איך שקם אלקטריק מצפים למכור ככה?
-
sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
ברצוני לשתף אותכם בחוויה שהיתה לי היום .
אני מחפש טלוויזיה 32-37 לחדר שינה , לא אמור להיות משוכלל מדי ואני אסתפק גם בHD ready .
במקום ישר להזמין מהאינטרנט החלטתי לכתת רגלי לחנויות .
הייתי בחנות שקם אלקטריק בקניון רחובות , שעה 20:15 בערב , הסתכלתי , בחנתי ... ושישה מוכרים ישבו וראו טלוויזיה ואף אחד אפילו לא אמר שלום ב10 דקות שהייתי שם . אמרתי נתחכם, ונכנסתי להם בשדה ראייה של הטלוויזיה , ועדיין שום יחס .
ואני אומר , מילא היחס , אבל כל הטלוויזיות מחוברות לכבלים אנלוגיים וזה נראה מפוקסל ונורא . איך אדם שפוי קונה ככה טלוויזיה?
אני מחפש טלוויזיה 32-37 לחדר שינה , לא אמור להיות משוכלל מדי ואני אסתפק גם בHD ready .
במקום ישר להזמין מהאינטרנט החלטתי לכתת רגלי לחנויות .
הייתי בחנות שקם אלקטריק בקניון רחובות , שעה 20:15 בערב , הסתכלתי , בחנתי ... ושישה מוכרים ישבו וראו טלוויזיה ואף אחד אפילו לא אמר שלום ב10 דקות שהייתי שם . אמרתי נתחכם, ונכנסתי להם בשדה ראייה של הטלוויזיה , ועדיין שום יחס .
ואני אומר , מילא היחס , אבל כל הטלוויזיות מחוברות לכבלים אנלוגיים וזה נראה מפוקסל ונורא . איך אדם שפוי קונה ככה טלוויזיה?
אחרי המפלאטות של המימונה , גם לך היה קשה לקום מהכיסא 
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
סליחה חמוד אבל אם אתה רוצה יחס תבקש. אתה לא עושה טובה שאת בא "רגלי" אז פעם הבא או שתפתח תפה או שתפתח תארנק ואז יבואו עלייך כל השש מוכרים.
ולא היה פרנסה ועבודה למוכרנים אם כל "האינטלקטואלים" היו קונים באינטרנט.
ולא היה פרנסה ועבודה למוכרנים אם כל "האינטלקטואלים" היו קונים באינטרנט.
כל הכסף בעולם לא יכול לקנות ידע.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אהוד, עם כל הכבוד -
אם אתה מייצג את שקם אלקטריק (והחתימה שלך אומרת שכנראה זה המצב
) - אתה גרוע באותה מידה כמו "כל השש מוכרים".
מה זה "תפתח ת'פה או תפתח ת'ארנק"?
לקוח בא לחנות - הוא אמור לקבל יחס, אפילו "שלום, אפשר לעזור?" - ירצה, יקבל - לא ירצה, יגיד "לא תודה", אבל יידע שהציעו.
אם אני נכנס לחנות והיחס הוא התעלמות - גם אם מוצר ימצא חן בעיניי, לא בטוח שאקנה.
המוכר מקבל משכורת בשביל למכור, לא בשביל לראות טלויזיה! (גם אם אחוז מסוים מהמשכורת הן עמלות, שלא בטוח שכל מי שנכנס לחנות יכניס לו לכיס).
אם אתה מייצג את שקם אלקטריק (והחתימה שלך אומרת שכנראה זה המצב
מה זה "תפתח ת'פה או תפתח ת'ארנק"?
לקוח בא לחנות - הוא אמור לקבל יחס, אפילו "שלום, אפשר לעזור?" - ירצה, יקבל - לא ירצה, יגיד "לא תודה", אבל יידע שהציעו.
אם אני נכנס לחנות והיחס הוא התעלמות - גם אם מוצר ימצא חן בעיניי, לא בטוח שאקנה.
המוכר מקבל משכורת בשביל למכור, לא בשביל לראות טלויזיה! (גם אם אחוז מסוים מהמשכורת הן עמלות, שלא בטוח שכל מי שנכנס לחנות יכניס לו לכיס).
- israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 517
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
sam 22 רק שתידע שאתה טועה.
הייתי בהרצאה לא מזמן בנושא הזה....
ומסתבר שהאינטרנט תופס רק 10 אחוז משוק המסכים והאלקטרוניקה הבידורית, ואם במסכים עסקינן שקם אלקטריק ושופר סל נמצאים מקום ראשון במכירת מסכים מבחינת רווח וכמויות (לפי ידיעות אחרונות)
רוב עם ישראל בסופו של דבר לא קונה מהאינטרנט.
ולנושא...
גם אני שונא שלא מתייחסים אליי בחנות זה הכי מעצבן שיש ורק בגלל זה לא הייתי קונה כמובן שזה לא תקין , בטח חשבו שאתה ילד קטן או משהו כזה...
ומסתבר שהאינטרנט תופס רק 10 אחוז משוק המסכים והאלקטרוניקה הבידורית, ואם במסכים עסקינן שקם אלקטריק ושופר סל נמצאים מקום ראשון במכירת מסכים מבחינת רווח וכמויות (לפי ידיעות אחרונות)
רוב עם ישראל בסופו של דבר לא קונה מהאינטרנט.
ולנושא...
גם אני שונא שלא מתייחסים אליי בחנות זה הכי מעצבן שיש ורק בגלל זה לא הייתי קונה כמובן שזה לא תקין , בטח חשבו שאתה ילד קטן או משהו כזה...
כנראה שאני מהבודדים שמעדיף ששת המוכרים בחנות לא יקפצו עליו...
במידה ואתה צריך עזרה,מה הבעיה לבקש אותה מאחד המוכרים?! נראה לי עדיף במקום ששתם יתעלקו עלייך ויפצחו בזמרת בולשיט מכירתי ברגע שכף רגלך דורכת בחנות...
במידה וישנה התעלמות לאחר מכן,או שאתה מרגיש שהמוכר עושה לך "טובה" שהוא עוזר, פשוט קח ת'רגליים ותצא מהחנות (או שתתלונן עליו לפני המנהל במידה וישנו אחד במקום)!
במידה ואתה צריך עזרה,מה הבעיה לבקש אותה מאחד המוכרים?! נראה לי עדיף במקום ששתם יתעלקו עלייך ויפצחו בזמרת בולשיט מכירתי ברגע שכף רגלך דורכת בחנות...
במידה וישנה התעלמות לאחר מכן,או שאתה מרגיש שהמוכר עושה לך "טובה" שהוא עוזר, פשוט קח ת'רגליים ותצא מהחנות (או שתתלונן עליו לפני המנהל במידה וישנו אחד במקום)!
! Ride with the wind of change
-
sagyle
- חבר ותיק

אהוד שלום .
כאדם אשר היה לו רקע נרחב במכירות במשך 3 שנים בחברת יס (ויעידו אלו שמכירים אותי מהפורום) , לא ככה מתנהגים אל לקוח .
אני לא צריך שהמוכרים יעשו לי טובה שהם עוזרים לי ולכן אני גם לא אבקש . אבל לראות חבורה של כלומניקים יושבים מול הטלוויזיה ובוהים כשלקוחות נכנסים לחנות זה לא לעניין .
זה לא מכבד אותי ובטח לא מכבד אותם . אולי הם לא ראו אותי כלקוח פוטנציאלי ולכן לא הזיזו את עצמם , וזו כבר טעות שלהם .
אני רוצה לציין שהגעתי לחנות על מנת לראות הדגמה של טלוויזיות ולצאת בפוטנציה עם אחת חדשה . אני לא אגיד שלא אכנס לעולם עוד לחנות , אני רק אומר שהם פיספסו לקוח חם .
יעיד ADICT וחברי פורום אחרים מהו העקצוץ בקצות האצבעות (ולמה כדאי לישון על ספסל ברחוב ולשמוע בax10) וההתרגשות לפני קניה חדשה .
באינטרנט דרך אגב , אני לא אקנה טלוויזיה על בטוח .
ולסיום סיפור משעשע מחיי : אשתי (בקרוב מאוד) אמרה שצריך לקנות מדיח כי נמאס לה לעשות כלים , למרות שאני זה שעושה את הכלים רוב הזמן . אז אמרתי לי שאני מעדיף לעשות את הכלים בנחל והעיקר שהכסף ילך בסופו של דבר לאיזה "kuro" בסלון . מאז רק אני עושה כלים (וזה כבר שלושה שבועות) , בקיצור , מוסר השכל הוא שגם אם רוצים KURO בסלון יש להציג זאת כך: "אני מעדיף שתוכלי לצפות בכיף בסדרות שאת אוהבת בטלוויזיה גדולה וחדשה כי את הכלים בכל מקרה אני עושה לרוב" (ומי שרואה את האנלוגיה לבורר :"קניתי לך ג'יפ חדש " ). ואני מקווה שאחרים ילמדו ממני ולא יחזרו על טעות שכזו שוב
כאדם אשר היה לו רקע נרחב במכירות במשך 3 שנים בחברת יס (ויעידו אלו שמכירים אותי מהפורום) , לא ככה מתנהגים אל לקוח .
אני לא צריך שהמוכרים יעשו לי טובה שהם עוזרים לי ולכן אני גם לא אבקש . אבל לראות חבורה של כלומניקים יושבים מול הטלוויזיה ובוהים כשלקוחות נכנסים לחנות זה לא לעניין .
זה לא מכבד אותי ובטח לא מכבד אותם . אולי הם לא ראו אותי כלקוח פוטנציאלי ולכן לא הזיזו את עצמם , וזו כבר טעות שלהם .
אני רוצה לציין שהגעתי לחנות על מנת לראות הדגמה של טלוויזיות ולצאת בפוטנציה עם אחת חדשה . אני לא אגיד שלא אכנס לעולם עוד לחנות , אני רק אומר שהם פיספסו לקוח חם .
יעיד ADICT וחברי פורום אחרים מהו העקצוץ בקצות האצבעות (ולמה כדאי לישון על ספסל ברחוב ולשמוע בax10) וההתרגשות לפני קניה חדשה .
באינטרנט דרך אגב , אני לא אקנה טלוויזיה על בטוח .
ולסיום סיפור משעשע מחיי : אשתי (בקרוב מאוד) אמרה שצריך לקנות מדיח כי נמאס לה לעשות כלים , למרות שאני זה שעושה את הכלים רוב הזמן . אז אמרתי לי שאני מעדיף לעשות את הכלים בנחל והעיקר שהכסף ילך בסופו של דבר לאיזה "kuro" בסלון . מאז רק אני עושה כלים (וזה כבר שלושה שבועות) , בקיצור , מוסר השכל הוא שגם אם רוצים KURO בסלון יש להציג זאת כך: "אני מעדיף שתוכלי לצפות בכיף בסדרות שאת אוהבת בטלוויזיה גדולה וחדשה כי את הכלים בכל מקרה אני עושה לרוב" (ומי שרואה את האנלוגיה לבורר :"קניתי לך ג'יפ חדש " ). ואני מקווה שאחרים ילמדו ממני ולא יחזרו על טעות שכזו שוב
אולי זה היה לך במקרה..
כמעט ולא חסכתי אף סניף בטווח של ראשון ותל אביב וחולון ולא חסכתי אף רשת מטרקלין
לאלם לשקם אלקטריק. פשוט המוכרים ניגשים אליך ושואלים אם אתה צריך עזרה.
הייתי ב 8 סניפים בערך ובאמת מילה טובה והגונה - כל המוכרים היו אדיבים (להבדיל מהמוכרים
העצבניים של BETS BUY).
כך שלא ניתן להסיק ממקרה פרטי על הכלל.
אני אישית אין לי האומץ לקנות מסך מחנות באינטרנט. לך תדע - עודפים, תצוגה, וכו'..
כמעט ולא חסכתי אף סניף בטווח של ראשון ותל אביב וחולון ולא חסכתי אף רשת מטרקלין
לאלם לשקם אלקטריק. פשוט המוכרים ניגשים אליך ושואלים אם אתה צריך עזרה.
הייתי ב 8 סניפים בערך ובאמת מילה טובה והגונה - כל המוכרים היו אדיבים (להבדיל מהמוכרים
העצבניים של BETS BUY).
כך שלא ניתן להסיק ממקרה פרטי על הכלל.
אני אישית אין לי האומץ לקנות מסך מחנות באינטרנט. לך תדע - עודפים, תצוגה, וכו'..
אין עוררין לגבי נימוס בסיסי ואף מעבר,מסכים איתך לגמרי!sagyle כתב:ולגבי אלו שטוענים שהם לא אוהבים שמציקים להם . אני מאמין שפניה בנוסח "ערב טוב" ולא "אפשר לעזור" יכולה לגרום ללקוח להבין שאתה נמצא שם בשבילו ....
לעומת זאת,אני אישית לא אעמוד על האופן בו המוכר פנה אלי בכניסה,או אנסה לשפוט אותו ע"פ דבריו בדקדוק. זה גם לא מה שיגרום לי לפסול אפשרות קנייה במקום.
כשהמוכר שירותי ועושה זאת עם חשק,גם אני וגם אתה כבר נרגיש זאת.במידה והוא ידבר יפה ועל פי כל הכללים שלמד בקורס שיווק,אך יתעלק ויציק בצורה שתקשה עלי להתרשם מהמוצר כמו שצריך,גם ה-"ערב טוב" בכניסה לא יגרום לי לקנות שם! בשורה התחתונה,הוא נמצא שם מסיבה ידועה ועם אינטרס ברור ולא על מנת למצוא לו חברים חדשים להיות בשבילם.
! Ride with the wind of change
מסכים.aviv007 כתב:כנראה שאני מהבודדים שמעדיף ששת המוכרים בחנות לא יקפצו עליו...![]()
במידה ואתה צריך עזרה,מה הבעיה לבקש אותה מאחד המוכרים?! נראה לי עדיף במקום ששתם יתעלקו עלייך ויפצחו בזמרת בולשיט מכירתי ברגע שכף רגלך דורכת בחנות...![]()
במידה וישנה התעלמות לאחר מכן,או שאתה מרגיש שהמוכר עושה לך "טובה" שהוא עוזר, פשוט קח ת'רגליים ותצא מהחנות (או שתתלונן עליו לפני המנהל במידה וישנו אחד במקום)!...
אני באתי לסניף של שקם אלטריק בחיפה,סתם כדי לראות את הפיליפס 7403.
פתאום קופץ אליי איזה אחד: " מה אתה רוצה? איזה מסך? אוי זה מסך אליפות,רק היום מחיר פיצוץ 9 אלף [זה היה שהמסך עלה 7800 עם ההנחה של הללא מע"מ] אז אני אומר לו " תגיד,אין היום את המבצע ללא מע"מ?" "אה ואללה מותק,זה עולה 7800. רק היום תקנה!"
בקיצור,לדעתי אם אתה צריך עזרה,תבקש,ושלא סתם יציקו לך.
- moshelog
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 315
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
למה יש לי הרגשה שאתה מאלה שאוהבים לספר על כל "חוויה" שעוברת עליך ?
אני מכיר את ההתנהלות של רוב סניפי שקם אלקטריק , ואני מכיר את ההתנהלות של המתחרים .
אין מה להשוות , ומי שציין ששקם הוא אולם תצוגה בלבד פשוט היה בא לו להגיב ושעמם לו או שלא יצא לו לבקר בזמן האחרון .
זה ממש לא כך!
ואני בטוח שאם אכן הייתה בעייה אז זה רק נקודתי , נסה בסניף אחר אתה תראה שלא פעם אחת יגשו אליך אלא מס' פעמים
ולפעמים זה עד כדי הצקה .
סתם מעניין אותי מה באת לקנות ?
בכל אופן אם אני יכול לעזור במשהו שלח לי את הפרטים בפרטי .
אני מכיר את ההתנהלות של רוב סניפי שקם אלקטריק , ואני מכיר את ההתנהלות של המתחרים .
אין מה להשוות , ומי שציין ששקם הוא אולם תצוגה בלבד פשוט היה בא לו להגיב ושעמם לו או שלא יצא לו לבקר בזמן האחרון .
זה ממש לא כך!
ואני בטוח שאם אכן הייתה בעייה אז זה רק נקודתי , נסה בסניף אחר אתה תראה שלא פעם אחת יגשו אליך אלא מס' פעמים
ולפעמים זה עד כדי הצקה .
בכל אופן אם אני יכול לעזור במשהו שלח לי את הפרטים בפרטי .
האכזבה הגדולה ביותר שיכולה להיות ללקוח שהוא בא "חרמן" לחנות כדי ליקנות מוצר ולקבל אותו כאן ועכשיו והוא די סגור על המוצר ויודע איזה מחיר לשלם עליו אולם המוכרים בחנות מזלזלים בו ובוחנים אותו לפי לבושו היתנהגותו בחנות ועוד פרמטרים מעפנים שלימדו אותם בקורס המזורז למוכרנים צעירים... ממש כמו סלקטורים במועדון או ערסים שאומרים אומרים אל תבזבז את הזמן למלווה בשאלות או שתשלם או שתיסתלק.
זה מזכיר לי שלפני שנים הלכתי לחנות של ס גי בפינסקר והמוכר והיתעניינתי דווקא בציוד של QUAD היקר והמוכר כניראה "מדד" אותי לפי לבושי או כל פרמטר אחר וניסה בכח לימכור לי מישן... כי כניראה ניראה לא שהם לא מתאימים ללבוש שלי (באתי עים סנדלים ושורט וצרור מפתחות גדול כמו שרת בת ספר)...
כמובן שהתרגזתי והטחתי בפניו את המשפט "ואים אני מעדיף לינסוע באופניים לאכול לחם ומיים ולישמוע ב QUAD כל אחד והשיקולים שלא......וביגלל התיוג שלך לא אקנה כאן לעולם " ומישם הלכתי לסטריאו סטאר ושם ק-נ-י-ת-י.
זה מזכיר לי שלפני שנים הלכתי לחנות של ס גי בפינסקר והמוכר והיתעניינתי דווקא בציוד של QUAD היקר והמוכר כניראה "מדד" אותי לפי לבושי או כל פרמטר אחר וניסה בכח לימכור לי מישן... כי כניראה ניראה לא שהם לא מתאימים ללבוש שלי (באתי עים סנדלים ושורט וצרור מפתחות גדול כמו שרת בת ספר)...
כמובן שהתרגזתי והטחתי בפניו את המשפט "ואים אני מעדיף לינסוע באופניים לאכול לחם ומיים ולישמוע ב QUAD כל אחד והשיקולים שלא......וביגלל התיוג שלך לא אקנה כאן לעולם " ומישם הלכתי לסטריאו סטאר ושם ק-נ-י-ת-י.
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
-
sagyle
- חבר ותיק

מצד אחד עוקצני ומצד שני נחמד...moshelog כתב:למה יש לי הרגשה שאתה מאלה שאוהבים לספר על כל "חוויה" שעוברת עליך ?
בכל אופן אם אני יכול לעזור במשהו שלח לי את הפרטים בפרטי ....
בכל מקרה , הבעיה היא לא לקנות - אני רוצה לראות הבדלים בין טלוויזיות ואז לקנות .
אני רוצה לראות את ההבדל בין samsng 450 ל 550 מול הדגמים החדשים של LG לטלוויזיה קטנה ולהחליט מה נראה לי הכי טוב . לפי זה אני אקנה (מדובר בטלוויזיה 32 אינץ' לחדר)
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
sagyle אתה צודק,
זו הגישה שלי. אגב - אצלי השריטה עמוקה: אם לא מתייחסים אלי בזמן נתון מהרגע שנכנסתי למסעדה - אני קם והולך.
גם אני הייתי מתעצבן אם הייתי נכנס לחנות והיו מתעלמים ממני.
הטענה שלי לשקם אלקטריק הייתה שנכנסתי ושאלתי לגבי סוני W4500 בתצוגה - התגובה הייתה שאף חנות לא מחזיקה אותה, רצו לתת לי עליה מחיר, אני רציתי לראות קודם. כשראה שאני שואל לגבי סמסונג גם כן - די עשה אחורה פנה ועזב אותי.
אני מבין את הצורך לדוג לקוחות משלמים, באמת. אבל גם לקוח נודניק בסוף קונה, השאלה היא למי תהיה סבלנות או היכולת להבין מה הוא רוצה. גם את הסמסונג אמר שאף אחד לא מחזיק כי היא HIGH END (הדגם הוא A650). עשיתי סיבוב - באמת לא החזיקו את הW4500, אבל את הA650 החזיקו בא.ל.מ בכל הגדלים.
אני חושב שsagyle קובל על הגישה. הוא צודק, לפחות לדעתי.
זו הגישה שלי. אגב - אצלי השריטה עמוקה: אם לא מתייחסים אלי בזמן נתון מהרגע שנכנסתי למסעדה - אני קם והולך.
גם אני הייתי מתעצבן אם הייתי נכנס לחנות והיו מתעלמים ממני.
הטענה שלי לשקם אלקטריק הייתה שנכנסתי ושאלתי לגבי סוני W4500 בתצוגה - התגובה הייתה שאף חנות לא מחזיקה אותה, רצו לתת לי עליה מחיר, אני רציתי לראות קודם. כשראה שאני שואל לגבי סמסונג גם כן - די עשה אחורה פנה ועזב אותי.
אני מבין את הצורך לדוג לקוחות משלמים, באמת. אבל גם לקוח נודניק בסוף קונה, השאלה היא למי תהיה סבלנות או היכולת להבין מה הוא רוצה. גם את הסמסונג אמר שאף אחד לא מחזיק כי היא HIGH END (הדגם הוא A650). עשיתי סיבוב - באמת לא החזיקו את הW4500, אבל את הA650 החזיקו בא.ל.מ בכל הגדלים.
אני חושב שsagyle קובל על הגישה. הוא צודק, לפחות לדעתי.
Vocare Ad Regnum
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78902
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
1. כבר ראינו תלונות על כל חנות שאפשר לחשוב עליה. בני אדם הם בני אדם והם טועים, מתעייפים וכו'. לשפוט כל אחד לפי ביקור אחד נקודתי זה לדעתי לא ממש הוגן. תעשה כמה ביקורים בכמה סניפים בשעות שונות של היום ותוכל אולי להתחיל להסיק מסקנות לגבי רשת כלשהי או סניף ספציפי (או אולי מוכר ספציפי).
2. לפני כמה שבועות הלכתי עם אשתי לחפש מיקרו ושואב אבק בחנויות האלק' במודיעין. עבורי, סיורים כאלה זה די סיוט. אני שונא להתמקח ושונא את ההשוואות האלה שאתה עובר מחנות לחנות ואז חוזר לשניה בשביל להוריד 100 ש"ח וכו'.
בקיצור, עברנו דרך רוב החנויות במודיעין (רובן מתרכזות באיזור מסחרי ישפרו, שהוא כ-10 דקות מהבית שלי). הגענו לאל"מ.
האמת, שלא היו לי ציפיות גדולות, לא למוכרים אדיבים וגם לא למחירים מי יודע מה. האמת?
הופתעתי מאוד לטובה. המוכרים היו אדיבים, השקיעו בנו המון זמן למרות שהייתי כל הזמן עם האייפון פתוח על ZAP ... בסוף יצאתי עם מחיר כמו של זאפ (רק בלי משלוח ו-21 ימי עסקים להמתין למוצר) וראיתי את המוצר במו עיני (SHED אשם, הוא כ"כ שיבח את המיקרו שלו שאין לו צלחת מסתובבת עד שגם אני רציתי אחד כזה...).
אחרי הרכישה (זה יצא ביום שישי בבוקר כשפתחנו את הארגז) גילינו שהצינור הראשי בשואב היה קרוע. אני רק יכול לחשוב איזה נדנוד זה היה להחליף את זה אם לא היה מדובר בחנות ליד הבית. אשתי נסעה לשם רק עם הצינור וחזרה עם צינור חדש.
זה יחס שאם היית שואל אותי הייתי מאוד מופתע לגלות ברשת.
בקיצור, עכשיו שיש לנו לרכוש משהו חשמלי כללי לבית, זה המקום המועדף עלי.
אני רק אומר, שאם במקרה אולי הייתי מגיע ביום אחר שהמוכרים אולי היו עסוקים או עייפים יותר, הייתי בקלות יכול לפספס את זה ולחשוב שמדובר בסניף לא סימפטי. קורה.
לא צריך לקחת דברים באבסלוטים. החיים לא שחורים ולבנים, הם מורכבים מגוונים של אפור.
2. לפני כמה שבועות הלכתי עם אשתי לחפש מיקרו ושואב אבק בחנויות האלק' במודיעין. עבורי, סיורים כאלה זה די סיוט. אני שונא להתמקח ושונא את ההשוואות האלה שאתה עובר מחנות לחנות ואז חוזר לשניה בשביל להוריד 100 ש"ח וכו'.
בקיצור, עברנו דרך רוב החנויות במודיעין (רובן מתרכזות באיזור מסחרי ישפרו, שהוא כ-10 דקות מהבית שלי). הגענו לאל"מ.
האמת, שלא היו לי ציפיות גדולות, לא למוכרים אדיבים וגם לא למחירים מי יודע מה. האמת?
הופתעתי מאוד לטובה. המוכרים היו אדיבים, השקיעו בנו המון זמן למרות שהייתי כל הזמן עם האייפון פתוח על ZAP ... בסוף יצאתי עם מחיר כמו של זאפ (רק בלי משלוח ו-21 ימי עסקים להמתין למוצר) וראיתי את המוצר במו עיני (SHED אשם, הוא כ"כ שיבח את המיקרו שלו שאין לו צלחת מסתובבת עד שגם אני רציתי אחד כזה...).
אחרי הרכישה (זה יצא ביום שישי בבוקר כשפתחנו את הארגז) גילינו שהצינור הראשי בשואב היה קרוע. אני רק יכול לחשוב איזה נדנוד זה היה להחליף את זה אם לא היה מדובר בחנות ליד הבית. אשתי נסעה לשם רק עם הצינור וחזרה עם צינור חדש.
זה יחס שאם היית שואל אותי הייתי מאוד מופתע לגלות ברשת.
בקיצור, עכשיו שיש לנו לרכוש משהו חשמלי כללי לבית, זה המקום המועדף עלי.
אני רק אומר, שאם במקרה אולי הייתי מגיע ביום אחר שהמוכרים אולי היו עסוקים או עייפים יותר, הייתי בקלות יכול לפספס את זה ולחשוב שמדובר בסניף לא סימפטי. קורה.
לא צריך לקחת דברים באבסלוטים. החיים לא שחורים ולבנים, הם מורכבים מגוונים של אפור.