שלום לכולם אני חדש ורציתי לשאול איזה רסיבר עדיף לי לרכוש?
יש את הרסיבר של פיוניר VSX817 ויש את דנון AVR1508.
ממה אני מצליח להבין זה שלפיוניר יש תכונות הרבה יותר טובות משל הדנון בדגמים אלה, ובנוסף יש את יתרון האחריות שהוא ל3 שנים, השאלה אם פיוניר חברה מספיק אמינה ברסיברים- שאין לי מושג..לכן אני שואל מה טיבם של שתי החברות, ובתכונות ספציפית.
לגבי רמקולים אני כנראה ארכוש את הPURE ACUSTICS דגם MARS.
אשמח לשמוע חוות דעת נוספות, עם רסיברים שנראים לכם בטווח המחירים הללו ולא להשתולל כלפי מעלה. וכן גם על מערכת הרמקולים..תודה מראש!
ממה אני מצליח להבין זה שלפיוניר יש תכונות הרבה יותר טובות משל הדנון בדגמים אלה, ובנוסף יש את יתרון האחריות שהוא ל3 שנים, השאלה אם פיוניר חברה מספיק אמינה ברסיברים- שאין לי מושג..לכן אני שואל מה טיבם של שתי החברות, ובתכונות ספציפית.
אשמח לשמוע חוות דעת נוספות, עם רסיברים שנראים לכם בטווח המחירים הללו ולא להשתולל כלפי מעלה. וכן גם על מערכת הרמקולים..תודה מראש!
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
Re: שלום לכולם אני חדש ורציתי לשאול איזה רסיבר עדיף לי לרכוש
הרמקולים הללו הם מוצר מדבקה והשימוש הטוב ביותר עבורם הוא בל"ג בעומר.FULLAUDIO כתב:יש את הרסיבר של פיוניר VSX817 ויש את דנון AVR1508.
אשמח לשמוע חוות דעת נוספות, עם רסיברים שנראים לכם בטווח המחירים הללו ולא להשתולל כלפי מעלה. וכן גם על מערכת הרמקולים..תודה מראש!...
מוצר מדבקה = מוצר של חברה שלא ממש קיימת. המוצר מגיע בדרך כלל מאיזה מפעל סיני ,שמרכיב מוצר מרכיבים זולים ופשוטים, תוך שהוא מדביק עליו את שם החברה, שנולדה בראשו של היבואן הישראלי המצוי.
מה התקציב שלך לכלל המערכת?
יד שניה?מי קונה מגבר יד שניה?גאד..זה בולשיט
אני מדבר על עיקרון מכירות וקניות היד שניה בהקשר למוצרים אלקטרונים בעלי נטיה לקילקול זריז, כמו מגבר, מחשב וכו'.רמקולים אני מוכן וכבר קניתי בעבר יד שניה, אני פשוט מסתכל על מצבם וזה פחות או יותר נותן תמונה מלאה, מגבר אף אחד לא יתחיל לפרק בבית של המוכר ויבדוק רכיב רכיב זה יקח שנה, צריך ידע בזה ומי אמר שהמוכר יסכים?..
אני אומר את כל אשר אני אומר רק מעבר אישי עם המגבר שלי שנשרף לו טרנזיסטור MOSFET והוא עדיין מגביר יופי, פשוט הוא מחלק תהגברה שלו ומגביר פחות. מי שלא מבין בזה פשוט נופל.
ומן הסתם שבד"כ מוצרי היד שניה כמעט ואין עליהם אחריות.
תחשוב על זה ידידי.
רמקולים תציע חופשי בטווח ה-500-700 ש"ח.
אני אומר את כל אשר אני אומר רק מעבר אישי עם המגבר שלי שנשרף לו טרנזיסטור MOSFET והוא עדיין מגביר יופי, פשוט הוא מחלק תהגברה שלו ומגביר פחות. מי שלא מבין בזה פשוט נופל.
ומן הסתם שבד"כ מוצרי היד שניה כמעט ואין עליהם אחריות.
תחשוב על זה ידידי.
רמקולים תציע חופשי בטווח ה-500-700 ש"ח.
אני מחפש מערכת כוללת שתקציבה לא ינוע שקל למעלה מ-2400 שקלים. זה מעל ומעבר לדעתי, אני חובב האודיו דגול, אבל אין לי ת'כסף להשקיע בזה יותר מדיי עם כל הכבוד-ויש כזה! חמודי כשאתה מתעניין בכל מיני דברים מוזרים ולא רק במערכת ונרשם לאלף פורמים חח זה בעייתי, ואני לא חושב שתקציב המערכת שלי הוא זול מדיי, כמו כן הדברים האחרים שאני רוצה לרכוש. אני עוד צעיררר תנו לי כסףףףףףףףף!!!!!
בתגובה לאדם שרשם לי על מוצר מדבקה.
אדם חביב ונחמד, לידיעתך לא גילית לי כלום!אבל ממש כלום!! מפעלים סינים דבר ראשון לא אומר שזה ***..השאלה באיזה מרכיבים מייצרים כל דבר ודבר.ושוב לידיעתך רוב הדברים שאתה חי איתם כיום, מהתחתונים שלך ועד העניבה שלך מיוצרים בסין. גם אם רשום מיוצר בגרמניה תהפוך צד ותראה MADE IN CHINA. לא ממש ענית על שאלתי. תנסה להתמקד במה ששאלתי.אם יש לך דברים יותר טובים להציע תציע.אל תחפור על הסינים.
בהתאם לגישתך , תקנה מה שהכי זול (או נראה הכי יפה בעיני האישה) ואני בטוח שתהיה מרוצה .
בגישה הזו לא תגיע רחוק ...
בכול מקרה בתקציב שלך (2400 שקל) הייתי מציע לך 2 אופציות:
א. מערכת כוללת (ONE BOX) שהשוואה בין כמה מהן מופיעות כאן באתר .
http://www.hometheater.co.il/article014 ... יתי-All-In
ב. באמת ללכת על יד שניה , לכתת רגליך ולבסס מערכת בסיסית (ואיכותית יותר) המורכבת מ רסיבר + 2 רמקולים קדמיים + DVD (במידת הצורך).
עם הפניויר הלכת יפה מאוד (ממליץ לך לבדוק גם ב YAD2) שלדעתי נותן תמורה יפה למחירו או אפילו את המארנץ 5300 שאומנם טיפה מיושן וקצת חורג מתקציבך, אבל לדעתי עולה על היתר בוודאי באיכות הסואנד שלו.
לגבי הרמקולים , אם ה Missin M74 עדיין רלוונטים , לדעתי האישית בתקציב הנתון יתנו לך את השילוב הטוב ביותר עם המארנץ.
תהליך החיפוש והרכבת המערכת (הדרך) היא לא פחות מהנה מהתוצאה הסופית (המטרה).
תהנה,
בגישה הזו לא תגיע רחוק ...
בכול מקרה בתקציב שלך (2400 שקל) הייתי מציע לך 2 אופציות:
א. מערכת כוללת (ONE BOX) שהשוואה בין כמה מהן מופיעות כאן באתר .
http://www.hometheater.co.il/article014 ... יתי-All-In
ב. באמת ללכת על יד שניה , לכתת רגליך ולבסס מערכת בסיסית (ואיכותית יותר) המורכבת מ רסיבר + 2 רמקולים קדמיים + DVD (במידת הצורך).
עם הפניויר הלכת יפה מאוד (ממליץ לך לבדוק גם ב YAD2) שלדעתי נותן תמורה יפה למחירו או אפילו את המארנץ 5300 שאומנם טיפה מיושן וקצת חורג מתקציבך, אבל לדעתי עולה על היתר בוודאי באיכות הסואנד שלו.
לגבי הרמקולים , אם ה Missin M74 עדיין רלוונטים , לדעתי האישית בתקציב הנתון יתנו לך את השילוב הטוב ביותר עם המארנץ.
תהליך החיפוש והרכבת המערכת (הדרך) היא לא פחות מהנה מהתוצאה הסופית (המטרה).
תהנה,
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

Re: בתגובה לאדם שרשם לי על מוצר מדבקה.
תקשיב אח שלוFULLAUDIO כתב:אדם חביב ונחמד, לידיעתך לא גילית לי כלום!אבל ממש כלום!! מפעלים סינים דבר ראשון לא אומר שזה *** .השאלה באיזה מרכיבים מייצרים כל דבר ודבר.ושוב לידיעתך רוב הדברים שאתה חי איתם כיום, מהתחתונים שלך ועד העניבה שלך מיוצרים בסין. גם אם רשום מיוצר בגרמניה תהפוך צד ותראה MADE IN CHINA. לא ממש ענית על שאלתי. תנסה להתמקד במה ששאלתי.אם יש לך דברים יותר טובים להציע תציע.אל תחפור על הסינים....
זה שהכל היום מיוצר בסין זה נכון(וגם אתה לא ממש מחדש כלום לאף אחד פה) אבל יש הבדל בין חברות כמו נניח דנון,הרמן,סוני,וכ.. ,שמיצרות בסין תחת בקרת איכות ותכנון שלהם לבין איזה מפעל סיני ,שלוקח קופסה עושה חורים ומכניס דריברים + קרוס בשקל ומדביק מדבקה של איזה יבואן שחי מאנשים כמוך שחושבים שהם יודעים הכל מכל.
עכשיו אתה רוצה לקבל זאת כטיפ מועיל? תבורך לא מתאים לך ?תרגיש חופשי לקנות את הרמקולים הללו ומי יודע אולי אפילו תצליח להנות מהבומים החזקים שלהם
תלמד להגיד תודה ,כשעוזרים לך ,במקום לנסות ולהראות כמה שאתה מבין, כי בתכלס כנראה שלא הרבה ,בתחום זה, או בעברית סייג לחוכמה שתיקה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

ואני לא חושב שתקציב המערכת שלי הוא זול מדיי אתה צודק מי אמר לך שהוא זול?FULLAUDIO כתב:אני מחפש מערכת כוללת שתקציבה לא ינוע שקל למעלה מ-2400 שקלים. זה מעל ומעבר לדעתי, אני חובב האודיו דגול, אבל אין לי ת'כסף להשקיע בזה יותר מדיי עם כל הכבוד-ויש כזה! חמודי כשאתה מתעניין בכל מיני דברים מוזרים ולא רק במערכת ונרשם לאלף פורמים חח זה בעייתי, ואני לא חושב שתקציב המערכת שלי הוא זול מדיי, כמו כן הדברים האחרים שאני רוצה לרכוש. אני עוד צעיררר תנו לי כסףףףףףףףף!!!!!...
תקציב מכובד לכל הדעות, במיוחד עבור מוצרים סיניים.
istarmini אתה זה שחשת גאון אז תירגע יא נעלב!
במקום להעלב ולהרשים פה את כולם עם סייג לחכמה שתיקה, תשתוק אתה ואל תרצה פה הרצאות שווא. ושוב לא עזרת בכלום...רק סיפרת לי את מה שאני כבר יודע.
אנשים שבאמת יודעים לעזור, אנא תעזרו.
אנשים שבאמת יודעים לעזור, אנא תעזרו.
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
חובה לעשות קצת סדר
אם התקציב הוא 2400 ש"ח זה בסדר וצריך לחשוב מה לקנות כדי להתכנס למחיר הזה.
אין בעיה לקנות ציוד יד שניה/ תצוגה - ברסיבר מכיוון שמדובר במוצר רבוי אלקטרוניקה,
אפשר לקנות אותו עם אחריות ואז להנות ממוצר איכותי עם תג מחיר טוב.
אני קניתי בזמנו רסיבר NAD T773, שהוא מוצר שעלה 15000 ש"ח מתצוגה עם אחריות
במחיר מעולה בפחות מחצי.. כך ששווה לעשות סקר שוק ולבדוק אופצייה כזאת.
מבלי להיכנס לעניין הסיני או לא, זה לא משנה, יש תקציב וניתן וצריך לעמוד בו, אם מצאת את
הרמקולים שבמסגרת התקציב שלך מספקים אותך, בין אם משומשים או תצוגה ובין אם חדשים
אין עם זה שום בעיה! במסגרת התקציב שהצבת לעצמך קשה לקנות רמקול בריטי או
גרמני, אבל חשוב שתשמע רמקול שתאהב אותו עם המוזיקה שאתה שומע ולא פחות חשוב
שיישמע טוב עם הרסיבר שישודך לו! (אם בכל זאת תרצה משהו איכותי ולא יקר הייתי ממליץ
לך לבדוק רמקולים של וורפידל - רמקול אנגלי שהוא לא יקר ונשמע לא רע בכלל).
יש חנויות רבות שמוכרות ציודים יד שניה ותצוגות במצב מצויין עם אחריות מלאה של היבואנים
הרשמיים והיות והתקציב הינו 2400 שקל - הייתי נוקט בגישה של יד שניה כדי שתקבל יותר
בשביל פחות, וכמו כן שווה לך לבנות בהדרגה את המערכת כלומר - להתחיל מרסיבר סביר +
קדמיים ובהמשך להוסיף את השאר כדי לקבל ציוד איכותי יותר.
בברכה,
שלומי.
אין בעיה לקנות ציוד יד שניה/ תצוגה - ברסיבר מכיוון שמדובר במוצר רבוי אלקטרוניקה,
אפשר לקנות אותו עם אחריות ואז להנות ממוצר איכותי עם תג מחיר טוב.
אני קניתי בזמנו רסיבר NAD T773, שהוא מוצר שעלה 15000 ש"ח מתצוגה עם אחריות
במחיר מעולה בפחות מחצי.. כך ששווה לעשות סקר שוק ולבדוק אופצייה כזאת.
מבלי להיכנס לעניין הסיני או לא, זה לא משנה, יש תקציב וניתן וצריך לעמוד בו, אם מצאת את
הרמקולים שבמסגרת התקציב שלך מספקים אותך, בין אם משומשים או תצוגה ובין אם חדשים
אין עם זה שום בעיה! במסגרת התקציב שהצבת לעצמך קשה לקנות רמקול בריטי או
גרמני, אבל חשוב שתשמע רמקול שתאהב אותו עם המוזיקה שאתה שומע ולא פחות חשוב
שיישמע טוב עם הרסיבר שישודך לו! (אם בכל זאת תרצה משהו איכותי ולא יקר הייתי ממליץ
לך לבדוק רמקולים של וורפידל - רמקול אנגלי שהוא לא יקר ונשמע לא רע בכלל).
יש חנויות רבות שמוכרות ציודים יד שניה ותצוגות במצב מצויין עם אחריות מלאה של היבואנים
הרשמיים והיות והתקציב הינו 2400 שקל - הייתי נוקט בגישה של יד שניה כדי שתקבל יותר
בשביל פחות, וכמו כן שווה לך לבנות בהדרגה את המערכת כלומר - להתחיל מרסיבר סביר +
קדמיים ובהמשך להוסיף את השאר כדי לקבל ציוד איכותי יותר.
בברכה,
שלומי.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

Re: istarmini אתה זה שחשת גאון אז תירגע יא נעלב!
ממי אני אמור להעלב בדיוק, מתינוק שעדין לא גמר לינוק וחושב ש 2500 ש"ח זה תקציב מכובד?FULLAUDIO כתב:במקום להעלב ולהרשים פה את כולם עם סייג לחכמה שתיקה, תשתוק אתה ואל תרצה פה הרצאות שווא. ושוב לא עזרת בכלום...רק סיפרת לי את מה שאני כבר יודע.
אנשים שבאמת יודעים לעזור, אנא תעזרו....
יאללה תן גזזזזזזזזז
שלומי - תודה, הייתי שמח אם היית מדריך אותי יותר.
כמו איפה אני צריך לבקר/ להתקשר בשביל לברר על הרמקולים או רסיברים..
אין לי בעיה לקנות מתצוגה במחיר זנות זה הכי טוב בשבילי..יד שניה ברסיברים ספציפית לא נשמע לי בריא
אשמח לקבל מידע על חנויות או יבואנים שמתעסקים עם זה במחירים שאני מחפש- ואתה מכיר..תודה בכל מקרה!
אין לי בעיה לקנות מתצוגה במחיר זנות זה הכי טוב בשבילי..יד שניה ברסיברים ספציפית לא נשמע לי בריא
אשמח לקבל מידע על חנויות או יבואנים שמתעסקים עם זה במחירים שאני מחפש- ואתה מכיר..תודה בכל מקרה!
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
פנה במייל ואמקד אותך
ל FULLAUDIO,
קודם כל אני חוזר על הודעתי המקורית בכך שאכן תוכל לבנות מערכת שתתאים לך
לאוזן ולתקציב. לגבי חנות ספציפית, אני אשמח לייעץ לך.
פנה אליי ל [email protected], ואשמח לכוון אותך משם ולייעץ לך.
אני פשוט לא רוצה לעבור על חוקי הפורום ולפרסם פה את שם החנות.
אבל אשמח לייעץ לך למקד אותך דרך המייל.
ולהמליץ לך על מקום שלדעתי יתאימו לאוזן ולכיס שלך את מה שאתה מחפש.
בברכה,
שלומי.
קודם כל אני חוזר על הודעתי המקורית בכך שאכן תוכל לבנות מערכת שתתאים לך
לאוזן ולתקציב. לגבי חנות ספציפית, אני אשמח לייעץ לך.
פנה אליי ל [email protected], ואשמח לכוון אותך משם ולייעץ לך.
אני פשוט לא רוצה לעבור על חוקי הפורום ולפרסם פה את שם החנות.
אבל אשמח לייעץ לך למקד אותך דרך המייל.
ולהמליץ לך על מקום שלדעתי יתאימו לאוזן ולכיס שלך את מה שאתה מחפש.
בברכה,
שלומי.
istarmini כתב:גם אני יחסית חדש צעיר בפורום , והצטערתי על הדו-שיח העוקצני שהתנהל פה בתחומי ההדבקה, הגאוגרפיה ומועדי ישראלFULLAUDIO כתב: הרמקולים הללו הם מוצר מדבקה והשימוש הטוב ביותר עבורם הוא בלג"ג בעומר.
מוצר מדבקה = מוצר של חברה שלא ממש קיימת. המוצר מגיע בדרך כלל מאיזה מפעל סיני ,שמרכיב מוצר מרכיבים זולים ופשוטים, תוך שהוא מדביק עליו את שם החברה, שנולדה בראשו של היבואן הישראלי המצוי.
מה התקציב שלך לכלל המערכת?...![]()
גם אם התקציב שהוצע נמוך( כי זה מה יש) , יכולים כל אלו שעברו את התהליך של בניית מערכת קב"ב להציע פתרונות זאת תוך התייחסות לתקציב . ולאלו ,שעבורם התקציב שהוצע מעורר גיחוך , כי במקרה הטוב זה היה מספיק להם לרכישת כבל חדש לטובת BI AMPING של ה Z11 החדש שלהם , אז כדאי שפשוט ישארו כצופים ולא יצטרפו לדיון רק בכדי לעקוץ, או לזרוק בדיחה על חשבונם (ראה ערך לג בעומר ) זה לא מתאים לפורום הזה , זאת לפחות מה שאני הצלחתי להפנים ממספר המועט יחסית של הביקורים שלי בפורום הנ"ל.
נ.ב. לגבי עניין המדבקה של Pure Acoustics , אם אני לא טועה , היו דיונים גם בפורום הזה לגבי הרמקולים הללו והסיכום היה שלא מדובר במדבקה אלא בחברה צעירה היושבת בברוקלין , מצורף הקישור http://www.pure-acoustics.com/![]()
אולי מייצרים בסין כמו כולם , אך לא נראים ונשמעים כמו מדבקה לעניות דעתי הצנועה ולעניות הביקורות המפורסמות באתר שלהם שהתפרסמו גם בירחונים כמעט מכובדים כמו זה שלנו. (Home Theater )...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

camir1 כתב:טוב אני רואה שגם לך יש, כנראה ,בעיה בהבנת הנקרא, בדיוק כמו הילדון הנעלב.istarmini כתב:גם אני יחסית חדש צעיר בפורום , והצטערתי על הדו-שיח העוקצני שהתנהל פה בתחומי ההדבקה, הגאוגרפיה ומועדי ישראלFULLAUDIO כתב: הרמקולים הללו הם מוצר מדבקה והשימוש הטוב ביותר עבורם הוא בלג"ג בעומר.
מה התקציב שלך לכלל המערכת?...![]()
גם אם התקציב שהוצע נמוך( כי זה מה יש) , יכולים כל אלו שעברו את התהליך של בניית מערכת קב"ב להציע פתרונות זאת תוך התייחסות לתקציב . ולאלו ,שעבורם התקציב שהוצע מעורר גיחוך , כי במקרה הטוב זה היה מספיק להם לרכישת כבל חדש לטובת BI AMPING של ה Z11 החדש שלהם , אז כדאי שפשוט ישארו כצופים ולא יצטרפו לדיון רק בכדי לעקוץ, או לזרוק בדיחה על חשבונם (ראה ערך לג בעומר ) זה לא מתאים לפורום הזה , זאת לפחות מה שאני הצלחתי להפנים ממספר המועט יחסית של הביקורים שלי בפורום הנ"ל.
נ.ב. לגבי עניין המדבקה של Pure Acoustics , אם אני לא טועה , היו דיונים גם בפורום הזה לגבי הרמקולים הללו והסיכום היה שלא מדובר במדבקה אלא בחברה צעירה היושבת בברוקלין , מצורף הקישור http://www.pure-acoustics.com/![]()
אולי מייצרים בסין כמו כולם , אך לא נראים ונשמעים כמו מדבקה לעניות דעתי הצנועה ולעניות הביקורות המפורסמות באתר שלהם שהתפרסמו גם בירחונים כמעט מכובדים כמו זה שלנו. (Home Theater )...
הבדיחה של ל"ג בעומר נכתבה כלפי חברת הרמקולים המהוללת ולא כלפי הילדון, כי בזמן שנכתבה הנ"ל עדין לא קנה אותם וכל מטרת הבדיחה הייתה למנוע ממנו לקנות על מנת שלא ירכוש מוצר נחות. במקום לכתוב לו שמדובר בחרא רמקולים בחרתי בניסוח מליצי יותר.מה לא בסדר בזה עדין לא הבנתי?
בסוף הפוסט אפילו שאלתי אותו לתקציבו על מנת לנסות ולעזור לו לרכוש מוצר טוב יותר אבל הוא בחר לשחק אותה נעלב (ילדון כבר אמרנו..) .
לי ,דרך אגב, אין לא Z11 ולא F15 ,כולה כמה קופסאות רמקולים ואיזה רסיבר JVC מצוקמק,משולב DVD בניהם.לעומת זאת בכבלים אני מושקע חזק....