התחדשתי paradigm monitor p-70
אחרי 10 שנים עם רמקולי פולק אודיו rta10 החלטתי לשדרג למשהו מודרני יותר.
אחרי חיפושים ןהאזנות אין ספור כאשר בעיית מיקום סאב וופר הביאה אותי למצוא רמקול שמשלב פתרון לחוסר מקום לסאב.
מדובר בפרדיים מוניטור 70,רמקול מובנה סאב פנימי ,2 אלמנטים של 6 וחצי מוגברים עם מגבר פנימי של 250 וואט לכל רמקול.
התוצאה מדהימה,גם במוסיקה ובעיקר בהופעות וסרטים .
מה שנשאר הוא לשדרג את הימאהה 2095.....
שאר החלקים:
פלזמת היטצ'י fhd
פאוור amc בהספק 100+2
די.וי.די דנון 3910 +פיוניר 600
קומפקט ימאהה 496
סנטר bay audio
אחוריים פינאקל מוניטור
אחרי חיפושים ןהאזנות אין ספור כאשר בעיית מיקום סאב וופר הביאה אותי למצוא רמקול שמשלב פתרון לחוסר מקום לסאב.
מדובר בפרדיים מוניטור 70,רמקול מובנה סאב פנימי ,2 אלמנטים של 6 וחצי מוגברים עם מגבר פנימי של 250 וואט לכל רמקול.
התוצאה מדהימה,גם במוסיקה ובעיקר בהופעות וסרטים .
מה שנשאר הוא לשדרג את הימאהה 2095.....
שאר החלקים:
פלזמת היטצ'י fhd
פאוור amc בהספק 100+2
די.וי.די דנון 3910 +פיוניר 600
קומפקט ימאהה 496
סנטר bay audio
אחוריים פינאקל מוניטור
-
- המערכת בסלון
תשמע ...
לא מכיר הרמקולים
אבל עם מערכת כזו
באמת יש לי הכבוד לברך אותך ראשון על הטעם המשובח(והיקר...)שיש לך

לא מכיר הרמקולים
אבל עם מערכת כזו
באמת יש לי הכבוד לברך אותך ראשון על הטעם המשובח(והיקר...)שיש לך
תודה אחי...
adict תודה על המחמאות...
אני חיפשתי רמקול שיתן לי באס אמיתי וסאונד טבעי. הרמקול הזה הפתיע אותי לגמרי.
חשבתי שאלמנטים של שש וחצי אינץ לא יתנו נפח של באס אבל התבדיתי.
בכל רמקול יש 2 אלמנטים כאלו וזה שווה לסאב של 13 אינץ{כפול 2 רמקולים...} אז תחשוב איזה נפח באס עצבני יש לרמקול הזה.
אני מאד מרוצה ונשאר לי לחפש רסיבר עדכני{למרות שהימאהה אינו מאכזב }אבל מחלת השדרוג כעת מתחילה לפרוח ויש קצת ניירות לבזבז...
אני חיפשתי רמקול שיתן לי באס אמיתי וסאונד טבעי. הרמקול הזה הפתיע אותי לגמרי.
בכל רמקול יש 2 אלמנטים כאלו וזה שווה לסאב של 13 אינץ{כפול 2 רמקולים...} אז תחשוב איזה נפח באס עצבני יש לרמקול הזה.
אני מאד מרוצה ונשאר לי לחפש רסיבר עדכני{למרות שהימאהה אינו מאכזב }אבל מחלת השדרוג כעת מתחילה לפרוח ויש קצת ניירות לבזבז...
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
בכל רמקול יש 2 אלמנטים כאלו וזה שווה לסאב של 13 אינץ{כפול 2 רמקולים...} אז תחשוב איזה נפח באס עצבני יש לרמקול הזה....
החישוב שלך הוא לא נכון , שני סאבים או וופרים מוגברים של 6 וחצי אינץ לא שווים לסאב של 13 אינץ '.
מה שנשאר הוא לשדרג את הימאהה 2095........
זה לא כל כך קל, אתה תצטרך ללכת על איזה רסיבר שממוצב גבוה גבוה כמו אונקיו 875/6 ומעלה לדוגמא
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
bob 77 -מדובר ברמקול חדש מאריזה מהיבואן,הזוג האחרון שנותר לו עם אחריות ל-5 שנים.
לא ראיתי את הרמקול הזה ביד שניה.
לגבי הרסיבר-אכן אני בדילמה גדולה. הימאהה 2095 אכן נשמע אצלי נהדר וקשה לי למצוא משהו שישמע כמוהו וחשבתי על ה 876 או 3800 אבל צריך לשמוע אותם.
מבחינת תקציב אני מוכן עד 8500 ולא מעבר לזה.
יש המלצות?
לא ראיתי את הרמקול הזה ביד שניה.
לגבי הרסיבר-אכן אני בדילמה גדולה. הימאהה 2095 אכן נשמע אצלי נהדר וקשה לי למצוא משהו שישמע כמוהו וחשבתי על ה 876 או 3800 אבל צריך לשמוע אותם.
מבחינת תקציב אני מוכן עד 8500 ולא מעבר לזה.
יש המלצות?
האמת שאין לי כל כך מקום להזיז את הרמקול מהמזנון אבל בתכנון לבנות מעמד מגבס עם מידות רוחב קטנות יותר שיכילו את כל המכשירים ואז אוכל לתת מרחק מהקירות וזוית לכיוון האמצע.
בסך הכל גם כמו שהם עומדים יש במת סאונד טובה יותר ממה שהייתה קודם לכן.
בסך הכל גם כמו שהם עומדים יש במת סאונד טובה יותר ממה שהייתה קודם לכן.