ביקור ב- Omega-Audio
שלום חברים,
ניצלתי את זמן חופשת הפסח לחפש לי מדפיים שימשו אותי לשמיעת סטריאו ויתחברו ל- Sansui 7070 שרכשתי לאחרונה. עשיתי טיול בכמה חנויות אודיו מתמחות ושמעתי לא מעט רמקולים בתקציב של עד 5K ש"ח, בתחנה האחרונה שלי הגעתי לחולון למפעל של Omega Audio.
ראשית אני חייב לציין את לוי שהוא איש סבלני, נחמד אמין ומעניין ביותר. על כוס קפה הוא סיפר לי קצת על הרקע שלו בבנית רמקולים ועל "קשרי המפחה" עם Morel.
לאחר מכן הוא השמיע לי את המדפיים שלו, ואני חייב לומר שנשתלתי בכסא, לא האמנתי לו שהסאונד מגיע רק משני המדפיים שהיו שם...(אגב, היו מחוברים למגבר וינטאג' של Nad). לאחר שהקשבתי לדיסקים האהובים עליי, לא נשאר בי שום ספק (ואני אגלה לכם שמהשנייה הראשונה כבר ידעתי שאני הולך לקנות אותם).
הבחירה נפלה על זוג L-7 בצבע דובדבן, ומאז שחיברתי אותם מרוח לי חיוך על הפרצוף. אני מודה שאינני בקיא ברזי בדיקות הרמקולים, אך אני יודע מה אני אוהב וזה היה ללא תחרות (בלי לפגוע, לפני שהגעתי לשם שמעתי זוג Focal 806V שלטעמי היו יותר מפורטים אך הבס שלהם לא דומה לבס של ה-Omega Audio- ובטח שעבורי לא הצדיקו את הבדל המחירים המשמעותי).
בקיצור ממליץ לכם בחום רב על ביקור בחולון......
ניצלתי את זמן חופשת הפסח לחפש לי מדפיים שימשו אותי לשמיעת סטריאו ויתחברו ל- Sansui 7070 שרכשתי לאחרונה. עשיתי טיול בכמה חנויות אודיו מתמחות ושמעתי לא מעט רמקולים בתקציב של עד 5K ש"ח, בתחנה האחרונה שלי הגעתי לחולון למפעל של Omega Audio.
ראשית אני חייב לציין את לוי שהוא איש סבלני, נחמד אמין ומעניין ביותר. על כוס קפה הוא סיפר לי קצת על הרקע שלו בבנית רמקולים ועל "קשרי המפחה" עם Morel.
לאחר מכן הוא השמיע לי את המדפיים שלו, ואני חייב לומר שנשתלתי בכסא, לא האמנתי לו שהסאונד מגיע רק משני המדפיים שהיו שם...(אגב, היו מחוברים למגבר וינטאג' של Nad). לאחר שהקשבתי לדיסקים האהובים עליי, לא נשאר בי שום ספק (ואני אגלה לכם שמהשנייה הראשונה כבר ידעתי שאני הולך לקנות אותם).
הבחירה נפלה על זוג L-7 בצבע דובדבן, ומאז שחיברתי אותם מרוח לי חיוך על הפרצוף. אני מודה שאינני בקיא ברזי בדיקות הרמקולים, אך אני יודע מה אני אוהב וזה היה ללא תחרות (בלי לפגוע, לפני שהגעתי לשם שמעתי זוג Focal 806V שלטעמי היו יותר מפורטים אך הבס שלהם לא דומה לבס של ה-Omega Audio- ובטח שעבורי לא הצדיקו את הבדל המחירים המשמעותי).
בקיצור ממליץ לכם בחום רב על ביקור בחולון......
-
- Omega-Audio L-7
-
- Sansui 7070
אתה יכול בבקשה לספר האם היו שם עוד רמקולים מדפיים חוץ מ-L-7, MINI-101, ו-OLP-208?
ז"א, כאלה שלא מופיעים בעמוד שלהם:
http://www.omega-audio.co.il/HTMLs/arti ... SS22=11986
http://www.omega-audio.co.il/HTMLs/arti ... SS22=11986
לא, לפחות לא כאלו שהוא הראה לי. שמעתי את שלושת הדגמים ואת אלו הכי אהבתי (למרות שגם התמחור של ה- olp-208 מעולה).Savta כתב:אתה יכול בבקשה לספר האם היו שם עוד רמקולים מדפיים חוץ מ-L-7, MINI-101, ו-OLP-208?
http://www.omega-audio.co.il/HTMLs/arti ... SS22=11986...
הי אודי,udii כתב:גם אצלי מחובר ה 7070 למדפיים והתוצאה מדהימה (לפחות לטעמי )
שיהיה לך הרבה שעות הנאה
...
עקבתי אחרי השרשורים שלך עם ה- 7070 ותרמת (שלא בידיעתך) להחלטה שלי לקנות אותו. אני אכן נהנה מאוד עכשיו (השיפור עצום לעומת הסרווין), וכמובן שאני מתעניין עכשיו בשיפורים נוספים (פונו סטייג' ו-DAC).
אגב, לאיזה מדפיים אתה מחבר אותו?
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
תתחדש 
מצטרף להמלצה על אומגה אודיו ועל מרדכי לוי, הייתי שם השבוע לקניית מעמדים (שני זוגות של מעמדים לרמקולים מדפיים, שקוצרו עבורי מהגובה הסטנדרטי והורכבו במקום).
שירות נהדר, ידע ורושם מעולה
(עוד לא העמדתי את המעמדים - אבל הם עושים רושם ראשוני מצוין).
מצטרף להמלצה על אומגה אודיו ועל מרדכי לוי, הייתי שם השבוע לקניית מעמדים (שני זוגות של מעמדים לרמקולים מדפיים, שקוצרו עבורי מהגובה הסטנדרטי והורכבו במקום).
שירות נהדר, ידע ורושם מעולה
(עוד לא העמדתי את המעמדים - אבל הם עושים רושם ראשוני מצוין).
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אחלה רמקולים לדעתי.
אני מכיר את לוי כבר זמן מה, ויצא לי לבקר שם לא מעט ועברו אצלי המון זוגות רמקולים שלהם (סאב, 3 זוגות מדפיים, 2 סנטרים, 3 זוגות רצפתיים). חלקם קניתי משומשים חלקם ישירות מאומגה אודיו.
תמיד זכיתי שם ליחס טוב, שירות טוב, ומחירים טובים למוצרים מצוינים לדעתי.
ה-L7 לדעתי הוא רמקול שמתחרה בקלות בדברים יקרים ממנו הרבה יותר, וחבל שלא זוכה לחשיפה שמגיע לו. אין הרבה דברים במחיר שלו שנשמעים ככה, ובטח שלא כאלה שבנויים ככה (פורניר עץ צבוע).
אני מכיר את לוי כבר זמן מה, ויצא לי לבקר שם לא מעט ועברו אצלי המון זוגות רמקולים שלהם (סאב, 3 זוגות מדפיים, 2 סנטרים, 3 זוגות רצפתיים). חלקם קניתי משומשים חלקם ישירות מאומגה אודיו.
ה-L7 לדעתי הוא רמקול שמתחרה בקלות בדברים יקרים ממנו הרבה יותר, וחבל שלא זוכה לחשיפה שמגיע לו. אין הרבה דברים במחיר שלו שנשמעים ככה, ובטח שלא כאלה שבנויים ככה (פורניר עץ צבוע).
מסכים עם כל מילהanatoli15 כתב:
ה-L7 לדעתי הוא רמקול שמתחרה בקלות בדברים יקרים ממנו הרבה יותר, וחבל שלא זוכה לחשיפה שמגיע לו. אין הרבה דברים במחיר שלו שנשמעים ככה, ובטח שלא כאלה שבנויים ככה (פורניר עץ צבוע)....
- gab
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 427
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
מצטרף למהללים.
פעם ראשונה תקנתי אצלם רמקולי CELESTION שאני מאד אוהב וטוויטר אחד נשרף. החלופה של מורל השאירה את חותם הצליל ללא שינוי. ( אותו דרייבר?) עבודה מצוינת.
בהמשך רכשתי מיד שניה רמקול שלהם דגם אניגמה- רצפתי מדהים בגימור פורניר כמו שרק הם יכולים במחיר כזה.
לקחתי אותם לחידוש ספוגים של הוופרים.
תוקנו למצב חדש! לוי לא יכל למסור לי אותם ללא חידוש הפוליטורה- " לא יתכן שרמקול שלנו יראה מוזנח"
אני גם חושב שהרמקולים שלהם לא מוערכים מספיק..
פעם ראשונה תקנתי אצלם רמקולי CELESTION שאני מאד אוהב וטוויטר אחד נשרף. החלופה של מורל השאירה את חותם הצליל ללא שינוי. ( אותו דרייבר?) עבודה מצוינת.
בהמשך רכשתי מיד שניה רמקול שלהם דגם אניגמה- רצפתי מדהים בגימור פורניר כמו שרק הם יכולים במחיר כזה.
לקחתי אותם לחידוש ספוגים של הוופרים.
תוקנו למצב חדש! לוי לא יכל למסור לי אותם ללא חידוש הפוליטורה- " לא יתכן שרמקול שלנו יראה מוזנח"
אני גם חושב שהרמקולים שלהם לא מוערכים מספיק..
ממליץ ללכת לשמוע, רמקולים מעולים למחירם.
בייחוד דגם 703, 705 ו 709, מה עוד שיש להם גם רמקולים לקולנוע בייתי ועוד תוספות.
חבל שהם לא זוכרים לחשיפה,
עוד דבר, הם מתקנים רמקולים ישנים ואף יכולים להכין רמקול לפי הזמנה.
חברה למופת
בייחוד דגם 703, 705 ו 709, מה עוד שיש להם גם רמקולים לקולנוע בייתי ועוד תוספות.
חבל שהם לא זוכרים לחשיפה,
עוד דבר, הם מתקנים רמקולים ישנים ואף יכולים להכין רמקול לפי הזמנה.
חברה למופת