עבודה אלחוטית עם Popcorn A100
-
mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
בשע"ט קניתי את המכשיר, יחד עם הדונגל TPLINK התואם (לפחות לפי החנות...). עכשיו נשאלת השאלה - מה אני אמור להגדיר שם? בהגדרות רשת אני רואה רק WIRED. לא מופיע שום דבר שקשור לאלחוטי. מה עושים?
אין קשר לעדכון.
אתה צריך לעמוד על השדה הזה ללחוץ OK ולבחור במקום האפשרות רשת חוטית את האפשרות רשת אלחוטית, ויש לך שם 2 אפשרויות בחירה, קבלת IP אוטומטי או לא.
אם לא נפתחות לך האפשרויות הנ"ל, יש בעיה בדונגל והוא לא זוהה.
אתה צריך לעמוד על השדה הזה ללחוץ OK ולבחור במקום האפשרות רשת חוטית את האפשרות רשת אלחוטית, ויש לך שם 2 אפשרויות בחירה, קבלת IP אוטומטי או לא.
אם לא נפתחות לך האפשרויות הנ"ל, יש בעיה בדונגל והוא לא זוהה.
-
mrunderhill
- חבר ותיק

זה מה שחשבתי - יש איזה דרך לבדוק מה הוא מזהה או משהו, או שצריך לחזור לחנות שיחליפו אותו?
לדונגל שמתאים למזרימדיה יש 2 גרסאות חומרה, VER1, VER2.
בעבר רק הראשונה פעלה והשניה לא.
נדמה לי שבעדכוני הקושחה האחרונים הוכנסה תמיכה גם לגירסה השניה.
האם על הדונגל שלך מאחורה מצוין איזו גירסה הוא? (שים לב שלא בכל הדונגלים זה כתוב. לי יש דוגנל שקניתי שעובד, גירסה ראשונה, ומאחורה בכלל לא כתוב עליו איזו גירסה הוא).
האם על הדונגל שלך מאחורה מצוין איזו גירסה הוא? (שים לב שלא בכל הדונגלים זה כתוב. לי יש דוגנל שקניתי שעובד, גירסה ראשונה, ומאחורה בכלל לא כתוב עליו איזו גירסה הוא).
וזו הסיבה למה המלצתי על עדכון לפני שאני גורם למישהו לחשוב שמשהו לא תקין אצלו...Newboy כתב:לדונגל שמתאים למזרימדיה יש 2 גרסאות חומרה, VER1, VER2.
האם על הדונגל שלך מאחורה מצוין איזו גירסה הוא? (שים לב שלא בכל הדונגלים זה כתוב. לי יש דוגנל שקניתי שעובד, גירסה ראשונה, ומאחורה בכלל לא כתוב עליו איזו גירסה הוא)....
-
mrunderhill
- חבר ותיק

אני אבדוק את זה השבוע ואראה - המכשיר לא נמצא אצלי..
תודה רבה בינתיים
תודה רבה בינתיים