגנות על מנת למזער את הסיכוי שמשהו ישתבש. (השדרוג נעשה בשני שלבים, הורדת העדכון לזכרון זמני והעברת הזכרון הזמני לזכרון הקבוע).
אבל כפי שציינת, בארץ, באופן לא חוקי לדעתי, החליטו שרק ניופאן מבצעים את השדרוג ואם משהו משתבש האחריות בטלה, אז קח את זה בחשבון. (אף אל פי שבתעודת האחריות ובאתר, לא מוזכר נושא ביטול האחריות).
ב -RESOLUTION FROM SOURCE כתוב 1080I (כרטיס מסך של מחשב, ו-STB של HOT שתומך ב-HD).
ב-RESOLUTION TO DISPLAY כתוב 576p ואי אפשר לשנות את זה (כל האופציות האחרות הם אפורות - אי אפשר לבחור אותם.
בינתיים הייתה התפתחות נוספת: יציאת ה-HDMI הפסיקה לעבוד בכלל - נאלצתי להעביר את כל המערכת ל-COMPONENT כדי שיעבוד בכלל. אני מתחיל לחשוב בתקלה בחומרה עצמה.
מסבר שגם כשכל המערכת היא ב-COMPONENT ולא HDMI אני מוגבל ל-576 ביציאה .
KOBIL: בדקת פעם איזה גרסת תוכנה יש לך? מתי קנית את המכשיר?
ב-RESOLUTION TO DISPLAY כתוב 576p ואי אפשר לשנות את זה (כל האופציות האחרות הם אפורות - אי אפשר לבחור אותם.
בינתיים הייתה התפתחות נוספת: יציאת ה-HDMI הפסיקה לעבוד בכלל - נאלצתי להעביר את כל המערכת ל-COMPONENT כדי שיעבוד בכלל. אני מתחיל לחשוב בתקלה בחומרה עצמה.
מסבר שגם כשכל המערכת היא ב-COMPONENT ולא HDMI אני מוגבל ל-576 ביציאה .
KOBIL: בדקת פעם איזה גרסת תוכנה יש לך? מתי קנית את המכשיר?
אני אולי הראשון כאן בפורום שקניתי את HK255
גרסה 93.1.1
ברסיבר שלי ב-RESOLUTION TO DISPLAY כתוב 1080I ועצלי כן אפשר לבחור בכל האופציה
לדעתי המכשיר שלך תקול
גרסה 93.1.1
ברסיבר שלי ב-RESOLUTION TO DISPLAY כתוב 1080I ועצלי כן אפשר לבחור בכל האופציה
לדעתי המכשיר שלך תקול
נערך לאחרונה על ידי kobil ב 18/04/2009 17:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
תדאג שיגיע אליך מכשיר מעודכן.
kobil כתב:חברייה! היום עדכנתי את ''My Precious '' לבד עם כבל USB TO RS-232 !
![]()
זה ממש לא מסובך כמו שחושבים!
...
אני מסכים אתך. הארמן קרדון עשו עבודה מאוד יפה ביכולת השדרוג. הם מורידים את העדכון לזכרון זמני במכשיר ורק אז צורבים אותו לזכרון הקבוע על מנת למזער את הסיכוי לתקלות. (נפילות חשמל ...). מרשים.