חיבור DVD בScart To Component הולך?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
זה הולך בתנאי ש:
1. נגן ה DVD יודע לשלוח Component דרך ה SCART (רוב הנגנים האירופאים יכולים) ויש לך כבל Scart to Component. שים לב שלכבל עצמו אין שום יכולות המרה לכשעצמו.
המסך יודע לקבל Component דרך ה SCART (לא ידוע לי על מסכים כאלה בארץ אבל תמיד קורים ניסים).
בכל מקרה אם למסך ולנגן ה DVD שלך יש חיבור SCART אין שום יתרון בהמרת ה RGB ל Component
1. נגן ה DVD יודע לשלוח Component דרך ה SCART (רוב הנגנים האירופאים יכולים) ויש לך כבל Scart to Component. שים לב שלכבל עצמו אין שום יכולות המרה לכשעצמו.
המסך יודע לקבל Component דרך ה SCART (לא ידוע לי על מסכים כאלה בארץ אבל תמיד קורים ניסים).
בכל מקרה אם למסך ולנגן ה DVD שלך יש חיבור SCART אין שום יתרון בהמרת ה RGB ל Component
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

תבדוק כל מקרה לגופו של עניין כי דווקא יש לא מעט נגני DVD המאפשרים לשלוח Component דרך ה SCART. במקרה יש לי אחד כזה בבית. תחשוב על זה בצורה אחרת: באותם נגנים יש לך טרנסקודר built-in
לדעתי חיבור S-Video בחיבור בין DVD למסך לא מספיק טוב. גם ככה האיכות של DVD נחשבת בעיני לדי גבולית.
לדעתי חיבור S-Video בחיבור בין DVD למסך לא מספיק טוב. גם ככה האיכות של DVD נחשבת בעיני לדי גבולית.
אני מדבר על 851 של אפקס,
או 410 של פיוניר.
ממפרט לא תוכל להגיד האם תומך או לא תומך?
אבל הרי אמרת שרוב המסכים גם ככה לא תומכים במעבר של מהSCART לקומפוננט שלהם..
או שזה שיש טרנסקודר בDVD עצמו זה בעצם נותן למסך אפשרות?
תנסה להסביר שוב (:
או 410 של פיוניר.
ממפרט לא תוכל להגיד האם תומך או לא תומך?
אבל הרי אמרת שרוב המסכים גם ככה לא תומכים במעבר של מהSCART לקומפוננט שלהם..
או שזה שיש טרנסקודר בDVD עצמו זה בעצם נותן למסך אפשרות?
תנסה להסביר שוב (:
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אני לא מכיר את הדגמים שציינת כך שאני לא יכול לענות לגביהם.
מה שהתכוונתי לאמר הוא שבמעבר מ RGB ל Component חייב להיות טרנסקודר באמצע. הטרנסקודר יכול להיות בנוי בתוך נגן ה DVD - מה שמאפשר לדגמים מסויימים לשלוח Component דרך ה SCART. הוא יכול להיות יחידה עצמאית, כמו הדגם שמוכרים בארץ ב 400-500 שקל, או שהוא יכול להיות בנוי בתוך המסך.
אני אישית לא מכיר מסך הנמכר כיום שיש לו אפשרות לקבל דרך שקע ה SCART שלו דם RGB או Component כך שרוב הסיכויים שאתה לא תיתקל בדגמים מעין אלו בארץ.
אם למסך שלך אין בכלל שקע SCART אז הדיון כאן הוא תיאורטי לחלוטין. מעשית עדיף לך לחבר את נגן ה DVD למסך באמצעות Component ואני בטוח שכל נגן הנמכר בארץ כולל את החיבור הזה.
מה שהתכוונתי לאמר הוא שבמעבר מ RGB ל Component חייב להיות טרנסקודר באמצע. הטרנסקודר יכול להיות בנוי בתוך נגן ה DVD - מה שמאפשר לדגמים מסויימים לשלוח Component דרך ה SCART. הוא יכול להיות יחידה עצמאית, כמו הדגם שמוכרים בארץ ב 400-500 שקל, או שהוא יכול להיות בנוי בתוך המסך.
אני אישית לא מכיר מסך הנמכר כיום שיש לו אפשרות לקבל דרך שקע ה SCART שלו דם RGB או Component כך שרוב הסיכויים שאתה לא תיתקל בדגמים מעין אלו בארץ.
אם למסך שלך אין בכלל שקע SCART אז הדיון כאן הוא תיאורטי לחלוטין. מעשית עדיף לך לחבר את נגן ה DVD למסך באמצעות Component ואני בטוח שכל נגן הנמכר בארץ כולל את החיבור הזה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים