רעשים של חשמל מפלזמה 50pv80
שלום חברים
רכשתי פלזמה פנסוניק 50PV80 לפני 10 ימים
טכנאי הגיע וחיבר לי אותה
הכל עובד מעולה חוץ מדבר אחד מאד מעצבן
יש רעשים מהפלזמה כל כמה דקות - מעין "בזזז" או "פססס" כזה של חשמל...כמו רעש של חשמל...
מי שמכיר את הפלזמה הזאת - הכבל חשמל שלה - זה שמספק לה מתח מתחבר אליה בדומה לכבל חשמל של מחשב...זאת אומרת זה לא כבל שהוא חלק מהטלויזיה - אלא הוא חלק נפרד שניתן להוציא אותו...הטלויזיה מגיעה לבד..והכבל הוא חלק מהמארז שלה...
בקיצור הטכנאי חיבר - אבל כבר איך שהוא הלך אחרי נגיעה עדינה אפילו בטלויזיה - נותק החשמל..צריך לשחק עם הכבל כדי שהטלויזיה תקבל מתח ותדלק...
רוב הזמן אין בעיה...אבל אם נוגעים במזנון שעליו היא יושבת או נגיעה קלה במסך - נוצר נתק והמסך לא מקבל חשמל...
צריך להבהיר - הכבל מחובר היטב למסך - הוא לא כבל דפוק או קרוע והוא מתחבר עם קליפסים ומאבטח עצמו למסך...אבל אם הכבל לא בזוית מסוימת הוא מתנתק...ואין חשמל לטלויזיה...
ללא קשר לזה...גם שיש מתח לטלויזיה והיא עובדת - יש כל כמה דקות רעש סטטי כזה של חשמל כפי שתיארתי...
האם מישהו מכיר את הבעיה? האם זאת נחשבת בעיה? או שאולי זה רק כי המסך חדש?
האם דבר כזה יכול לגרום לנזק למסך?
אני רוצה להזמין טכנאי שי יורוקום אבל הם לא עובדים בכל המועד - וגם ככה עובדים רבע שעה ביום...
מה דעתכם? אני צריך להיות מודאג?
תודה
בר
רכשתי פלזמה פנסוניק 50PV80 לפני 10 ימים
טכנאי הגיע וחיבר לי אותה
הכל עובד מעולה חוץ מדבר אחד מאד מעצבן
יש רעשים מהפלזמה כל כמה דקות - מעין "בזזז" או "פססס" כזה של חשמל...כמו רעש של חשמל...
מי שמכיר את הפלזמה הזאת - הכבל חשמל שלה - זה שמספק לה מתח מתחבר אליה בדומה לכבל חשמל של מחשב...זאת אומרת זה לא כבל שהוא חלק מהטלויזיה - אלא הוא חלק נפרד שניתן להוציא אותו...הטלויזיה מגיעה לבד..והכבל הוא חלק מהמארז שלה...
בקיצור הטכנאי חיבר - אבל כבר איך שהוא הלך אחרי נגיעה עדינה אפילו בטלויזיה - נותק החשמל..צריך לשחק עם הכבל כדי שהטלויזיה תקבל מתח ותדלק...
רוב הזמן אין בעיה...אבל אם נוגעים במזנון שעליו היא יושבת או נגיעה קלה במסך - נוצר נתק והמסך לא מקבל חשמל...
צריך להבהיר - הכבל מחובר היטב למסך - הוא לא כבל דפוק או קרוע והוא מתחבר עם קליפסים ומאבטח עצמו למסך...אבל אם הכבל לא בזוית מסוימת הוא מתנתק...ואין חשמל לטלויזיה...
ללא קשר לזה...גם שיש מתח לטלויזיה והיא עובדת - יש כל כמה דקות רעש סטטי כזה של חשמל כפי שתיארתי...
האם מישהו מכיר את הבעיה? האם זאת נחשבת בעיה? או שאולי זה רק כי המסך חדש?
האם דבר כזה יכול לגרום לנזק למסך?
אני רוצה להזמין טכנאי שי יורוקום אבל הם לא עובדים בכל המועד - וגם ככה עובדים רבע שעה ביום...
מה דעתכם? אני צריך להיות מודאג?
תודה
בר
צריך להבין שהקטע של הרעש הסטטי של החשמל לא קורה בזמנים קבועים...לפעמים זה לא קורה שעות..לפעמים שומעים זמזום פעם בכמה דקות וצריך ממש לשים לב לזה...לדוגמא אשתי בכלל לא יודעת על מה אני מדבר...אבל ללא קשר לזה - הזזה של הכבל חשמל של המסך לא אמורה לנתק אותו מהחשמל נכון?
לא מבין מה הקטע של פנסוניק שהכבל לא מחובר לטלויזיה מהמפעל וצריך לחבר אותו ידנית - זה רק יכול לגרום לעניין הזה שאני מדבר עליו...
לא מבין מה הקטע של פנסוניק שהכבל לא מחובר לטלויזיה מהמפעל וצריך לחבר אותו ידנית - זה רק יכול לגרום לעניין הזה שאני מדבר עליו...
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6606
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
- יצירת קשר:
זה הגיוני מאוד בגלל ריבוי סוגי התקעים בעולם. לרוב הטלוויזיות היום יש ספקים אוניברסאליים ולכן זה ממש לא הגיוני לעשות את מה שאתה רוצה. מה שקרה אצלך שההלחמה של השקע אל הלוח לא יצאה מוצלחת כל כך ולכן הזזה גורמת לניתוקלא מבין מה הקטע של פנסוניק שהכבל לא מחובר לטלויזיה מהמפעל וצריך לחבר אותו ידנית...
קראתי עכשיו בפורום של AVS - שהרבה אנשים נתקלו ברעש מהגב של הפלזמה הזאת...
הם קוראים לזה "electric pop sound" - אני מדבר על אנשים בחו"ל - רק על הפלזמה הזאת כתבו שם 170 עמודים - הם גם מתארים רעש של פיצוצים קטנים חשמליים פעם בכמה זמן ונאמר להם שזה התרחבות והצרות של פלסטיק או משהו כזה ואין מה לדאוג- כתוצאה מהעבודה של הטלויזיה נוצר חום - ואז הפלסטיק מתרחב ומצר וכו'- וזה משמיע מעין רעש של חשמל כזה...או קולות מוזרים...
לפחות אני יודע שעוד אנשים נתקלו בזה...השאלה אם שווה בכל זאת לקרוא לטכנאי של יורוקום לבדוק את זה?
הם קוראים לזה "electric pop sound" - אני מדבר על אנשים בחו"ל - רק על הפלזמה הזאת כתבו שם 170 עמודים - הם גם מתארים רעש של פיצוצים קטנים חשמליים פעם בכמה זמן ונאמר להם שזה התרחבות והצרות של פלסטיק או משהו כזה ואין מה לדאוג- כתוצאה מהעבודה של הטלויזיה נוצר חום - ואז הפלסטיק מתרחב ומצר וכו'- וזה משמיע מעין רעש של חשמל כזה...או קולות מוזרים...
לפחות אני יודע שעוד אנשים נתקלו בזה...השאלה אם שווה בכל זאת לקרוא לטכנאי של יורוקום לבדוק את זה?
יש פה 2 בעיות שאני לא יודע אם הם קשורות אחת לשניה...
בעיה אחת היא - שאם אתה מזיז את הכבל חשמל - יש מצב טוב שהטלויזיה מפסיקה לקבל חשמל - דבר כזה אני יכול למנוע - פשוט להגיד לעוזרת לא לגעת בסביבת המסך...כל עוד לא נוגעים בכבל הכל תקין - השאלה אם בכל זאת לא כדאי לטפל בעניין כזה?
דבר נוסף ושני הוא - שבזמנים לא קבועים שומעים קולות כמו שתיארתי - עכשיו אם זה התרחבות של פלסיק או שזה משהו אחר אין לי מושג - אבל כמו שאמרתי כתבו על זה הרבה בפורום של AVS - זה נשמע קצת כמו לדרוך על נייר או כמו פופים כאלה קטנים...מזכיר קצת כמו רעש סטטי של חשמל לפעמים - עכשיו אנשים נתקלו בזה חוץ ממני - האם זה דבר ידוע בימים ראשונים של פלזמה או מה?
בעיה אחת היא - שאם אתה מזיז את הכבל חשמל - יש מצב טוב שהטלויזיה מפסיקה לקבל חשמל - דבר כזה אני יכול למנוע - פשוט להגיד לעוזרת לא לגעת בסביבת המסך...כל עוד לא נוגעים בכבל הכל תקין - השאלה אם בכל זאת לא כדאי לטפל בעניין כזה?
דבר נוסף ושני הוא - שבזמנים לא קבועים שומעים קולות כמו שתיארתי - עכשיו אם זה התרחבות של פלסיק או שזה משהו אחר אין לי מושג - אבל כמו שאמרתי כתבו על זה הרבה בפורום של AVS - זה נשמע קצת כמו לדרוך על נייר או כמו פופים כאלה קטנים...מזכיר קצת כמו רעש סטטי של חשמל לפעמים - עכשיו אנשים נתקלו בזה חוץ ממני - האם זה דבר ידוע בימים ראשונים של פלזמה או מה?
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אם יש ספק , אז אין ספק !
רכשת מכשיר חדש , מה הבעיה לקרא לטכנאי במסגרת האחריות ( במקרה שלך ) ?
אל תשאיר את המצב כפי שהוא , ייתכן וקיימת בעיה ועם חשמל / מגע רופף לא משחקים .
קרא לטכנאי , לא עולה לך דבר , ותהיה רגוע .
חג שמח.
רכשת מכשיר חדש , מה הבעיה לקרא לטכנאי במסגרת האחריות ( במקרה שלך ) ?
אל תשאיר את המצב כפי שהוא , ייתכן וקיימת בעיה ועם חשמל / מגע רופף לא משחקים .
קרא לטכנאי , לא עולה לך דבר , ותהיה רגוע .
חג שמח.
חברים מה נסגר - לפי התגובות בפורום הזה ל90% יש את הפלזמה הזאת? אף אחד לא נתקל במה שאני מתאר? קולות מהגב של הפלזמה - כבל חשמל שאם נותנים לו נגיעה מכבה את הטלויזיה?
בפורום של AVS כותבים על זה הרבה אבל לא נראה לי שיש פיתרון - פה בארץ אף אחד לא נתקל?
בפורום של AVS כותבים על זה הרבה אבל לא נראה לי שיש פיתרון - פה בארץ אף אחד לא נתקל?
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
bar333 - תבין, מה שתארת הוא תופעה לא תקינה שדורשת תיקון. זה ממש לא משנה אם יש עוד אנשים עם הבעיה הזו או שאתה היחיד.bar333 כתב:כבל חשמל שאם נותנים לו נגיעה מכבה את הטלויזיה?...
אתה מבלבל בין תאור רעשי פלסטיק כתוצאה מהתחממות המסך לבין בעיה חשמלית נטו.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!