היי
לא נראה לי שהם מוצרי מדבקה... נראים אמיתיים להפליא
גם המחיר הדי גבוהה לא מאיים שזה משהו מפוברק ...גם מבחינת העיצוב נראה מאד "נכו, ולא משהו שהדביקו לו משהו ...
בכל מקרה צריך לבדוק את העיניין לעומק (מכיוון שלא מצאת את הדמים הללו באתר הרשמי )
יש לאבא של אישתי רסיבר לקסמן בן כמה שנים אני חושה שנתיים פחות או יותר (שהו עדיין לא הפעיל אותו לעולם) והוא מוצר מדבקה אמיתי .
נראה ככה המחיר שלו היה כך והוא ממש לא נראה כמו המוצרים שהראת פה .
אז : אכן השתמשו או משתמשים בשם שלהם למוצרי מדבקה אבל יש להם מוצרים מצויינים אשר מיוצרים עדיין עיי החברה המקורית (עד כמה שהיא נשארה משנות ה 70 )
בכל מקרה אולי כדאי לגשת להקשיב להם יכול להיות מוצר נחמד מאד .
לא אכפת לי ללכת להאזין למוצרים שלהם אבל לגבי המחיר לוקסמנים ממש לא עולים כך לפחות בין פי שתיים לפי שלוש.
שנית אם ראית באתר של לוקסמן הם מאוד לא דומים למוצרי ה DU - DVD
המראה הטיבעי של לוקסמן אמור להיות משהו בין מקינטוש לבין אוקיופייז (לדעתי ) והמכשירים הנ"ל לא ניראים כך.
האם יש נציג של ליזר סיטי חבר בפורום שיוכל להאיר את ענינו בנושא ???
יש לי אחד כזה של לקסמן דגם av570 שזה אני יכול להגיד לכם מדבקה האימא של המדבקות לקסמן האמיתי היה פעם חברה טובה מאוד ויכול להיות שלפי המחיר שרואים זה אמיתי אמיתי אולי משעמם להם והם מביאים כמה חתיכות לפה אצלי הם לא יכנסו .מניסיון.
שוחחתי עם לייזר סיטי ולא ממש התרשמתי שהם יודעים .
שאלתי למה המוצר אינו מופיע באתר הרשמי של החברה להלן התשובה :
"אנו קונים את המוצר מהיבואן שהינו גדול ענק ואמין (טופאודיו ) ואלו הדגמים האחרונים שיצאו ללקסמן."
באותה הנשימה נאמר לי שאני יכול להגיע לשמוע את המכשיר (מה שמעיד על שירות אדיב ).
שאלתי האם אני יכול לרכוש מהם את דגם ה DU50 שהינו דגם רישמי של לקסמן ונאמר לי שלא.
עדיין קיים אצלי החשד שזהו מוצר מדבקה וממחקר נוסף שביצעתי באינטרנט גיליתי כי מכשירים אלו נמכרים רק ברוסיה (ששם אין שום דבר קדוש ) מה שהעלה את רמת החשד שלי לרמת וודאות.
לתשומת לבכם !!!!!
במידה ויש נציג של טופאודיו חבר בפורום אשמח לקבל חוות דעת נוספת
אני מכיר את חברת לקסמן שנים .
אין לי מושג על מה אתה מדבר הדגמים המשווקים בכל העולם הם אותם הדגמים גם אלו שבארץ וגם אלו שבארה"ב (שם היתי תקופה).
ושאלה אחרת איך זה שבכל אירופה למעט רוסיה,וישראל הדגמים הינן זההים לדגמים באתר היצרן .
שאלה נוספת עם אם המוצרים שונים הם חייבים להופיע באתר היצרן (ראה חברות כגון מארנץ , ו HK).