כמה שאלות בקשר לMedia Portal ו-Moving Picrutes
אז ככה,
התקנתי את מדיה פורטל לפי המדריך כולל טיוי סירייס וmoving pictures.
כולל הסקין spinsafe1080 והתיקון שראיתי פה בפוסט...
העניין הוא שעדיין moving pictures לא נראה כמו שצריך עם הסקין spinfast
עדיין קטן משאר המסך ונמצא בפינה השמאלית עליונה והטקסט לא מופיע...
מה אפשר לעשות?
בנוסף אני לא ממש מצליח מצליח להשתלט על איך מעלים את התפריט עם השלט של המדיה סנטר ודברים כאלה... מישהו?..
דבר אחרון בקשר לכתוביות בפורמט החדש (ע"ע מלחמת הכתוביות)
האם המדיה פורטל יכול להציג אותן?
תודה...
התקנתי את מדיה פורטל לפי המדריך כולל טיוי סירייס וmoving pictures.
כולל הסקין spinsafe1080 והתיקון שראיתי פה בפוסט...
העניין הוא שעדיין moving pictures לא נראה כמו שצריך עם הסקין spinfast
עדיין קטן משאר המסך ונמצא בפינה השמאלית עליונה והטקסט לא מופיע...
מה אפשר לעשות?
בנוסף אני לא ממש מצליח מצליח להשתלט על איך מעלים את התפריט עם השלט של המדיה סנטר ודברים כאלה... מישהו?..
דבר אחרון בקשר לכתוביות בפורמט החדש (ע"ע מלחמת הכתוביות)
האם המדיה פורטל יכול להציג אותן?
תודה...
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
ברוך הבא למדיה פורטל
אני אשים פה יותר מאוחר את התיקונים של ספין סייף לגירסה 1.0.1, כולל MOVING PICTURES מתוח ומקושר מהעמוד הראשי.
לגבי הקיצורים תסתכל ברשימת קיצורי הדרך של הפעלת התוכנה (ב CONFIGURATION) ותראה מה פותח תפריטים או כל מה שתרצה, ותקצה לו פעולה עם השלט שלך.
לגבי הכתוביות לא ניסיתי
אבל טורק מוציאים את אותן גרסאות ב SRT.
אני אשים פה יותר מאוחר את התיקונים של ספין סייף לגירסה 1.0.1, כולל MOVING PICTURES מתוח ומקושר מהעמוד הראשי.
לגבי הקיצורים תסתכל ברשימת קיצורי הדרך של הפעלת התוכנה (ב CONFIGURATION) ותראה מה פותח תפריטים או כל מה שתרצה, ותקצה לו פעולה עם השלט שלך.
לגבי הכתוביות לא ניסיתי
אבל טורק מוציאים את אותן גרסאות ב SRT.
תודה רבה על התגובה המהירה (ועל המדריך שלך!!)staticx כתב:ברוך הבא למדיה פורטל
לגבי הכתוביות לא ניסיתי
אבל טורק מוציאים את אותן גרסאות ב SRT....
בנוגע לשלט עשיתי מה שאמרת וזה עובד, הבעיה זה שכפתורים מסויימים (כמו MENU) מקפיצים בנוסף גם את הVMC... יש משהו שאפשר לעשות כדי שזה לא יקרה?..
בינתיים אני משתמש בסקין Titanium מבסוט ממנו חוץ מהמסך הראשי (HOME?), הייתי רוצה לקחת את המסך הראשי שאתה יצרת ולהחליף בזה של הטיטניום זה אפשרי?
- zivw
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 685
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 18 פעמים
מצטרף עם תמיהה משלי:
אלבומי המוסיקה שלי מסודרים בעץ ספריות לפי שם אומן והאלבומים נמצאים רמה מתחת.
כאמור אני לא מקבל תצוגה של אף אלבום במסך הראשי של תיקיית המוסיקה, אלה אם אני נכנס לאותו אומן ו"עומד" על האלבום הרצוי.
אשמח לרעיון / פתרון לתצוגת האלבומים במסך הראשי של המוסיקה.
דבר שני, יש דרך מאוד נוחה ב BSPlayer לסנכרן כתוביות דרך Ctrl + חץ ימינה או שמאלה.
יש דרך לבצע את הנ"ל עם מדיה פורטל ושלט של PVR 150 MCE?
תודה...
אלבומי המוסיקה שלי מסודרים בעץ ספריות לפי שם אומן והאלבומים נמצאים רמה מתחת.
כאמור אני לא מקבל תצוגה של אף אלבום במסך הראשי של תיקיית המוסיקה, אלה אם אני נכנס לאותו אומן ו"עומד" על האלבום הרצוי.
אשמח לרעיון / פתרון לתצוגת האלבומים במסך הראשי של המוסיקה.
דבר שני, יש דרך מאוד נוחה ב BSPlayer לסנכרן כתוביות דרך Ctrl + חץ ימינה או שמאלה.
יש דרך לבצע את הנ"ל עם מדיה פורטל ושלט של PVR 150 MCE?
תודה...
האם ניתן להשתמש בכתוביות של VobSub במקום בffdShow?ssip96 כתב:תודה רבה על התגובה המהירה (ועל המדריך שלך!!)staticx כתב:ברוך הבא למדיה פורטל
לגבי הכתוביות לא ניסיתי
אבל טורק מוציאים את אותן גרסאות ב SRT....
בנוגע לשלט עשיתי מה שאמרת וזה עובד, הבעיה זה שכפתורים מסויימים (כמו MENU) מקפיצים בנוסף גם את הVMC... יש משהו שאפשר לעשות כדי שזה לא יקרה?..
בינתיים אני משתמש בסקין Titanium מבסוט ממנו חוץ מהמסך הראשי (HOME?), הייתי רוצה
לקחת את המסך הראשי שאתה יצרת ולהחליף בזה של הטיטניום זה אפשרי?...
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
ssip96, ברמת העיקרון אתה יכול לשנות מה שבא לך, כל הסקינים בנויים ב C שארפ ומי שלא יודע, עם טיפה הסתכלות אפשר להבין דיי בקלות מה אומרים קבצי ה XML שמהם מורכבים הסקינים.
הסקריפט של SRATIM לא מתאים בינתיים ל MOVP. אולי בגרסה הבאה שלהם...נקווה..
zivw, לא בדיוק הבנתי את כוונתך... אתה רוצה שאתה לוחץ על מוזיקה, לראות רשימת אלבומים? או משהו ספציפי?
כמו שנאמר גם במדריך, אתה יכול להוסיף קיצורים לאיזה מקום שאתה רוצה, כלומר שתיכנס למוזיקה, אתה יכול שזה יציג לך קישורים מהירים לאלבומים או ז'אנרים מסויימים... אני מקווה שאני בכיוון.
zivw, לא בדיוק הבנתי את כוונתך... אתה רוצה שאתה לוחץ על מוזיקה, לראות רשימת אלבומים? או משהו ספציפי?
כמו שנאמר גם במדריך, אתה יכול להוסיף קיצורים לאיזה מקום שאתה רוצה, כלומר שתיכנס למוזיקה, אתה יכול שזה יציג לך קישורים מהירים לאלבומים או ז'אנרים מסויימים... אני מקווה שאני בכיוון.
כן התעסקתי עם זה קצת והצלחתי לשנות את הלינק במסך הראשי למה שרציתי..staticx כתב:ssip96, ברמת העיקרון אתה יכול לשנות מה שבא לך, כל הסקינים בנויים ב C שארפ ומי שלא יודע, עם טיפה הסתכלות אפשר להבין דיי בקלות מה אומרים קבצי ה XML שמהם מורכבים הסקינים.
כמו שנאמר גם במדריך, אתה יכול להוסיף קיצורים לאיזה מקום שאתה רוצה, כלומר שתיכנס למוזיקה, אתה יכול שזה יציג לך קישורים מהירים לאלבומים או ז'אנרים מסויימים... אני מקווה שאני בכיוון....
עדיין לא הבנתי איך אני אשנה רק מסך אחד לסקין אחר (לדוגמה רק את הHOME לspinfast),
כי יכול להיות שיש כמה תמונות משותפות לכמה מסכים ואז זה יחרבש את הכל לא?..
רק עוד שאלה אתה יודע איך מורידים EPG של יס לזה?..
ושוב תודה רבה לך אני כלכך מבסוט מהתכנה הזאת שמח שפקחת את עיני לזה.