B&W NAUTILUS 800
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
ואתה מתכוון לצליל האנגלי המתורבת, האנמי וחסר החיות..
(והבהרה: הצליל של סרווין ווגה, למשל, הוא ה-ר-ב-ה יותר מידי מנופח בשבילי אפילו שהוא בכיוון זה)
(והבהרה: הצליל של סרווין ווגה, למשל, הוא ה-ר-ב-ה יותר מידי מנופח בשבילי אפילו שהוא בכיוון זה)
Re: מה שנכון נכון..
איזה דגם של AE?logankungfu כתב:![]()
ועם זאת, מצאתי את עצמי דווקא אוהב את הצליל של זוג רצפתיים קטנים של AE באופן מוזר, אף שהם קרובים יותר ל B&W מאשר לקליפש..
אבל כן, אין ספק- אני מחובבי הצליל האמריקאי הבלתי מתון....
6,000$ זה לדעתי לא מציאה היסטרית.
משום ש:
1. מחיר מכירה כנראה הוא במילי לא 20,000 אלא פחות. בארץ בדגמי CDM NT זה היה מגיע גם ל-25% פחות מהמחירון. בחול ועל נאוטילוס אני באמת לא יודע
2. מדובר ברמקול מתצוגה. אוטומטית זה מוריד מחיר ולא במעט
3. מדובר בסדרה שגמרה את חייה.
כבר ראינו איך מס' 2 ו-3 הביאו את מחירי 803 לרצפה.
בכל מקרה מדובר במחיר מצוין וגם בתמורה לכסף נהדרת.
עכשיו רק נשאר למצוא בית בגודל מתאים, מגבר שעושה כבוד לרמקולים וחשבון בנק שיכול לתמוך בהנ"ל
משום ש:
1. מחיר מכירה כנראה הוא במילי לא 20,000 אלא פחות. בארץ בדגמי CDM NT זה היה מגיע גם ל-25% פחות מהמחירון. בחול ועל נאוטילוס אני באמת לא יודע
2. מדובר ברמקול מתצוגה. אוטומטית זה מוריד מחיר ולא במעט
3. מדובר בסדרה שגמרה את חייה.
כבר ראינו איך מס' 2 ו-3 הביאו את מחירי 803 לרצפה.
בכל מקרה מדובר במחיר מצוין וגם בתמורה לכסף נהדרת.
עכשיו רק נשאר למצוא בית בגודל מתאים, מגבר שעושה כבוד לרמקולים וחשבון בנק שיכול לתמוך בהנ"ל
- logankungfu
- חבר ותיק

Satantin- דגם EVO3 אבל אל תתפוס אותי במילה.
הוא מוגבר ע"י פרה + פאואר של NAD ושייך ל Luchy, גם חבר אתר.
Potato או "Potaato"..? בשבילי Potato..
ובנוסף- בשבילי קפה ולא תה, בירה שחורה (אפשר גם דאייט), והאלכוהול היחיד החביב עלי- ויסקי, רצוי מאוד סינגל מאלט.
Potato או "Potaato"..? בשבילי Potato..
ובנוסף- בשבילי קפה ולא תה, בירה שחורה (אפשר גם דאייט), והאלכוהול היחיד החביב עלי- ויסקי, רצוי מאוד סינגל מאלט.
- logankungfu
- חבר ותיק

פטייטו -ובהקבלה תה(רצוי עם חלב -רמז)
ולמי שלא מבין את ההבדל בין פטייטו לפטאאטו זה (פוטאאטו)בעצם עיוות אמריקאי למילה באנגלית נורמלית(english english כמו שהמורה שלי נוהגת לומר)למילה פוטייטו(כל זאת בהגייה)
ולמי שלא מבין את ההבדל בין פטייטו לפטאאטו זה (פוטאאטו)בעצם עיוות אמריקאי למילה באנגלית נורמלית(english english כמו שהמורה שלי נוהגת לומר)למילה פוטייטו(כל זאת בהגייה)
i am in the hi-fidelity first class