גבוש החלטה לגבי מסך 42" - עזרה תתקבל בחום...
-
geblig
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1727
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
הי,
אני נוסע היום לארמגדון (אולי עוד נוציא משהו מהמבצע הזה...) והתקציב שלי הוא 6K.
אני כבר אבוד מכל הדגמים שקראתי עליהם בפורום ודגמים שהציעו לי בחנויות אבל התלהבתי מהמסכים הבאים:
(מרחק הצפיה הוא 3.5 מטר ורוב הצפיה היא סרטי\סדרות HD, בעתיד הלא רחוק גם ממיר לשידורי YES)...אז ככה:
PV80 נראה כאופציה מצוינת - הדבר היחיד שמפריע לי זה שהוא מגיע עד ל 1280*1024
(אך האמת שלפחות העין שלי לא ראתה הבדל מהותי בינו לבין מסכי FHD, לפחות לא ממרחק של 3.5 מטר) והוא פשוט נראה מסך מאוד איכותי...יש לו את זה..
PFL7403 גם נראה כאופציה טובה ועם קצת מאמץ בתקציב הוא אפשרי מבחינתי. האמת
שהשחורים שלו פחות טובים מה pv80 אך הוא בהיר יותר ונראה לפעמים חד יותר.
על מה עוד (בתקציב הרשום) תמליצו ...אני אהיה שם(ארמגדון)היום אחה"צ ...מקווה שנשאר שם משהו.
תודה מראש
אני נוסע היום לארמגדון (אולי עוד נוציא משהו מהמבצע הזה...) והתקציב שלי הוא 6K.
אני כבר אבוד מכל הדגמים שקראתי עליהם בפורום ודגמים שהציעו לי בחנויות אבל התלהבתי מהמסכים הבאים:
(מרחק הצפיה הוא 3.5 מטר ורוב הצפיה היא סרטי\סדרות HD, בעתיד הלא רחוק גם ממיר לשידורי YES)...אז ככה:
PV80 נראה כאופציה מצוינת - הדבר היחיד שמפריע לי זה שהוא מגיע עד ל 1280*1024
(אך האמת שלפחות העין שלי לא ראתה הבדל מהותי בינו לבין מסכי FHD, לפחות לא ממרחק של 3.5 מטר) והוא פשוט נראה מסך מאוד איכותי...יש לו את זה..
PFL7403 גם נראה כאופציה טובה ועם קצת מאמץ בתקציב הוא אפשרי מבחינתי. האמת
שהשחורים שלו פחות טובים מה pv80 אך הוא בהיר יותר ונראה לפעמים חד יותר.
על מה עוד (בתקציב הרשום) תמליצו ...אני אהיה שם(ארמגדון)היום אחה"צ ...מקווה שנשאר שם משהו.
תודה מראש
כניסת כרטיס SD ונדמה לי גם קונטרסט אוטומטי (לפי תאורה)
לי יש PV8 ואני מאוד מרוצה מאיכות התמונה. אני לא חושב שיש הרבה הבדל בינה ל-PV80.
לפי מה שראיתי בשרשורים אחרים אפשר להשיג את ה-PV8 ב-4.5 ואולי אפילו פחות (עם אחריות יורוקום)
אגב, בדוק את השרשור הזה, אולי יעזרו לך במחיר:
http://www.hometheater.co.il/vt82220.%D ... 7%95%D7%A2
ודבר נוסף, מה לגבי סמסונג A450 ב-50? היא אמורה להיות יותר זולה מה-PV80, אולי היא מתקרבת לתקציב שלך והיא גם טובה למדי, אולי אפילו תעדיף אותה על הפנסוניק
לי יש PV8 ואני מאוד מרוצה מאיכות התמונה. אני לא חושב שיש הרבה הבדל בינה ל-PV80.
לפי מה שראיתי בשרשורים אחרים אפשר להשיג את ה-PV8 ב-4.5 ואולי אפילו פחות (עם אחריות יורוקום)
אגב, בדוק את השרשור הזה, אולי יעזרו לך במחיר:
http://www.hometheater.co.il/vt82220.%D ... 7%95%D7%A2
ודבר נוסף, מה לגבי סמסונג A450 ב-50? היא אמורה להיות יותר זולה מה-PV80, אולי היא מתקרבת לתקציב שלך והיא גם טובה למדי, אולי אפילו תעדיף אותה על הפנסוניק