התחדשתי בפיליפס 32 אינץ' 7403 ויש לי כמה שאלות

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
זאביק פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 21
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

המחיר אגב 4700 משקם אלקרטיק.

1. אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה, אני צריך כבר HDMI מן הסתם המרחוק הוא כ 3 מטר, האם יש הבדל בין סוגי הכבלים בשוק ומה מומלץ? (לכרטיס מסך יש יציאת DVI ויש לי מתאם שהגיע איתו)

2. למישהו יש המלצה על זרוע טובה שתזוז לכל הכיוונים ותתרחק\תתקרב לקיר?

3. מישהו יודע כמה וואט הטלוויזיה לוקחת (אני רוצה לקנות UPS בקרוב ואני חושב לחבר אותה כהגנה נגד קפיצות מתח וכו...)?

תודה מראש.

chaosinc
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11

שליחה #2 

1. אתה יכול לחבר את המחשב בכבל dvi-hdmi ללא צורך לחבר את המתאם, למרחק של 3 מ' כל כבל פשוט יעשה את העבודה. קח בחשבון שכדי להעביר אודיו אתה צריך לחבר כבל נוסף בין הכרטיס קול במחשב לכניסת האודיו בטלוויזיה.

2. אני ממליץ על מתקן תלייה של "שיא". אני אישית התקנתי את הטלוויזיה שלי עם מתקן (מודל 403) שמתאים לטלוויזיות עד גודל 42''.

3. עדיף שתבדוק ממקור ראשון באתר של פיליפס.

זאביק פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

תודה ר בה על התגובה,

איזה כבל כדאי לחבר בין המחשב לטלווויזיה בשביל אודיו (אני ממש נוב בכל מה שנוגע לאודיו)?

ומאיפה הבאת את הזרוע אגב?

זאביק פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

אגב יש לי עוד שאלה האם כדאי לקנות מגן ברקים או שפשוט לחבר את הטלוויזיה ל UPS? (לפורט של הסינון מתח לא לגיבוי)

chaosinc
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11

שליחה #5 

כבל אודיו עם חיבור RCA - שתי בננות( אדום ולבן) לטלוויזיה ובננה (צהוב) לכרטיס קול במחשב.
גם כאן אין סיבה להשקיע מעבר לכבל פשוט במרחק הזה.

את הזרוע השגתי במקרה מחבר שעובד בתחום - היא עדיפה על כל זרוע ברקן אחרת, ודי פשוטה להתקנה, אני מניח שאפשר למצוא בזאפ או באתר של שיא http://www.sih.co.il.

לגבי השאלה האחרונה אין לי ממש מושג בנושא...

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”