איך אני רואה סרט בפורמט HD ???
אני מחובר מהמחשב (רזולוציה 1360*768 ) לטלויזיה פיוניר 508XD כשהמחשב מחובר אליה (DVI HDMI) אז היא גם באותה רזולוציה 1360*768 רואים טוב, אך מה אני צריך לעשות כדיי לראות סרט בפורמט HD שאני מוריד מהאימיול (כמובן הקובץ של הסרט הוא HD ) כי לדעתי אני לא רואה אותו בפורמט HD אלא רגיל אם אפשר לפרט תודה מראש ( הסרט הוא בפורמט HD 720P.
- geblig
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1727
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
בוא נעשה קצת סדר בבאלגאן....בקצרהיק כתב:אני מחובר מהמחשב (רזולוציה 1360*768 ) לטלויזיה פיוניר 508XD כשהמחשב מחובר אליה (DVI HDMI) אז היא גם באותה רזולוציה 1360*768 רואים טוב, אך מה אני צריך לעשות כדיי לראות סרט בפורמט HD שאני מוריד מהאימיול (כמובן הקובץ של הסרט הוא HD ) כי לדעתי אני לא רואה אותו בפורמט HD אלא רגיל אם אפשר לפרט תודה מראש ( הסרט הוא בפורמט HD 720P....
הסרט שהורדת (720p) מקודד מדיסק בלוריי (m2ts) לקובץ בסיומת mkv (מטרוסקה).
על מנת לראות קבצים בסיומת mkv אני יכול להציע לך להוריד VLC player ופשוט לנגן..
לינק ל vlc
http://www.videolan.org/mirror-geo.php? ... -win32.exe
בהצלחה
ואחריי שאני מוריד את הנגן הזה
אז אני רואה את זה ב HD וגם בטלויזיה (הכי חשוב) ב HD (עם אני מחובר DVI/HDMI ) ??
תודה מראש
תודה מראש
השאלה היא ???
עם BSPLAYER או WINDOWS PLAYER הצליחו לפתוח את הסרט (אז סימן שהם כן יכולים לפתוח את הקובצים הללו) הם לא מראים את זה ב HD והנגן שהימלצת לי כן יראה את זה ב HD ?
- geblig
-
- חבר ותיק

Re: השאלה היא ???
אסביר משהו בקצרה:יק כתב:עם BSPLAYER או WINDOWS PLAYER הצליחו לפתוח את הסרט (אז סימן שהם כן יכולים לפתוח את הקובצים הללו) הם לא מראים את זה ב HD והנגן שהימלצת לי כן יראה את זה ב HD ?...
הקובץ שברשותך מקודד ולכן צריך מקודדים על מנת לצפות בו - זה לא קשור לתוכנת הצפיה..(אני פשוט המלצתי לך על תוכנה לדוגמא) אם אתה פותח את זה ב bsplayer זה אומר שהמקודדים ברשותך והכל תקין...שב ותהנה!
דרך אגב ...איך אתה רואה? אתה מרגיש בהבדלים או ש...לא?
- geblig
-
- חבר ותיק

Re: יפה יפה השאלה עם זה HD אני לא יודע ?
אם נתוני הסרט מראים רזולוציה מתאימה אז כן...יק כתב:יפה יפה השאלה עם זה HD אני לא יודע ?...
1366*768
hd ready
1920*1080
full HD
הורדתי את הנגן VLC אבל ???
איך אני מקבע את ההגדרות של הצבע כל פעם שאני פותח סרט אז ההגדרות מתאפסות מישהו יכול לעזור תודה.