PV8
כן זה המסך, תבדוק אם עדיין יש מצבע בארמגדון שבו המסך עולה 4500 עם אחריות יורוקום, לדעתי ה 600 ש"ח הללו שווים את התוספת של 3 שנים אחריות.Leonardan כתב:לאחר מחשבה מחודשת, החלטתי שאתם צודקים,
ארכוש פנסוניק PV8 בגודל "42.
1. כדי שלא אתבלבל, זה המסך, נכון ?
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=721260
2. מישהו יודע מה מחיר השוק האמיתי של המסך (ייבוא פרללי) ?
תודה....
כמה אחריות יש בייבוא פרללי ? תלוי בחנות ?roei_s כתב:כן זה המסך, תבדוק אם עדיין יש מצבע בארמגדון שבו המסך עולה 4500 עם אחריות יורוקום, לדעתי ה 600 ש"ח הללו שווים את התוספת של 3 שנים אחריות.Leonardan כתב:לאחר מחשבה מחודשת, החלטתי שאתם צודקים,
ארכוש פנסוניק PV8 בגודל "42.
1. כדי שלא אתבלבל, זה המסך, נכון ?
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=721260
2. מישהו יודע מה מחיר השוק האמיתי של המסך (ייבוא פרללי) ?
תודה.......
- geblig
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1727
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
ניתן בכל סניף של הום-סנטר (אני לא צוחק...Leonardan כתב:תודה,geblig כתב:בסביבות 3900...
אתה יודע היכן באיזור המרכז אפשר לרכוש ?...
דרך אגב אני ממש לא הייתי קונה ביבוא פרללי, שמע לעצתי וקנה בחנות עם אחריות יבואן של יורוקום...שווה כל שקל.
1. תודה, פרט לאבי סופר (אגב, הוא אמין ?), היכן עוד ניתן לרכוש ?roei_s כתב:בין שנה ל 3 שנים אחריות בפרללי, 5 שנים ביורוקום, נסה באבי סופר פרללי....
2. מי בעצם נותן את האחריות, החנות או היבואן הרשמי ?
3. האם מדובר במוצר זהה לחלוטין מבחינת החומרה,
ורק השירות/תקופת האחריות היא שונה ?
- geblig
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1727
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
1. לא יודע, לא רכשתי אצלו אף פעם.Leonardan כתב:1. תודה, פרט לאבי סופר (אגב, הוא אמין ?), היכן עוד ניתן לרכוש ?roei_s כתב:בין שנה ל 3 שנים אחריות בפרללי, 5 שנים ביורוקום, נסה באבי סופר פרללי....
2. מי בעצם נותן את האחריות, החנות או היבואן הרשמי ?
3. האם מדובר במוצר זהה לחלוטין מבחינת החומרה,
ורק השירות/תקופת האחריות היא שונה ?...
2. היבואן.
3. "עד כדי קבוע" , כלומר יכול להיות שעל מנת לחסוך בעלויות, אותו יבואן פרללי מביא סחורה סוג ב' במחיר מועט יותר, לא ניתן לדעת. ברגע שיורוקום חתומה אני די בטוח (שוב...לא לגמרי) שהמוצר תקין. לגבי תקופת האחריות אתה מקבל 5 שנים מיורוקום כאשר בשנה הראשונה זה בבית הלקוח, מה שממש לא תקבל מהיבואן הפרללי שם תקבל שנתיים וגם זה רק על הנייר.