jdownloader לא עובד

איך משהו עובד? למה זה ככה?
שלח תגובה
sagyle פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
שם מלא: שגיא לוי
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #1 

אני חייב פתרון ...
לצערי jdownloader הפסיק לעבוד .
הוא כותבעל 95% אחוז מהקבצים
error: E O F :unexpected end of zlib archive
ולא מוריד אותם .
פניתי לתמיכה של jdownloader והם כנראה , כתוכנת חינם , לא נותנים תמיכה כלל .
מחקר באינטרנט חשדתי שמדובר בבעיה של JAVA . הסרתי את JAVA (סיוט בפני עצמו) והתקנתי מחדש.
בעיה לא נפתרה .

מישהו נתקל בבעיה דומה ? למישהו יש פתרון ?

יש אנשים עם בעיות דומות
http://board.jdownloader.org/showthread ... 3#post4093
וגם כפי שניתן לראות אין לתמיכה תשובה לעניין - הם פשוט מתעלמים .

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1609
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #2 

ניראה לי,כבר פעם חמישית אתה פותח שירשור,באותו נושא,מתחיל להיות מאוס....תקשיב אני,ועוד הרבה חברים שלי,משתמשים (גם כרגע,בזמן שאני מגיב,גירסה 0.4.936),ללא שום בעיה,טוען DLC כמו גדול כנ"ל גם ספרייה של NL,פותח קבצים(ללא CRC כבר הרבה זמן,ותאמין לי 24H הורדות,מצטבר לאלפי קבצים),אז אולי חשבתה לשניה שהבעיה אצלך...חשבתה לפרמט,לבדוק דיסק קשיח,למשל ? הרי לא יכול להיות שאצל רובם זה עובד,אם התוכנה לא תקינה ? :idea:

sagyle פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

אני מעדכן .
התקנתי את זה בשני לפטופים נוספים . הבעיה זהה .
יש עוד אנשים עם אותה בעיה וייתכן שהבעיה היא ב012 . יש עוד אנשים עם בדיוק אותה בעיה ולכן זה כן נפתח לדיון .
התוכנה עבדה לי עד לפני שבוע וחצי בצורה מעולה , ועכשיו היא לא עובדת . אני מתייעץ לשמוע אם מישהו עם אותה בעיה פתר אותה , מכיוון שאני יודע שלמי שיש את הבעיה היא לא נפתרה .
יש שרשורים נוספים בחו"ל על אותה בעיה וגם בפורום תמיכה שלהם . אם זה מאוס עליך אתה לא חייב להגיב או לעזור .

לעידכונכם , ומבקרה שלמישהו יש את אותה בעיה , אני מתחיל למצוא חוקיות מסוימת . כל מי שיש לו את הבעיה (וליקטתי עוד 3 כאלו בפורום) מחובר דרך 012 .
דיברתי היום עם תומך של התוכנה ולטענתו גם מדובר בבעיה מהספק אינטרנט . מכיוון שהתוכנה עובדת על מנגנון של JAVA כמו FF או Iexplorer היא לא עובדת על פורטים שניתן לחסום . לכן , זה בעיה לבוא אל הספק בטענות .
דיברתי גם עם התמיכה של 012 והם הסבירו לי שהם לא תומכים בתוכנות , והם באופן כללי לא חוסמים אף פורט (שקרנים- ידוע לי על מקרים ברורים שהם חוסמים פורטים)

אני בהתחייבות לספק ואובד עצות ...

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1609
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #4 

אז לפי עידכון שלך,סופית הבעיה שלך 012 :( לפני 4 חודשים הייתי עם 013 המווווון זמן,עד האיחוד עם נטויז'יון,פתאום הורדות של NL/RS בקושי עברו 15KB,פורמט המחשב,התקנות נקיות,נדא,כמובן 013 הציעו לי חבילת גיימרים,ובכלל אצלהם זאת "פריוילגיה" לקבל רוחב פס משרתי חו"ל,הם מחוייבים רק בתוך הארץ (ממש לא צוחק,יותר מפעם אחד חזר על עצמו המשפט הזה,מכמה "משמרי לקוחות") מעבר ל014,פלא על אותו מחשב,הורדות על מקסימום מאז,חוץ מכמה ימים שהיו נפילות ב-NL,שדרך אגב הוסיפו לי ימים על זה,מיוזמתם.
בקיצור נכון להיום נישאר רק 014,נקווה שימשיך כך טפו טפו.... (Y)

עידכון:
בנוסף למהירות נמוכה,או שבכלל לא היה מצליח להוריד,היו מופעים כל מני תקלות מוזרות,יעני הופך לאדום,רושם SERVER ERROR,או לא מסוגל לעשות RESUME,וכל מני סלטים,בקיצור רק הוחלף הספק,והתקלות האלו נעלמו (מדגיש לא פורמט המחשב,ולא הותקן מחדש JD)

sagyle פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

יש לי רומן ארוך איתם ....
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 04&start=0

לצערי אני מחוייב אליהם .
אני יכול להמליץ בלב שלם ! תתרחקו!!!

firebird
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1488
שם מלא: firebird
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #6 

מחובר ל012 וה JDOWNLOADER תקין לחלוטין

... מקווה שלא פתחתי עין עכשיו......
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......
:wink:

vovazislis
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

012 jdownloader fix

שליחה #7 

אתה פשוט צריך להיכנס לראוטר
ולאוריד בקטגוריה lan את הגבלת ה ip

שלח תגובה