יעוץ לגבי PV80
אני לפני קניה של 42'PV80 . על פי בדיקה בזאפ ישנה אפשרות לרכוש את הטלויזיה ב 4900 ש"ח דרך אתר LCDEAL. הייתי שמח לדעת האם מישהו מכיר/שמע על האתר. בנוסף האחריות המוצעת דרכו היא שנתיים דרך "רטפון" האם אוכל "לישון בשקט" עם אחריות כזו.
אשמח לשמוע הצעות/השגות אם ישנם על הדגם הנ"ל, כאמו טווח התקציב הא בסביבות 5500 ואני מעוניין ב 42' . תודה רבה מראש על העזרה.
אשמח לשמוע הצעות/השגות אם ישנם על הדגם הנ"ל, כאמו טווח התקציב הא בסביבות 5500 ואני מעוניין ב 42' . תודה רבה מראש על העזרה.
- geblig
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1727
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
קודם כל, לדעתי בחירה מצוינת - תמונה מעולה למסך בסדר מחירים כזה.
עכשיו לגבי ה-4900 - האחריות לא בבית הלקוח כמו שיש לך ביורוקום ומי יודע איזה מכשיר תקבל, הכוונה שאולי זה איזה משלוח סוג ב' שעשו...למה לך להתעסק עם זה בשביל עוד 300 ש"ח...
עצתי היא לשלם עוד קצת ולהיות עם אחריות יורוקום.
בהצלחה
ואל תשכח תמונות.
עכשיו לגבי ה-4900 - האחריות לא בבית הלקוח כמו שיש לך ביורוקום ומי יודע איזה מכשיר תקבל, הכוונה שאולי זה איזה משלוח סוג ב' שעשו...למה לך להתעסק עם זה בשביל עוד 300 ש"ח...
עצתי היא לשלם עוד קצת ולהיות עם אחריות יורוקום.
בהצלחה
- geblig
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1727
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
הי...חזרתי רק עכשיו אבל אני רואה שסיפקו לך את על המידע הדרוש...
האחריות היא אכן של היבואן ויש לך מבצע עד מחר (כולל) בארמגדון על הpv80 כמובן עם אחריות 1+4 של יורוקום ב ~5400 ש"ח...אם זה התקציב פשוט סע לשם וקח אותה איתך הביתה
האחריות היא אכן של היבואן ויש לך מבצע עד מחר (כולל) בארמגדון על הpv80 כמובן עם אחריות 1+4 של יורוקום ב ~5400 ש"ח...אם זה התקציב פשוט סע לשם וקח אותה איתך הביתה