עזרה עם PVR150 אני ממש לא מסתדר איתו
קניתי HTPC חדש הכול עובד מצוין חוץ מהכרטיס הזה אני ממש לא מסתדר איתו
בהתחלה התקנתי vista היו הבעיות עברתי ל windows 7 ואותם בעיות המשיכו...
1. חיברתי את הממיר הדיגיטלי של HOT עם S-Video לכרטיס, פתחתי את התוכנה שבאה עם הכרטיס WinTV רואים תמונה סבבה
פתחתי את המדייה סנטר שמתי TV והלכתי לפי ההוראות עם השלט והכול עובד אבל התמונה מרצדת כאילו יש רטט כזה למעלה למטה, ובתוכנה WinTV אין את הבעיה אבל אני עובד במדייה סנטר
2. אני מחבר את הכרטיס לכבל של הכבלים כדי לראות אנלוגי, סורק ערוצים ב WinTV מקבל כמה תחנות בודדות עם המון הפרעות ובלי קול, אני סורק ערוצים במדייה סנטר אני מקבל רק איזה 13 ערוצים שרואים סביר
3. האם אפשר במדייה סנטר להגדיר גם אנלוגי וגם דיגיטלי של הכרטיס ביחד כי כשמגדירים זה דורס את ההגדרה הקודמת אז אפשר או אנלוגי של הטיונר או דרך ה S-Video אבל לא שניהם
תודה מקווה שהסברתי את עצמי נורמלי
בהתחלה התקנתי vista היו הבעיות עברתי ל windows 7 ואותם בעיות המשיכו...
1. חיברתי את הממיר הדיגיטלי של HOT עם S-Video לכרטיס, פתחתי את התוכנה שבאה עם הכרטיס WinTV רואים תמונה סבבה
פתחתי את המדייה סנטר שמתי TV והלכתי לפי ההוראות עם השלט והכול עובד אבל התמונה מרצדת כאילו יש רטט כזה למעלה למטה, ובתוכנה WinTV אין את הבעיה אבל אני עובד במדייה סנטר
2. אני מחבר את הכרטיס לכבל של הכבלים כדי לראות אנלוגי, סורק ערוצים ב WinTV מקבל כמה תחנות בודדות עם המון הפרעות ובלי קול, אני סורק ערוצים במדייה סנטר אני מקבל רק איזה 13 ערוצים שרואים סביר
3. האם אפשר במדייה סנטר להגדיר גם אנלוגי וגם דיגיטלי של הכרטיס ביחד כי כשמגדירים זה דורס את ההגדרה הקודמת אז אפשר או אנלוגי של הטיונר או דרך ה S-Video אבל לא שניהם
תודה מקווה שהסברתי את עצמי נורמלי
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
1. לא ממש הבנתי למה הכוונה. אצלי אין בעייה כזו. אתה יכול לצרף תמונה?
2. יש פתרון למדיה סנטר ע"י הזנה ידנית של תדרי הערוצים, ואז ניתן לקלוט את כל 40 הערוצים האנלוגיים. בקרוב יצא מדריך המסביר איך להגדיר את זה.
3. לא ניתן לעשות את זה במדיה סנטר.
2. יש פתרון למדיה סנטר ע"י הזנה ידנית של תדרי הערוצים, ואז ניתן לקלוט את כל 40 הערוצים האנלוגיים. בקרוב יצא מדריך המסביר איך להגדיר את זה.
3. לא ניתן לעשות את זה במדיה סנטר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
יש לי אותה בעיה בויסטה.. האמת שלא בדקתי ב-WinTV, אבל אני לא יודע אם זה יעזור.ili כתב:1. חיברתי את הממיר הדיגיטלי של HOT עם S-Video לכרטיס, פתחתי את התוכנה שבאה עם הכרטיס WinTV רואים תמונה סבבה
פתחתי את המדייה סנטר שמתי TV והלכתי לפי ההוראות עם השלט והכול עובד אבל התמונה מרצדת כאילו יש רטט כזה למעלה למטה, ובתוכנה WinTV אין את הבעיה אבל אני עובד במדייה סנטר...
יש לי ממיר הוט HD והתמונה מרצדת ויש הזזה בין צבעים..
זה לא היה ככה בהתחלה ואני חושד שזאת בעיה עם הממיר.
תודה לכם
לא הצלחתי לקחת תמונה של הריצוד במדייה סנטר כי כשלוקחים פרינט סקרין מקבלים מסך שחור
אולי זה משהו עם הרזולוציה? כי בWinTV כשהעכבר עומד על הסרט הוא נהייה ענק כאילו הם עשו משהו עם הרזולוציה ובמדייה סנטר זה רגיל
אולי באמת הכרטיס דפוק אני יקח אותו לחנות שיבדקו אותו
אני לא מבין למה אין קול בwintv שאני סורק את התחנות האנלוגיות
אולי אני עושה משהו לא טוב?
אני בוחר שם "All Channels" ואז "Argentina" לדוגמה כי אין ישראל "Cable (HRC" ואז "BG" ו "PAL BG" וסורק
עריכה LOL העברתי לAustralia ופתאום יש קול!! איזה מעצבנים קשה להוסיף ישראל או איזה הגדרה ידנית?
אולי זה משהו עם הרזולוציה? כי בWinTV כשהעכבר עומד על הסרט הוא נהייה ענק כאילו הם עשו משהו עם הרזולוציה ובמדייה סנטר זה רגיל
אולי באמת הכרטיס דפוק אני יקח אותו לחנות שיבדקו אותו
אני לא מבין למה אין קול בwintv שאני סורק את התחנות האנלוגיות
אולי אני עושה משהו לא טוב?
אני בוחר שם "All Channels" ואז "Argentina" לדוגמה כי אין ישראל "Cable (HRC" ואז "BG" ו "PAL BG" וסורק
עריכה LOL העברתי לAustralia ופתאום יש קול!! איזה מעצבנים קשה להוסיף ישראל או איזה הגדרה ידנית?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
לגבי תמונה, תעביר למצב חלון את המדיה סנטר (כלומר שלא יהיה במסך מלא), ע"י תזוזה עם העכבר לפינת מסך המדיה סנטר ולחיצה על האייקון האמצעי בצורת שני ריבועים קטנים. במצב הזה, תוכל להעתיק ממנו ולקבל את תמונת המסך.
לגבי המדינה, נסה גרמניה או אנגליה. השיטות שם זהות.
לגבי המדינה, נסה גרמניה או אנגליה. השיטות שם זהות.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"