מבקש המלצה איך לחבר פנסוניק PV80

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
shaqel פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום

בשעה טובה רכשתי פנסוניק PV80 42 !

יש לי ממיר HOT בבית ו - DVD רגיל.

איך מומלץ לחבר בינהם ?

האם יש כבל SCART ל - COMPONENT ?

רוב התוכן שאני רואה הוא מ - HOT .

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #2 

או RCA (צהוב אדום לבן) או כבל סקארט בצד אחד ואס-וידאו בצד שני (עדיף)

כבל רגיל של סקארט לקומפוננט לא נותן כלום (אתה תראה כמו ב-RCA), אבל יש כבל (אני ראיתי של מונסטר) עם קופסא באמצע, הוא עולה 100 דולר, הקופסא היא להמרה של אות RGB לקומפוננט. אפשר גם לקנות טרנסקודר ולחבר אליו כבלים מתאימים. ההבדל מינורי לדעתי, תסתפק באופציות הראשונות.

shaqel פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18

חיבור פנסוניק PV80 42

שליחה #3 

האם לא כדאי לחבר טרנסקודר שימיר בין SCART ל - HDMI ?

efi1965
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1614
שם מלא: efi1965
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #4 

כבל SCART ל SVIDEO מספק בהחלט, תראה הבדל גדול מאוד. תשנה את הגדרות הממיר בהתאם ליציאת SVIDEO.

sya
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20

שליחה #5 

השאלה אם כשהוא יחבר כבל SCART ל SVIDEO, אם הוא יראה טוב, אם הממיר שלו מוציא SVIDEO בצורה סבירה, או שלא- כמו שחבר מכובד ונכבד מכאן סיפר לנו- דאוס.

אני בעצמי יש לי את הדילמה הזו, עם ממיר דוקסיס חדש של הוט (אני לא יודע איזה סוג הוא אבל כשהתקינו אותו החליפו לי את השקע בקיר לכזה כמו שמחליפים כשמתקינים ממיר HD). ואין לי מושג איך אני פותר אותה. כתבתי שאלה בפורום נושאים טכניים.. נקווה שיוכלו לעזור לי..

ובחזרה לשאלתך, עקרונית עדיף לך חיבור עם SVIDEO אבל, כאמור, אתה צריך לבדוק אם הוא מוציא שידור טוב (לאחר שסידרת את ההגדרות). אם לא, יש כבל שהוט מספקים לך שאמור לפתור את הבעיה (שוב, כמובן, המידע נרכש מהחבר דאוס).

אם אתה בוחר ללכת על פיתרון פשוט יותר, חיבור קומפוזיט יכול לעשות את העבודה, השאלה אם יש לך עין מספיק חדה בשביל לשים לב להבדלים, הלא כל כך משמעותיים (תזכורת- אם החלטת ללכת על חיבור SVIDEO, תצטרך כבל נוסף לחיבור אודיו, שכן SVIDEO לא מעביר אודיו)

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”