התחדשתי בסאב חדש - REL Britannia B2
-
Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
הכותרת בעצם אומרת הכל. בכגע השארתי את הסאב לי ארונית המולטימדיה היות והתעלה המובילה לפינה כבר מלאה ואני אצטרך להזמין שיפוצניק שירים לי את הבלטות ויניח תעלה חדשה.
ה R2 מחובר בכבל ה Neutrik שסופק באריזה ל Denon 4308 ועובד במקביל עם שני הרמקולים הקדמיים.
האמת שלא היה לי יותר מידי זמן לשחק עם הכיולים ואשאיר זאת לסוף השבוע. עד אז גם אגבש לעצמי דעה יותר מוצקה על השיפור במערכת.
לא נותר לי אם כך אלא להודות שוב לחנן מטרמולו, שבלי עזרתו לא הייתי יכול להרים לבד את הסאב למכונית, ולצרף את התמונות ההכרחיות.
ה R2 מחובר בכבל ה Neutrik שסופק באריזה ל Denon 4308 ועובד במקביל עם שני הרמקולים הקדמיים.
האמת שלא היה לי יותר מידי זמן לשחק עם הכיולים ואשאיר זאת לסוף השבוע. עד אז גם אגבש לעצמי דעה יותר מוצקה על השיפור במערכת.
לא נותר לי אם כך אלא להודות שוב לחנן מטרמולו, שבלי עזרתו לא הייתי יכול להרים לבד את הסאב למכונית, ולצרף את התמונות ההכרחיות.
-
- ככה זה נראה עם הגריל ומהפינה השמאלית בסלון
-
- וכך זה נראה ללא הגריל ומהפינה הימנית
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4964
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
תתחדש, לי יש את הסטרטה 5, מה הקוטר שלו?
מיועד לדו ערוצי?
מיועד לדו ערוצי?
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
תתחדש!
אם אשתי הייתה מרשה לי..
אם אשתי הייתה מרשה לי..
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
תתחדש!
- avnerbel
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 314
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אני לא זוכר מתי הוא הדליק את הפטיפון בזמן האחרון
קלוד תתחדש על המיני באר החדש
בשמיעה בטרמולו עם זוג קרמונה אודיטור ועם הגברה של פאטוס נשמע מעולה
פשוט תענוג רכישה משובחת
תתחדש תהנה מהצעצוע החדש
קראתי שגם shineon התחדש בציוד חדש שופרא דשופרא?
תגיד לי בארוחת החג אתם משווים ציוד?
על כל מקרה תתחדשו
קלוד תתחדש על המיני באר החדש
בשמיעה בטרמולו עם זוג קרמונה אודיטור ועם הגברה של פאטוס נשמע מעולה
פשוט תענוג רכישה משובחת
תתחדש תהנה מהצעצוע החדש
קראתי שגם shineon התחדש בציוד חדש שופרא דשופרא?
תגיד לי בארוחת החג אתם משווים ציוד?
על כל מקרה תתחדשו
נראה פגז
תתחדש
אתה מרגיש שיפור בסטריאו
אתה מרגיש שיפור בסטריאו
-
Catskinner
- חבר במועדון HT

המוכר מרגיש שיפור בעו"ש
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46371
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
תתחדש, בחירה מעניינת בהחלט
אודה לך אם תוכל לספר לנו מעט מול מה השוואת אותו וכיצד ה B2 בלט מעל כולם.
אודה לך אם תוכל לספר לנו מעט מול מה השוואת אותו וכיצד ה B2 בלט מעל כולם.
-
Catskinner
- חבר במועדון HT

טוב אז הסיבה המרכזית היא בטח לא בגלל איך שהוא נראה כי מבחינת עיצוב זה מאוד מזכיר מיניבר משנות השבעים או שידת לילה בגרמניה המזרחית של שנות ה 80 (הייתי, ראיתי ונשבע לכם שזה ככה).
זה גם בטח לא בגלל המשקל הקל, כי הוא לא רק נראה כמו מיניבר - הוא גם שוקל ככה. נכון שזיו טוען שיצא לו להרים דברים כבדים יותר אבל הוא שוכח שאני לפחות ב 10 שנים מבוגר ממנו.
זה גם לא בגלל חוברת ההוראות של REL, הבטאון של בית הספר שמודפס על ידי התלמידים נראה טוב יותר.
זה גם לא בגלל השם. היות ועד לארונה לא התעניינתי בכלל בסאבים אז השם REL לא אמר לי כלום.
זה גם לא בגלל ששמעתי עשרות סרבים ובסוף החלטתי שהוא הכי טוב. בסך הכל יצא לי לשמוע שני יצרנים אחרים, את Velodyne ואת Focal. מביניהם ה B2 נשמע טוב יותר מה Velodyne והיה גם זול משמעותית מה Focal. פשוט בשלב מסויים החלטתי שהנסיעות כבר עולות לי על העצבים ושייתכן ואשמע עוד סאבים שהם פי שניים יותר יקרים אבל אין סיכוי שאשמע משהו שהוא פי שניים יותר טוב או פי שניים יותר גרוע.
בסך הכל זה הסאב הראשון שלי, בוודאי שלא האחרון, והאמת שדי עיניין אותי הפטנט הזה של REL של חיבור במקביל ל FL+R ל High Input ושל ה LFE ך Low Input כדי לתת שילוב של באס בסרטים ותגבור הקדמיים במוזיקה.
זה גם בטח לא בגלל המשקל הקל, כי הוא לא רק נראה כמו מיניבר - הוא גם שוקל ככה. נכון שזיו טוען שיצא לו להרים דברים כבדים יותר אבל הוא שוכח שאני לפחות ב 10 שנים מבוגר ממנו.
זה גם לא בגלל חוברת ההוראות של REL, הבטאון של בית הספר שמודפס על ידי התלמידים נראה טוב יותר.
זה גם לא בגלל השם. היות ועד לארונה לא התעניינתי בכלל בסאבים אז השם REL לא אמר לי כלום.
זה גם לא בגלל ששמעתי עשרות סרבים ובסוף החלטתי שהוא הכי טוב. בסך הכל יצא לי לשמוע שני יצרנים אחרים, את Velodyne ואת Focal. מביניהם ה B2 נשמע טוב יותר מה Velodyne והיה גם זול משמעותית מה Focal. פשוט בשלב מסויים החלטתי שהנסיעות כבר עולות לי על העצבים ושייתכן ואשמע עוד סאבים שהם פי שניים יותר יקרים אבל אין סיכוי שאשמע משהו שהוא פי שניים יותר טוב או פי שניים יותר גרוע.
בסך הכל זה הסאב הראשון שלי, בוודאי שלא האחרון, והאמת שדי עיניין אותי הפטנט הזה של REL של חיבור במקביל ל FL+R ל High Input ושל ה LFE ך Low Input כדי לתת שילוב של באס בסרטים ותגבור הקדמיים במוזיקה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.