איך לחבר ? (שאלה של מתחילים)
שלום לכולם,
אני דיי חדש פה וכל יום לומד המון, אשמח לעצתכם בנוגע לחיבורים של כל המערכת שלי, אז ככה יש לי LCD של philps מדגם 7403 , יש לי מגבר Onkyo 606 , יש לי Ps3 ויש לי ממיר של YES (בנתיים לא HD), איך כדאי לי לחבר אותם כדי לקבל את האיכות הכי טובה.
אני דיי חדש פה וכל יום לומד המון, אשמח לעצתכם בנוגע לחיבורים של כל המערכת שלי, אז ככה יש לי LCD של philps מדגם 7403 , יש לי מגבר Onkyo 606 , יש לי Ps3 ויש לי ממיר של YES (בנתיים לא HD), איך כדאי לי לחבר אותם כדי לקבל את האיכות הכי טובה.
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
הנסיון שלי הוא המשך חיבור הממיר למסך ישירות (תמונה בלבד כמובן).
נסיון החיבור שלי - תמונה דרך ה-606 יצר איכות נמוכה משמעותית.
למרות שאצלי זו לא דוגמה כי הממיר יודע להוציא RGB והמסך יודע לקבל RGB (והרסיבר לא יודע לא לקבל ולא להוציא RGB) (טרנסקודר לא עזר)
נסיון החיבור שלי - תמונה דרך ה-606 יצר איכות נמוכה משמעותית.
למרות שאצלי זו לא דוגמה כי הממיר יודע להוציא RGB והמסך יודע לקבל RGB (והרסיבר לא יודע לא לקבל ולא להוציא RGB) (טרנסקודר לא עזר)
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4318
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
את ה PS3 תחבר לרסיבר בעזרת כבל HDMI ומהרסיבר למסך עם כבל HDMI.
אם הרסיבר לא יודע להוציא 1080P והמסך שלך עד כמה שאני יודע הוא FHD אז הייתי מחבר גם את ה PS3 ישירות למסך ובעזרת כבל אופטי לרסיבר. הבעיה היא שבסרטי BLURAY ה PS3 לא יוכל להוציא את כל הפורמטים החוצה על גבי ה SPDIF
אם הרסיבר לא יודע להוציא 1080P והמסך שלך עד כמה שאני יודע הוא FHD אז הייתי מחבר גם את ה PS3 ישירות למסך ובעזרת כבל אופטי לרסיבר. הבעיה היא שבסרטי BLURAY ה PS3 לא יוכל להוציא את כל הפורמטים החוצה על גבי ה SPDIF
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אם אני לא טועה - הוא רק לא יודע לעשות UPSCALE - אות שמגיע ב-1080P יצא ב1080P ללא בעייהurik79 כתב:את ה PS3 תחבר לרסיבר בעזרת כבל HDMI ומהרסיבר למסך עם כבל HDMI.
אם הרסיבר לא יודע להוציא 1080P והמסך שלך עד כמה שאני יודע הוא FHD אז הייתי מחבר גם את ה PS3 ישירות למסך ובעזרת כבל אופטי לרסיבר. הבעיה היא שבסרטי BLURAY ה PS3 לא יוכל להוציא את כל הפורמטים החוצה על גבי ה SPDIF...
2 שאלות:lawpower כתב:אם אני לא טועה - הוא רק לא יודע לעשות UPSCALE - אות שמגיע ב-1080P יצא ב1080P ללא בעייהurik79 כתב:את ה PS3 תחבר לרסיבר בעזרת כבל HDMI ומהרסיבר למסך עם כבל HDMI.
אם הרסיבר לא יודע להוציא 1080P והמסך שלך עד כמה שאני יודע הוא FHD אז הייתי מחבר גם את ה PS3 ישירות למסך ובעזרת כבל אופטי לרסיבר. הבעיה היא שבסרטי BLURAY ה PS3 לא יוכל להוציא את כל הפורמטים החוצה על גבי ה SPDIF......
איך אני יודע שאני אכן מקבל 1080P ?
מה זה spdif ?
>ודה אני יודע שאלה שאלות של נובים... ..
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
הטלויזיה לא אומרת לך באיזה רזולוציה היא?
אין איזה מסך בתפריטים לגבי הנתונים שהמסך נמצא בהם?
SPDIF - הכוונה ליציאה הדיגיטלית (יציאה אופטית - תסתכל כשהPS3 דולק באחוריו - יש יציאה עם אור אדום - זה זה)
אין איזה מסך בתפריטים לגבי הנתונים שהמסך נמצא בהם?
SPDIF - הכוונה ליציאה הדיגיטלית (יציאה אופטית - תסתכל כשהPS3 דולק באחוריו - יש יציאה עם אור אדום - זה זה)