אכזבה גדולה מדיה פורטל
-
zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
לא נעים לי, אבל מדיה פורטל מאכזב ביותר !
כבר אין לי עצבים למדיה פורטל!
היא די ביאסה אותי.
אני משוטט בממשק וכל רגע הוא נתקע.
כלום לא זורם, מלא פעמים קורה שהתוכנה עפה.
בגירסה האחרונה נוספו מספר באגים , התרגום של הקבצי DVB-SUBTITLE בעייתיים.
והתוכנה עפה לעיתים קרובות יותר.
חבל כל כך!
כבר אין לי עצבים למדיה פורטל!
היא די ביאסה אותי.
אני משוטט בממשק וכל רגע הוא נתקע.
כלום לא זורם, מלא פעמים קורה שהתוכנה עפה.
בגירסה האחרונה נוספו מספר באגים , התרגום של הקבצי DVB-SUBTITLE בעייתיים.
והתוכנה עפה לעיתים קרובות יותר.
חבל כל כך!
אני מבין על מה אתה מדבר, בגרסאות הקודמות עשיתי מאמץ גדול כדי להתאים אותה לצרכים שלי, כי על פניו התוכנה נראית שעונה על הרבה מאוד דברים שחפשנו, לי אישית תמיד הייתה בעייה עם הPVR, תמיד נדמה שמתקנים שם משהו אחד ומשהו אחר נדפק. בגרסא האחרונה, דווקא הצלחתי לייצב אותה כולל PVR , ואפילו השתמשתי בתוספים החדשים שנתנו פה, וזה נראה טוב, נראה כמה זמן אחזיק מעמד.
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
לדעתי אתה דיי לבד פה... אלפי משתמשים נהנים משימוש בתוכנה.zovirax כתב:אני לא משתמש בכלל ב PVR
אבל בלי קשר , אני מדבר על הזרימה הכללית של התוכנה.
....
אני דיי בטוח שאתה לא עושה משהו כמו שצריך, אבל היי, בשביל מה יש XBMC הא?
zovirax, תוכל להיות יותר מפורט בתיאור הבאג בנוגע ל-DVB-Subtitles?
במקרה עברתי על החלק קוד הזה לפני כחודש בצורה דקדקנית ואני זוכר שראיתי כמה אזורים שעלולים להיות פתח לבעיות.
בזמן הקרוב אני כנראה אשחק קצת יותר עם הקוד הזה (רק שיגיע כבר הכרטיס DVB וקורא הכרטיסים) אז "על הדרך" אולי אתקן כמה באגים.
תודה.
במקרה עברתי על החלק קוד הזה לפני כחודש בצורה דקדקנית ואני זוכר שראיתי כמה אזורים שעלולים להיות פתח לבעיות.
בזמן הקרוב אני כנראה אשחק קצת יותר עם הקוד הזה (רק שיגיע כבר הכרטיס DVB וקורא הכרטיסים) אז "על הדרך" אולי אתקן כמה באגים.
תודה.
- orenfe
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
אני גם ניסיתי את media portal בשבוע שעבר אחרי המדריך של staticx.
בשונה מהמדריך, ניסיתי להתקין גם PVR לפי מדריך אחר שפורסם באתר.
את ה PVR לא הצלחתי להגדיר כך שישלוט על הממיר של Hot.
מעבר לכך, בתור משתמש של meedio היתה חסרה לי הגמישות של הגדרת מקורות הסרטים שלי. אני לא אוהב שיש לי רשימה של ספריות ואני צריך להכנס לכל אחת בנפרד ואז לראות את רשימת הסרטים שיש לי שם. אני רגיל מ meedio שהכל נמצא תחת תפריט אחד ואני חושב שכך גם יותר נכון ונוח.
אחרי יומיים ששיחקתי עם media portal וחוויתי גם קצת תקיעות והתרסקויות חזרתי ל meedio.
בשונה מהמדריך, ניסיתי להתקין גם PVR לפי מדריך אחר שפורסם באתר.
את ה PVR לא הצלחתי להגדיר כך שישלוט על הממיר של Hot.
מעבר לכך, בתור משתמש של meedio היתה חסרה לי הגמישות של הגדרת מקורות הסרטים שלי. אני לא אוהב שיש לי רשימה של ספריות ואני צריך להכנס לכל אחת בנפרד ואז לראות את רשימת הסרטים שיש לי שם. אני רגיל מ meedio שהכל נמצא תחת תפריט אחד ואני חושב שכך גם יותר נכון ונוח.
אחרי יומיים ששיחקתי עם media portal וחוויתי גם קצת תקיעות והתרסקויות חזרתי ל meedio.
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
ויתרת מהר מידי, ויכולת לשאול בפורום...orenfe כתב: בתור משתמש של meedio היתה חסרה לי הגמישות של הגדרת מקורות הסרטים שלי. אני לא אוהב שיש לי רשימה של ספריות ואני צריך להכנס לכל אחת בנפרד ואז לראות את רשימת הסרטים שיש לי שם. אני רגיל מ meedio שהכל נמצא תחת תפריט אחד ואני חושב שכך גם יותר נכון ונוח.
...
Moving Pictures מכניס את כל הסרטים לתפריט אחד שנראה מליון דולר.
יש לך תמונות של זה במדריך המעודכן (נמצא בשרשור המדריכים בדביק)
אני התקנתי אתמול לקח לי שעות עד שסידרתי שלא יהיו תקיעות קראשים והתאמה בדיוק לכמו שאני רוצה אבל עכשיו זה נראה מדהים וזה היה שווה את זה
אני כלכך מבסוט מאיך שזה נראה לא יכולתי לדמיין את זה טוב יותר
תודות לSTATIX ולכל מי שעזר לי פה להגדירה
אני כלכך מבסוט מאיך שזה נראה לא יכולתי לדמיין את זה טוב יותר
תודות לSTATIX ולכל מי שעזר לי פה להגדירה
- orenfe
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
הבעיה העיקרית שלי היא שלא הצלחתי לגרום ל PVR לעבוד כמו שצריך, וזה לצערי לא מופיע במדריך המצוין שלך.staticx כתב:ויתרת מהר מידי, ויכולת לשאול בפורום...orenfe כתב: בתור משתמש של meedio היתה חסרה לי הגמישות של הגדרת מקורות הסרטים שלי. אני לא אוהב שיש לי רשימה של ספריות ואני צריך להכנס לכל אחת בנפרד ואז לראות את רשימת הסרטים שיש לי שם. אני רגיל מ meedio שהכל נמצא תחת תפריט אחד ואני חושב שכך גם יותר נכון ונוח.
...
יש לך תמונות של זה במדריך המעודכן (נמצא בשרשור המדריכים בדביק)...
חוץ מזה ניסיתי לפני שיצא 1.0.1 עם המדריך המעודכן.
אם יש מדריך טוב ללקוחות Hot לקינפוג החלק של ה PVR ובמיוחד נושא ה blaster אני אשמח לנסות שוב.
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't
יש מדריך: http://www.hometheater.co.il/article01282orenfe כתב:הבעיה העיקרית שלי היא שלא הצלחתי לגרום ל PVR לעבוד כמו שצריך, וזה לצערי לא מופיע במדריך המצוין שלך.staticx כתב:ויתרת מהר מידי, ויכולת לשאול בפורום...orenfe כתב: בתור משתמש של meedio היתה חסרה לי הגמישות של הגדרת מקורות הסרטים שלי. אני לא אוהב שיש לי רשימה של ספריות ואני צריך להכנס לכל אחת בנפרד ואז לראות את רשימת הסרטים שיש לי שם. אני רגיל מ meedio שהכל נמצא תחת תפריט אחד ואני חושב שכך גם יותר נכון ונוח.
...
יש לך תמונות של זה במדריך המעודכן (נמצא בשרשור המדריכים בדביק)...
חוץ מזה ניסיתי לפני שיצא 1.0.1 עם המדריך המעודכן.
אם יש מדריך טוב ללקוחות Hot לקינפוג החלק של ה PVR ובמיוחד נושא ה blaster אני אשמח לנסות שוב....
לוקח זמן עד שזה מסתדר אבל זה עובד.
הצעה שלי היא להתקין TV-SERVER עם המדיה פורטל ולפעול לפי המדריך.
האמת היא שאני לא מבין מה היתרון של מדיה פורטל על פני
VMC בשילוב הפלאגין המצויין Media Browser.
אני חושב שבעבר היתרון של מדיה פורטל היו הפלאגינים של moving pictures ו- tv series
אבל Media Browser מסדר ומציג סרטים וגם סדרות בצורה מאוד יפה
וגם קינפוג ההקלטה ב- VMC הרבה יותר פשוט מבמדיה פורטל
VMC בשילוב הפלאגין המצויין Media Browser.
אני חושב שבעבר היתרון של מדיה פורטל היו הפלאגינים של moving pictures ו- tv series
אבל Media Browser מסדר ומציג סרטים וגם סדרות בצורה מאוד יפה
וגם קינפוג ההקלטה ב- VMC הרבה יותר פשוט מבמדיה פורטל
staticx (איתי) תעשה לי ילד!......חחחח
אני לא מבין מה התלונות על MP
זו תוכנה אדירה
אני אישית לא משתמש ב: PVR בתוכנה אך בסך הכל התוכנה מאוד יציבה אצלי
אחד הסיבות שבחרתי בתוכנה הזאת היא בגלל שיש לה תמיכה מדהימה כאן באתר תודות ל: staticx (איתי) שעושה בשבילנו מעל ומעבר עד השעות הקטנות של הלילה....
סתם בשביל הספורט אני מתכוון להתקין אצלי גם XMBC בשביל לבדוק ולהתרשם איך נראית התוכנה מה גם שלא מפריע לי שיהיו לי את שני התוכנות האלה במחשב
ממליץ גם לכם להתקין את שניהם ולהחליט מה בא לכם הרי בסך הכל זה חינם וזה קוד פתוח שזה יתרון
תבלו
זו תוכנה אדירה
אני אישית לא משתמש ב: PVR בתוכנה אך בסך הכל התוכנה מאוד יציבה אצלי
אחד הסיבות שבחרתי בתוכנה הזאת היא בגלל שיש לה תמיכה מדהימה כאן באתר תודות ל: staticx (איתי) שעושה בשבילנו מעל ומעבר עד השעות הקטנות של הלילה....
סתם בשביל הספורט אני מתכוון להתקין אצלי גם XMBC בשביל לבדוק ולהתרשם איך נראית התוכנה מה גם שלא מפריע לי שיהיו לי את שני התוכנות האלה במחשב
ממליץ גם לכם להתקין את שניהם ולהחליט מה בא לכם הרי בסך הכל זה חינם וזה קוד פתוח שזה יתרון
תבלו
נערך לאחרונה על ידי itzik_vip ב 16/04/2009 21:34, נערך 2 פעמים בסך הכל.