Popcorn A-110
שלום רב לכולם!
אני רוצה לקנות את הפופקורן החדש A110. הייתי רוצה לדעת חבות דעת לגביו. האם הוא מספיק אמין וטוב בעבודה? אין לי דרישות מיוחדות ולכן לא מחפש משהו יקר. המכשיר הזה משך את צומת לבי ולכן אשמח לשמוע את דעתכם עליו. מה האלטרנטיבות בשוק לסטרימר הזה?
תודה רבה מראש.
אני רוצה לקנות את הפופקורן החדש A110. הייתי רוצה לדעת חבות דעת לגביו. האם הוא מספיק אמין וטוב בעבודה? אין לי דרישות מיוחדות ולכן לא מחפש משהו יקר. המכשיר הזה משך את צומת לבי ולכן אשמח לשמוע את דעתכם עליו. מה האלטרנטיבות בשוק לסטרימר הזה?
תודה רבה מראש.
- orenhefetz
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 104
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לי יש ואני מבסוט
אני עובד עם הפופקורן כבר שלושה שבועות ומאוד מבסוט. הייתה לי עזרה מבורכת ואשמח לעזור אם תצטרך.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
קודם כל - ה A110 הוא כבר ממש לא "חדש"... ועוד מעט יוצא דגם חדש של פופקורן - אתה יכול לקרוא עליו בשרשור "חידושים מבית Syabas" (עמוד 13 למעלה).
לגבי אלטרנטיבות - קרא את הדביק בראש הפורום - כל מכשירי ה NMT דומים בתכונותיהם, ותוכל לראות שם את ההבדלים ביניהם.
לגבי אלטרנטיבות - קרא את הדביק בראש הפורום - כל מכשירי ה NMT דומים בתכונותיהם, ותוכל לראות שם את ההבדלים ביניהם.
אני גם מתעניין ברכישה של ה POPCORN אך לאחר שקראתי עליו בפורום אשמח לקבל חוות דעת ובעיקר נסיון של אחרים :
אני מתכנן בשלב ראשון לא לחברו לדיסק אלא להשתמש ברשת האלחוטית.
ראשית האם הדונגל שמפורסם באתר של החברה - WN100 מתאים באמת לצפייה של סרט HD ע"ג הרשת האלחוטית כי ראיתי כל מיני תגובות שהקצב איטי.
שאלה שנייה - האם יש לזה דרישות מיוחדות לרשת האלחוטית שיש לי בבית, או לראוטר ? איך אני יודע באיזה פרוטוקול הרשת עובדת?
תודה לעונים.
הלינק של הדונגל המדובר :
http://www.popcornhour.com/onlinestore/ ... tegory_id=
אני מתכנן בשלב ראשון לא לחברו לדיסק אלא להשתמש ברשת האלחוטית.
ראשית האם הדונגל שמפורסם באתר של החברה - WN100 מתאים באמת לצפייה של סרט HD ע"ג הרשת האלחוטית כי ראיתי כל מיני תגובות שהקצב איטי.
שאלה שנייה - האם יש לזה דרישות מיוחדות לרשת האלחוטית שיש לי בבית, או לראוטר ? איך אני יודע באיזה פרוטוקול הרשת עובדת?
תודה לעונים.
הלינק של הדונגל המדובר :
http://www.popcornhour.com/onlinestore/ ... tegory_id=