yes stars Drama/Action HD

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
smallville4r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #1 

לפי מה שראיתי בלוח השידורים באינטרנט של yes, הערוצים yes stars Drama HD ו- yes stars Action HD יעלו ביום רביעי הקרוב, ה- 22/4/09 (כמה לא מפתיע, נכון ? :wink: ) וישדרו במקביל לערוצי ה- SD באופן מוחלט. גם תוכנית כמו המרוץ למיליון שלא קיימת ב- HD, תשודר במקביל (יכול להיות שב- Upscale ל- 1080i), את זה אני לא יודע, כמו-גם כיצד ישודרו תוכניות שלא נרכשו ע"י yes ב- HD כמו נמלטים:

תמונות מסך:

שימו לב שהמירוץ למיליון מופיע פעמיים באותה שעה - תופעה שקיימת לתוכניות המשודרות במקביל גם ב- HD:

תמונה

תוכנית נוספת - חוק וסדר: מדור מיוחד 6 - אפילו השידורים החוזרים באותה השעה:

תמונה

התוכנית חף מפשע 2, ששודרה עד כה בימי שני ב- 22:30 ב- HD, עברה להיות משודרת במקביל עם yes stars Action, החל מיום רביעי הקרוב ה- 22/4/09.

תמונה

דוגמאות דומות ניתן למצוא גם עבור תוכניות הערוץ yes stars Drama.

הדבר היחיד שבאמת מעניין אותי הוא מה יהיה עם תוכניות שבמקור 4:3 - האם יהיה Upscale, האם לא ? (כלומר, ישודר ב- 576i, גם בערוץ ה- HD), איך ניתן יהיה לזהות בממיר תוכנית שמשודרת ב- Upscale - האם סימון ה- HD פשוט ירד במקרה הזה ? האם רק על פי העין נצטרך לראות ולנחש... (למרות שגם ב- Upscale - איכותו לא תהיה לעולם קרובה ל- HD אמיתי). האם הממיר ימתח את התמונה אוטומטית במקרה הזה (מתיחה אנכית ?)...

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6605
שם מלא: יניב דיין
נתן תודות: 238 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

מגניב. זה עכשיו הופך את המקס HD לכל כך נחוץ !!!!

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #3 

ride כתב:מגניב. זה עכשיו הופך את המקס HD לכל כך נחוץ !!!!
...
עכשיו נראה איך יטופלו כל המאמצים המוקדמים של ה HD

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6605
שם מלא: יניב דיין
נתן תודות: 238 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

עכשיו נראה איך יטופלו כל המאמצים המוקדמים של ה HD
...
מההכרות שלי עם יס, הרבה פחות טוב מהמצטרפים החדשים :(

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #5 

אכן כך...
זו תהיה הפתעה גמורה לקבל מהם הצעה הוגנת
על מעל שנה של קבלת מוצר שלא עמד בציפיות
החל מתכנים וכלה בשידורי ה SD
העם דורש..... כל מיני דברים

smallville4r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

אני חושב שזה תלוי במה היה לך קודם לשדרוג. אם היה לך גם Max וגם HD, אז התוספת שתידרש לשלם תהיה הנמוכה ביותר בהשוואה למי שהיה לו רק את אחד הממירים או אף אחד מהם (כי אתה גם ככה משלם על שני הממירים) אבל ההתחייבות למחיר תהיה ל- 36 חודשים מחדש. אבל מידע לגבי כל המבצעים והמחירים והשדרוג נדע רק ביום רביעי כנראה...

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #7 

הנה דוגמא,
שולחים הודעה שמתפארת בשידור פרקי הסיום של נמלטים בסמוך לשידור בארה"ב
זה אכן יפה מאוד, אני לא ציני, אני רציני ומפרגן

אבל....
ב HD זה לא משודר
למה? את תחילת העונה הם לא שידרו בגלל מחדל או טעות ברכישה (כך אמרו בזמנו)
היה מספיק זמן לתקן :evil:
זה מה שאנ לא אוהב
יש כאן תחושה של חוסר רצינות
הרי הם יודעים לפרסם אותה כאחת מסדרות הדגל...

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78880
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #8 

השאלה מה יהיה עכשיו עם PRISON BREAK והשידורים שהם עושים כ"כ בצמוד לשידור האמריקאי.

הייתי מת להפסיק להוריד ולראות את זה דרך הממיר...

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #9 

oferlaor כתב:השאלה מה יהיה עכשיו עם PRISON BREAK והשידורים שהם עושים כ"כ בצמוד לשידור האמריקאי.

הייתי מת להפסיק להוריד ולראות את זה דרך הממיר...
...
אז זהו
בשבת זה משודר בערוץ הרגיל
ב HD אין זכר
או שאני לא מוצא

smallville4r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

sam22 כתב:הנה דוגמא,
שולחים הודעה שמתפארת בשידור פרקי הסיום של נמלטים בסמוך לשידור בארה"ב
זה אכן יפה מאוד, אני לא ציני, אני רציני ומפרגן

אבל....
ב HD זה לא משודר
למה? את תחילת העונה הם לא שידרו בגלל מחדל או טעות ברכישה (כך אמרו בזמנו)
היה מספיק זמן לתקן :evil:
זה מה שאנ לא אוהב
יש כאן תחושה של חוסר רצינות
הרי הם יודעים לפרסם אותה כאחת מסדרות הדגל...
...
הסדרה הזו הופיעה בפרומו הראשי של yes stars HD כשהערוץ רק עלה ועד היום הסדרה לא נראתה... בהשוואה לשאר הסדרות שהם (ב- yes) מביאים בבאזז היא היחידה שלא שודרה עוד ב- HD. אני חושב שקרה משהו על הדרך בינם לבין FOX וההסכם לרכישה ב- HD בוטל.
לא נראה לי שמדובר בטעות - אלא פשוט הם ביטלו את החוזה ל- HD (אולי מחלוקת כספית)... ב- SD הם לא יכולים להרשות לבטל סדרה שהם הביאו כי הנזק יהיה הרבה יותר גדול מהתועלת...

לגבי השידור ב- HD - שוב, החל מסוף שבוע הבא זה ישודר במקביל ב- yes stars Action HD אבל לא ב- HD אמיתי (אין זכויות). השאלה היא האם יהיה Upscale ואם כן - מה איכותו בהשוואה ל- SD ול- HD אמיתי... ואם לא - אז האם זה פשוט אותו SD רק דרך קידוד H.264 במקום MPEG-2 ואיך התמונה תיראה בהשוואה ל- yes stars Action הרגיל.
תמונה מתוך לוח השידורים של שבת הבאה ה- 25/4.
 תמונה מתוך לוח השידורים של שבת הבאה ה- 25/4.
נערך לאחרונה על ידי smallville4r ב 16/04/2009 20:45, נערך פעם 1 בסך הכל.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #11 

אבל השידור הראשון אמור להיות בשבת, לא?

smallville4r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

נכון, אבל yes stars HD מתפצל מיום רביעי הקרוב, ולכן כל מה שלפניו לא רלוונטי. אני מניח שללא תשובה מגורם מוסמך רק ביום רביעי נדע איך יראו תוכניות שלא נרכשו ב- HD.

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4851
נתן תודות: 370 פעמים
קיבל תודות: 188 פעמים

שליחה #13 

מישהו יודע מה ההסבר לכך שעקרות בית נואשות הפסיק להיות משודר ב- yes stars HD בלי שום סיבה?

אני מניח שזה בגלל הערוץ החדש, אבל האם ידביקו את הפער?

smallville4r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #14 

yes-man כתב:מישהו יודע מה ההסבר לכך שעקרות בית נואשות הפסיק להיות משודר ב- yes stars HD בלי שום סיבה?

אני מניח שזה בגלל הערוץ החדש, אבל האם ידביקו את הפער?
...
אני דווקא חושב שמדובר בתקלה טכנית. קרו מקרים כאלה בעבר (לא רבים), דווקא יותר נראה לי בהקשר של הדבקת הפער מול ארה"ב ואולי אין עדיין קלטת ב- HD.

התקשרת לדווח ל- yes ?

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4851
נתן תודות: 370 פעמים
קיבל תודות: 188 פעמים

שליחה #15 

בד"כ שיחות ל-yes מייאשות.

אבל אני מניח שאני אתקשר ביום ראשון לשאול על זה ועל ההודעות לממיר HD.

djeuro
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 305
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 13 פעמים

פשוט מדהים לראות את ההתלהבות על שום דבר

שליחה #16 

בואו נתחיל עם שיא החוצפה - לא רק שעונה 13 כבר הסתיימה בארה"ב ואתם יכולים לראות מי הזוכה בכל רגע , היא מעולם לא צולמה ב-HD .
אז עכשיו יס יסדרו לכם אפסקייל טוב או פחות טוב וישדרו לכם את זה במעטפת של "שידור HD" שעליו אתם משלמים תוספת תשלום .

לגבי LAW & ORDER SVU , למי שלא יודע זו סדרה שהתחילה בשנת 1999 ( חחח , באמת , אני לא צוחק ) ורק העונה הנוכחית , ה-10 במספר , והקודמת , ה-9 משודרת ב-HD .
יס מתחילה מעונה 6 , שלעולם לא שודרה ב-HD , כלומר רק ב-SD וכך היא תשודר גם ביס , שוב במעטפת של "שידורי HD " ( בתוספת שתשלום עבור חברי YES-HD ) .

לגבי ה-22 לאפריל , מאוד , מאוד חשוב שתורידו קצת ציפיות , כי YES-HD-MAX רחוק , רחוק מאוד מהלקוחות . את זה תוכלו לראות בעמצכם ב-22 לאפריל .

smallville4r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

Re: פשוט מדהים לראות את ההתלהבות על שום דבר

שליחה #17 

djeuro כתב:בואו נתחיל עם שיא החוצפה - לא רק שעונה 13 כבר הסתיימה בארה"ב ואתם יכולים לראות מי הזוכה בכל רגע , היא מעולם לא צולמה ב-HD .
אז עכשיו יס יסדרו לכם אפסקייל טוב או פחות טוב וישדרו לכם את זה במעטפת של "שידור HD" שעליו אתם משלמים תוספת תשלום .

לגבי LAW & ORDER SVU , למי שלא יודע זו סדרה שהתחילה בשנת 1999 ( חחח , באמת , אני לא צוחק ) ורק העונה הנוכחית , ה-10 במספר , והקודמת , ה-9 משודרת ב-HD .
יס מתחילה מעונה 6 , שלעולם לא שודרה ב-HD , כלומר רק ב-SD וכך היא תשודר גם ביס , שוב במעטפת של "שידורי HD " ( בתוספת שתשלום עבור חברי YES-HD ) .

לגבי ה-22 לאפריל , מאוד , מאוד חשוב שתורידו קצת ציפיות , כי YES-HD-MAX רחוק , רחוק מאוד מהלקוחות . את זה תוכלו לראות בעמצכם ב-22 לאפריל .
...
מעבר לכך שכל מה שרשמת - אבל כל מה שרשמת לא קשור לשרשור ולא מעניין, את הקיטורים שלך תקטר בשרשור נפרד. בינתיים, כל מה שאמרת התברר כשטויות לא מבוססות בעוד שפה ובנושאים אחרים מובאות השערות מבוססות. אז תפסיק לדבר שטויות. הבנו שאתה ממש אבל ממש בעל אג'נדה נגד yes, אבל יש גבול להדגשת האג'נדה הזו בכל ת'רד שקשור ל- HD של yes.

בקשר לחוק וסדר - כדאי שתבדוק לפני שאתה מדבר שטויות, כאחד שרואה את הסדרה הזו ב- HD של yes - הסדרה היא חד וחלק ב- HD ולא ב- Upscale. אין דבר כזה Upscale ב- yes stars HD של היום. מה יהיה החל מיום רביעי נראה - בכל מקרה תוכנית ששודרה ב- HD תמשיך להיות משודרת ב- HD (אין סיבה שלא, yes בעצמה שילמה על זה כסף).

djeuro
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

מה בדיוק לא נכון במה שכתבתי בעבר ?

שליחה #18 

לגבי "חוק וסדר UV " , כמו שציינתי , עונה 6 לא שודרה ב-HD . עונות 9 ו-10 כן .
בלוח השידורים שאתה מביא מופיעה הספרה 6 ומכאן הנחתי שזו עונה 6 . טעיתי ?

אבל באופן כללי , אם אתה יודע שציינתי בעבר דברים לא נכונים , אשמח מאוד אם תציין מה הן כדי שאוכל לתקנם .

smallville4r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

Re: מה בדיוק לא נכון במה שכתבתי בעבר ?

שליחה #19 

djeuro כתב:לגבי "חוק וסדר UV " , כמו שציינתי , עונה 6 לא שודרה ב-HD . עונות 9 ו-10 כן .
בלוח השידורים שאתה מביא מופיעה הספרה 6 ומכאן הנחתי שזו עונה 6 . טעיתי ?

אבל באופן כללי , אם אתה יודע שציינתי בעבר דברים לא נכונים , אשמח מאוד אם תציין מה הן כדי שאוכל לתקנם .
...
אם אני אומר לך שאני רואה את עונה 5 כרגע וראיתי כבר את עונה 4 ב- HD, אז סימן שגם עונה 6 תשודר ב- HD. אין סיבה שלא. מהיכן הגעת למסקנה שהעונה לא שודרה ב- HD ? כי בערוץ 1 לא שידרו את זה ב- HD ? בארה"ב יש שידורי טלוויזיה HDTV סדירים מ- 2004 - זה לא אומר שמה שצולם לפני כן לא קיים ב- HD. הרשתות מזמינות קלטות חדשות שמותאמות לרזולוציית ואיכות HD. יש רשתות שהולכות אף רחוק יותר ומבצעות ניקוי ו- Upscale לסדרות שבמקור לא צולמו ב- HD, רק כדי לשדר את זה באיכות גבוהה יותר ממה שהיה עד אז - דוגמא: סיינפלד.

דוגמא למשהו שציינת בעבר שלא יהיו ערוצים חדשים בקרוב לא ב- SD ולא ב- HD. אני רואה מול העיניים שלי שביום רביעי הקרוב הם כבר מעלים עוד ערוץ HD. הפיצול של הערוץ הזה במקרה הזה. אני לא יודע על דבר נוסף אבל אני בטוח שאם ל- yes יש תוכניות היא תממש אותן וידעו עוד פרטים כשתצא הודעה רשמית על כך. כשאתה זורק פצצות לאוויר, לפחות תבסס איכשהוא את מה שאתה זורק. גם אם זו שמועה, שלפחות תהיה לה סימוכין.

כשהבאתי את עניין הערוץ הזה הבאתי דוגמאות - כלומר זה ביסוס לשמו. זה לא רשמי ולכן בגדר שמועה וכך צריך להתייחס לכך, כי שום גורם ב- yes לא אישר את דבר קיום הערוץ החדש ועלייתו לאוויר.

djeuro
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

אין לי שום דבר נגדך או נגד יס \ הוט אבל הדברים שלך לא נכונים

שליחה #20 

פשוט ככה , ואני מצטער להעיר לך על זה , אבל זה צריך להיאמר .
בעבר כתבתי שלא יהיו ליס בקרוב ערוצים חדשים , והנה , עברה מאז חצי שנה ואין ליס ערוצים חדשים . אתה רואה ערוץ חדש ביס HD ? איזה ? בינתיים הכסף של מנויי YES-HD מתקתק בקופות יס .
זה שיס לוקחים שידורים שאותם מעבירים לערוץ אחר בשם חדש , כלומר "יס דרמה ..." או כל שם מפוצץ אחר לא נקרא "ערוץ חדש " . מקווה שככה גם יס מתיחסת ולא תשווק את זה כערוצים "חדשים" כי אין שום חדש בערוצים האלה כי כאן מדובר למעשה בפיצול ערוץ לשניים .

לגבי " חוק וסדר SUV " אני מדגיש שוב ואני מבקש מכל חברי האתר לבדוק את אמינות דבריי בכל דרך אפשרית : רק העונה ה-9 והעונה ה-10 צולמו ושודרו ( עונה 10 עדיין משודרת ) ב-HD . כל שאר העונות מעולם לא צולמו ב-HD .
יכול להיות שאתה רואה את העונה 5 ב-HD ויכול להיות שאתה רואה גם את העונה הראשונה ב-HD . זה לא אומר שמה שאתה רואה גם צולם ב-HD וזה מה שציינתי . אין ספק שהעונה 6 שאתה מציין שתשודר ב"יס דרמה HD " תשודר ב-HD אבל היא לעולם לא צולמה ב-HD אלא רק ב-SD . זה לא אומר שלא יראו טוב , זה אומר רק שהמקור לא מקור HD וכדי להגיע לרזולוציית HD בתוכן כזה יצטרכו לבצע UPSCALE .

אני מבקש שתבדקו בעצמכם את נכונות דבריי . זו סדרה מאוד מוכרת בעולם ואני בטוח שתמצאו בקלות את המידע הרלוונתי בנושא זה .

כנ"ל לגבי "המירוץ למיליון ארה"ב " רק שכאן זה הרבה יותר פשוט - אף עונה , כולל זו שמשודרת עכשיו בארה"ב -14 במספר - מעולם לא צולמו ב-HD אלא רק ב-SD .
מה לעשות ? זו האמת ! יס יכולה לשדר כל תוכן שצולם ב-SD ברזולוציה גבוהה יותר מהמקור , אפילו HD , אבל זו פשוט מרמה ולזה קוראים UPSCALING .

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”