בעיה בהרמן קרדון 255
שלום אני מתכוון לקנות את הארמן קרדון 255 בימים הקורבים ויש לי שאלה לגביו.
BigDragoon קנה אותו ונתקל בבעיה משונה: בחיבור לhtpc לא רואים את השוליים מכל הצדדים בטלויזיה שהיא HD READY: http://www.hometheater.co.il/vt80818.%D ... 7%99%D7%94
גם אני מתכוון לחבר לרסיבר HTPC וטלויזיה שהיא HD READY ולכן חשוב לי לדעת אם זו בעיה מהרסיבר או ממקור אחר ואני אשמח אם מישהו שיש לו את הרסיבר הנ"ל וחיבר אותה לHTPC יאמר לי אם הבעיה קימת גם אצלו.
תודה מראש
BigDragoon קנה אותו ונתקל בבעיה משונה: בחיבור לhtpc לא רואים את השוליים מכל הצדדים בטלויזיה שהיא HD READY: http://www.hometheater.co.il/vt80818.%D ... 7%99%D7%94
גם אני מתכוון לחבר לרסיבר HTPC וטלויזיה שהיא HD READY ולכן חשוב לי לדעת אם זו בעיה מהרסיבר או ממקור אחר ואני אשמח אם מישהו שיש לו את הרסיבר הנ"ל וחיבר אותה לHTPC יאמר לי אם הבעיה קימת גם אצלו.
תודה מראש
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
eagle75,
אתה יודע מה קורה עם YES HD ו PS3?
האם כשהם מעבירים ב 1080P לרסיבר והוא מעביר לTV ואז היא עושה DOWNSCALE.
האם אז תהייה בעיית איכות כמו בחיבור למחשב?
אתה יודע מה קורה עם YES HD ו PS3?
האם כשהם מעבירים ב 1080P לרסיבר והוא מעביר לTV ואז היא עושה DOWNSCALE.
האם אז תהייה בעיית איכות כמו בחיבור למחשב?
אין לי PS3 או YES HD, אבל עד כמה שידוע לי אין שום בעיה עם PS3. (כל הבעיות שהיו, נפתרו).
האם ניתן לקנפג PS3 להוציא 1366X768? אם כן, אז הרסיבר לא יוכל להעביר את הסיגנל בצורה טובה. בדר"כ PS3 מקונפג ל 1920X1080 ואז אין שום בעיה. מה אתה עושה היום עם PS3, איך הוא מחובר?
האם ניתן לקנפג PS3 להוציא 1366X768? אם כן, אז הרסיבר לא יוכל להעביר את הסיגנל בצורה טובה. בדר"כ PS3 מקונפג ל 1920X1080 ואז אין שום בעיה. מה אתה עושה היום עם PS3, איך הוא מחובר?
- BigDragoon
- חבר ותיק

אני לא.
סתם רציתי לדעת מה יהיו ההשלכות העתידיות.
גם אני חשבתי שגם ב YES HD וגם ב PS3 יעבור מראש רזולוציה גבוהה יותר ככה שהTV תעשה לה DOWNSCALE.
מכיוון שמדובר על סרטים, ולא על מחשב נראה לי שההבדל לא יהיה מורגש כ"כ.
אבל זאת רק הערכה.
סתם רציתי לדעת מה יהיו ההשלכות העתידיות.
גם אני חשבתי שגם ב YES HD וגם ב PS3 יעבור מראש רזולוציה גבוהה יותר ככה שהTV תעשה לה DOWNSCALE.
מכיוון שמדובר על סרטים, ולא על מחשב נראה לי שההבדל לא יהיה מורגש כ"כ.
אבל זאת רק הערכה.
- BigDragoon
- חבר ותיק

זה ברור.
אבל כששלתי 1080P מהמחשב לרסיבר עדיין לא ראו תמונה טובה בטלווזיה.
אבל כששלתי 1080P מהמחשב לרסיבר עדיין לא ראו תמונה טובה בטלווזיה.