PWD8 & Progressive scan
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78878
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
בוודאי שיש בזה משמעות - זה אומר שהנגן עושה את ה-DEINTERLACING במקרה הזה, כלל לא בטוח שהוא עושה את זה יותר טוב מהמסך עצמו, אבל שווה להשוות ולבחור את המצב שבו רואים הכי טוב.
עופר קצת מוזר לי העניין הזה ...
בעבר תמיד שמעתי על זה שהפרוגרסיב סקאן ב-DVD מיועד לאמצעי תצוגה שיודע לבצע סריקת פרוגרסיב, אז עכשיו שיש לנו מסך פרוגרסיבי אז למה לא באמת לתת למסך לעשות את פעולת ה-DEINTERLACING ?
עזוב את העניין של אולי זה או זה יעשה את זה בצורה טובה יותר אבל בוא נניח שיש לנו עכשיו מסך מעולה שעושה DEINTERLACING מצויין, מה הצורך באפשרות ה-Progressive Scan ב-DVD?
האם ה-Progressive Scan היא טכנולוגייה זמנית שנועדה לפתור את בעיית ה-DEINTERLACING במסכי הפרוגרסיב הראשונים? (שעשו או עשויים לעשות עבודה גרועה?) או שהיא יותר פיצ'ר שיווקי?
עזוב את העניין של אולי זה או זה יעשה את זה בצורה טובה יותר אבל בוא נניח שיש לנו עכשיו מסך מעולה שעושה DEINTERLACING מצויין, מה הצורך באפשרות ה-Progressive Scan ב-DVD?
האם ה-Progressive Scan היא טכנולוגייה זמנית שנועדה לפתור את בעיית ה-DEINTERLACING במסכי הפרוגרסיב הראשונים? (שעשו או עשויים לעשות עבודה גרועה?) או שהיא יותר פיצ'ר שיווקי?
קראתי באיזה מאמר שכמעט תמיד ה DVD יבצע את ה DEINTERLACING יותר טוב מהמסך מכיוון שהוא יעשה זאת בצורה האופטימלית לאות ממקור של DVD בניגוד למסך שיעשה את הפעולה באופן "כללי" יותר עבור מספר מקורות אפשריים שונים.
מיכאל,
באיזה אלטרנטיבה לחיבור חשבת להשתמש? יש לך רק חיבור COMPONENET אחד במסך?
מיכאל,
באיזה אלטרנטיבה לחיבור חשבת להשתמש? יש לך רק חיבור COMPONENET אחד במסך?
מהנדסות תוכנה לא משקרות לגבי הגיל שלהן-
הן פשוט עונות ב- HEXA.
הן פשוט עונות ב- HEXA.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
כן רק רציתי להיות בטוח :-) ...
כל הזמן חיכיתי לרגע שבו אוכל להשתמש באפשרות ה-Progressive Scan ובסוף כנראה אני לא אשתמש בה בכלל
.
אני אישית העדפתי לחבר את ה DVD ב COMPONENT ואת YES ב S-VIDEO וכך לחסוך את ההוצאה על הTRANSCODER ואת ירידת האיכות של הDVD.
זה נבע בעיקר מכך שאנשים כאן באתר העידו כי השיפור מ S-VIDEO ל COMPONENT עם TRANSCODER הוא שולי.
אם אתה ממעיט לראות DVD וצופה הרבה בשידורי טלויזיה ולא כואב לך יותר מדי להפרד מ 500 ש"ח, הייתי שוקל את האפשרות השנייה.
בכל מקרה אם יש לך את האפשרות ללוות ממישהו TRANSCODER, הייתי מנסה בכדי לבדוק.
זה נבע בעיקר מכך שאנשים כאן באתר העידו כי השיפור מ S-VIDEO ל COMPONENT עם TRANSCODER הוא שולי.
אם אתה ממעיט לראות DVD וצופה הרבה בשידורי טלויזיה ולא כואב לך יותר מדי להפרד מ 500 ש"ח, הייתי שוקל את האפשרות השנייה.
בכל מקרה אם יש לך את האפשרות ללוות ממישהו TRANSCODER, הייתי מנסה בכדי לבדוק.
מהנדסות תוכנה לא משקרות לגבי הגיל שלהן-
הן פשוט עונות ב- HEXA.
הן פשוט עונות ב- HEXA.
[b]ישנה עוד כניסת קומפוננט[/b]
שים לב טוב ל-Manual ת דרך מחבר ה-15 פין (PC Input) יש תמיכה בקומפוננט.
יש בחוברת למשתמש מידע על הפינים שמשמשים כקומפוננט ואתה צריך רק לרכוש כבל VGA (15 פין) ל-3 RCA (קומפוננט).
בהצלחה, אחלה מסך.
יש בחוברת למשתמש מידע על הפינים שמשמשים כקומפוננט ואתה צריך רק לרכוש כבל VGA (15 פין) ל-3 RCA (קומפוננט).
בהצלחה, אחלה מסך.
אפשר לקנות גם כבל
VGA TO 5BNC ולהשתמש רק ב3 מהכבלים
כי את הכבל VGA TO COMPONENT די קשה להשיג בארץ
כי את הכבל VGA TO COMPONENT די קשה להשיג בארץ
גם שעון מקולקל מדייק פעמים ביום
כן כבר רשמתי לבעלי הפלזמות מסוג פנסוניק
שיש להם אופציה לנצל את מחבר הVGA כאופציה נוספת לקומפוננט חבל לא לנצל את החיבור ולראות גם DVD במיצוי מקסימלי של התמונה
בנוסף דבר חשוב במסכים מסוג פלזמה או LCD שעלו עשרות אלפי שקלים
והם ידועים כמכשירים לא סלחניים לגבי המקור שנכנס אליהם כל שיפור בתמונה יהיה משמעותי
לכן אולי כדאי כן להשקיע בTRANSCODER ולקבל אפילו שיפור קטן כדי שיראו קצת יותר טוב במסך .
בנוסף דבר חשוב במסכים מסוג פלזמה או LCD שעלו עשרות אלפי שקלים
והם ידועים כמכשירים לא סלחניים לגבי המקור שנכנס אליהם כל שיפור בתמונה יהיה משמעותי
לכן אולי כדאי כן להשקיע בTRANSCODER ולקבל אפילו שיפור קטן כדי שיראו קצת יותר טוב במסך .
כנראה RGB של מחשב
ולא RGB's מהסוג שמסופק ע"י חברות הכבלים
אבל אני אעשה בירור מחר בבוקר אם אפשרי
אבל אני אעשה בירור מחר בבוקר אם אפשרי
פלזמן
הייתי היום בבית יורוקום ניסתי לדבר כמעט עם מישראיתי שם לצערי אף אחד לא ידע לענות לי .
בסוף נתנו לי טלפון של המתקין שלהם (אפילו לגבי הקומפוננט/VGA הוא הופתע לדעת שהאופציה קיימת ) בסיכום אף אחד לא ידע לענות לי על השאלה.
מה שנותר לי לעשות הוא לברר בעצמי
חבר טוב מקבל מכשיר כזה ביום ראשון אני אבדוק שם בדיוק אם האופציה קיימת ויעדכן אתכם
האמת שראית שם אופציה שנקראת VBS בהגדרות של הVGA אבל אני לא בטוח מה זה עושה אז אברר טוב ואז אעדכן
טולי בינתיים מישהו יודע מה מטרת הVBS בהגדרות
בסוף נתנו לי טלפון של המתקין שלהם (אפילו לגבי הקומפוננט/VGA הוא הופתע לדעת שהאופציה קיימת ) בסיכום אף אחד לא ידע לענות לי על השאלה.
מה שנותר לי לעשות הוא לברר בעצמי
חבר טוב מקבל מכשיר כזה ביום ראשון אני אבדוק שם בדיוק אם האופציה קיימת ויעדכן אתכם
האמת שראית שם אופציה שנקראת VBS בהגדרות של הVGA אבל אני לא בטוח מה זה עושה אז אברר טוב ואז אעדכן
טולי בינתיים מישהו יודע מה מטרת הVBS בהגדרות
אדר סוכנויות בת"א
רח' החשמונאים מול השוק הסיטונאי
תקנה כבל VGA TO 5BNC
ןתשתמש רק בירוק כחול אדום
תקנה כבל VGA TO 5BNC
ןתשתמש רק בירוק כחול אדום