תכנים מהאינטרנט בBoxee
אני באמת אוהב את הרעיון של Boxee עם השילוב של אתרי תוכן מסוגים שונים תחת ממשק אחד פשוט ונוח. הורדתי, ניסיתי, אך לצערי רובם המוחץ של האתרים הטובים - לא מאפשרים Stream מחוץ לUS.
אז איך בעצם עוזר לנו כל הסיפור הזה של boxee? לא ראיתי שם אפילו לא מקור תוכן אחד ישראלי - כמו YES או קשת שמספקות גם כן תכנים בחינם דרך האינטרנט.
או שמא יש איזשהו פתרון קסם שמאפשר לראות סדרות וסרטים למרות החסימה של כתובות הIP שמחוץ לUS?
אז איך בעצם עוזר לנו כל הסיפור הזה של boxee? לא ראיתי שם אפילו לא מקור תוכן אחד ישראלי - כמו YES או קשת שמספקות גם כן תכנים בחינם דרך האינטרנט.
או שמא יש איזשהו פתרון קסם שמאפשר לראות סדרות וסרטים למרות החסימה של כתובות הIP שמחוץ לUS?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
מפתחי ה-boxee, אגב, הם ישראלים, שכנראה שכחו מאיתנו בעיר הגדולה (ניו יורק).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
פיתרון פשוט וקל....
אני מכיר את הבעיה מ VMC עם פליאין שמאפשר לראות את אותם תכנים מהאינטרנט שניתן לראות גם ב BOXEE...
יש תוכנה קטנה שאני לא זוכר את שמה ש "מבלבלת" את השרתים שמשדרים את אותם תכנים ומראה להם כאילו אנחנו מחוברים מארה"ב. כך ניתן לראות את כל התכנים בלי בעיות.
אני לא זוכר את שם התוכנה אבל תחפשו בגוגל את שם הקובץ הבא : HSS-1.10-install-anchorfree-76-conduit תורידו תתקינו ולפני שאתם מפעילים את תוכנת המדיה שלכם תפעילו אותה, תוודאו שהיא מתחברת ואז תפעילו את תוכנת המדיה.
אצלי זה עובד בכל המחשבים בבית בלי שום בעיה.
בהצלחה,
אופיר.
יש תוכנה קטנה שאני לא זוכר את שמה ש "מבלבלת" את השרתים שמשדרים את אותם תכנים ומראה להם כאילו אנחנו מחוברים מארה"ב. כך ניתן לראות את כל התכנים בלי בעיות.
אני לא זוכר את שם התוכנה אבל תחפשו בגוגל את שם הקובץ הבא : HSS-1.10-install-anchorfree-76-conduit תורידו תתקינו ולפני שאתם מפעילים את תוכנת המדיה שלכם תפעילו אותה, תוודאו שהיא מתחברת ואז תפעילו את תוכנת המדיה.
אצלי זה עובד בכל המחשבים בבית בלי שום בעיה.
בהצלחה,
אופיר.
לא מכיר משהו דומה ללינוקס...
ת'אמת אני לא מכיר בכלל לינוקס אז אני לא הכתובת.
תנסה לחפש בגוגל "hulu outside usa" יש המון פתרונות.
משם אני התחלתי ומצאתי את התוכנה שכתבתי עליה.
תוך כדי שחיפשתי עבורך פיתרון ברשת ( ולצערי לא מצאתי ), הצלחתי למצוא את אתר הבית של התוכנה שדיברתי עליה מקודם : http://hotspotshield.com/
בהצלחה,
אופיר.
תנסה לחפש בגוגל "hulu outside usa" יש המון פתרונות.
משם אני התחלתי ומצאתי את התוכנה שכתבתי עליה.
תוך כדי שחיפשתי עבורך פיתרון ברשת ( ולצערי לא מצאתי ), הצלחתי למצוא את אתר הבית של התוכנה שדיברתי עליה מקודם : http://hotspotshield.com/
בהצלחה,
אופיר.