B&W NAUTILUS 800
חבר שלי גר בקנדה והוא בונה עכשיו חדר קולנוע די רציני
עכשיו הוא אמר לי שמוכרים שם רמקולים של b & w ב3000$ יכול להיות ??
הדגם המדויק הוא B&W NAUTILUS 800
המוכר שם אמר לו "שזה אחד מהרמקולים הטובים בעולם".
שיטוט קצר בזאפ הראה לי שיש את הדגם בארץ אבל הוא עולה כמו מזדה 6 (לאחד)
יכול להיות ששם הוא עולה 1500$ אחד??
מישהו מכיר את הדגם ? ובכלל איך B&W ?
עכשיו הוא אמר לי שמוכרים שם רמקולים של b & w ב3000$ יכול להיות ??
הדגם המדויק הוא B&W NAUTILUS 800
המוכר שם אמר לו "שזה אחד מהרמקולים הטובים בעולם".
שיטוט קצר בזאפ הראה לי שיש את הדגם בארץ אבל הוא עולה כמו מזדה 6 (לאחד)
יכול להיות ששם הוא עולה 1500$ אחד??
מישהו מכיר את הדגם ? ובכלל איך B&W ?
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מה B&W שאני שמעתי,
לא התלהבתי מרמות הכניסה ודרגות הביניים שלהם במיוחד. מה שנשמע באמת טוב (ואת זה שמעתי רק בתערוכה בתנאי אקוסטיקה בעייתיים מאוד) היה אחד הרמקולים היקרים ביותר שלהם. לתחושתי לפחות, יש להם תמחור בלתי סביר, וכנראה בכוונה מטעמי יוקרת המותג. וכן, המחיר הזה נשמע "פישי" מאוד.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- Adi-Livnat
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
זו הודעה ראשונה שלי כאן. בשעה טובה.
ואשר לשאלה? - במחיר הזה הייתי חוטף את ההזדמנות.
אי אפשר לעשות טעות. זה חינם!
זה לא מחיר טוב- זה מחיר פצצה.
ואשר לשאלה? - במחיר הזה הייתי חוטף את ההזדמנות.
אי אפשר לעשות טעות. זה חינם!
זה לא מחיר טוב- זה מחיר פצצה.
- Adi-Livnat
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
"שם טוב" והערות מטופשות..
הערתך מיותרת ואינה לגוף העניין. מה קשור שמי הטוב לעניין הרמקול..?
אין ספק שהנאוטילוס 800 הוא רמקול מצויין. שמעתי אותו בעצמי.
האם הוא הבחירה האולטימטיבית? - לא שלי.
האם הוא איכותי? - בהחלט! אמנם בסדרות הזולות (שהנאוטילוס הזה אינו נמנה עליהן)B&W צווחניים לטעמי. זה לא המקרה.
האם ה"עיסקה" המוצעת טובה? - במחיר הזה מציאה. (בהנחה שהעיסקה אמיתית כלל)
ברמת הקלישאה ניתן למחזר את האמירות הרגילות- שרמקול צריך להיות לטעם אישי וכו' ויש להאזין לפני קנייה ועוד.
נראה לי שהשואל התכוון לתשובות מהסוג הזה.
בעצם הציעו לך (באנלוגיה) יגואר בהזדמנות. יש שלא יאהבו רכב אנגלי כלל. אין ספק שזה סחורה "משובחה".
אני מכל מקום לא מוצא מקום להערתך. מקווה שתשובתי שנראתה לך "פשוטה" אולי תבהיר את שהתכוונתי.
אין ספק שהנאוטילוס 800 הוא רמקול מצויין. שמעתי אותו בעצמי.
האם הוא הבחירה האולטימטיבית? - לא שלי.
האם הוא איכותי? - בהחלט! אמנם בסדרות הזולות (שהנאוטילוס הזה אינו נמנה עליהן)B&W צווחניים לטעמי. זה לא המקרה.
האם ה"עיסקה" המוצעת טובה? - במחיר הזה מציאה. (בהנחה שהעיסקה אמיתית כלל)
ברמת הקלישאה ניתן למחזר את האמירות הרגילות- שרמקול צריך להיות לטעם אישי וכו' ויש להאזין לפני קנייה ועוד.
נראה לי שהשואל התכוון לתשובות מהסוג הזה.
בעצם הציעו לך (באנלוגיה) יגואר בהזדמנות. יש שלא יאהבו רכב אנגלי כלל. אין ספק שזה סחורה "משובחה".
אני מכל מקום לא מוצא מקום להערתך. מקווה שתשובתי שנראתה לך "פשוטה" אולי תבהיר את שהתכוונתי.
אז ככה
ההתקדמות היא שהוא קנה אותם
אני טעיתי המחיר הוא 3000$ לאחד
ולמרות זאת שמעתי ממרטין שגם במחיר הזה "שווה לחטוף"
עלה לו 2 6000$ והוא קיבל נגן oppo או משהו כזה מתנה
(כל צעד שהוא עושה זה בהמלצתי שזה בעצם המלצתכם....)
עכשיו כמו שהבנתם לבחור יש תקציב וההנהלה (כמו שאתם אוהבים להגיד) גם בקטע
הוא רוצה המלצות למקרן ,רסיבר והמשך לרמקולים (סאב אם צריך בכלל, אחוריים, סנטר וכו')
אשמך לשמוע ממכם
אני טעיתי המחיר הוא 3000$ לאחד
ולמרות זאת שמעתי ממרטין שגם במחיר הזה "שווה לחטוף"
עלה לו 2 6000$ והוא קיבל נגן oppo או משהו כזה מתנה
(כל צעד שהוא עושה זה בהמלצתי שזה בעצם המלצתכם....)
עכשיו כמו שהבנתם לבחור יש תקציב וההנהלה (כמו שאתם אוהבים להגיד) גם בקטע
הוא רוצה המלצות למקרן ,רסיבר והמשך לרמקולים (סאב אם צריך בכלל, אחוריים, סנטר וכו')
אשמך לשמוע ממכם
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
sf_haim10,
בד"כ, שאלות קצרות לא זוכות כאן באתר לתשובות אלא לעוד שאלות (איזה מרחק, שימושים, תקציב ועוד).
זה נראה שיש לחברך הרבה על מה לדבר איתנו. למה שלא ירשם לאתר ויחסוך את ה"טלפון השבור"?
בד"כ, שאלות קצרות לא זוכות כאן באתר לתשובות אלא לעוד שאלות (איזה מרחק, שימושים, תקציב ועוד).
זה נראה שיש לחברך הרבה על מה לדבר איתנו. למה שלא ירשם לאתר ויחסוך את ה"טלפון השבור"?
I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve...
- logankungfu
- חבר ותיק

אקוואריוס, האזנתי למוזיקה בסט של זוג מדפיים מסדרת ה- 602,
ופעם אחרת לזוג מדפיים מסוג CDM1 (אם אני לא טועה.. המדפיים עם הטוייטר הבולט). נפלתי לא מזה ולא מזה. היה נחמד, אבל לא 7-8K שקל נחמד (במקרה השני, הראשונים עולים פחות). בשני המקרים, במקרה לגמרי, היתה הגברת פרה + פאואר של רוטל. כוח לא היה חסר לתחושתי בכל אופן.
בנוסף, היה לי ניסיון איום עם סנטר מדגם CC-6 אם אינני טועה, סנטר גדול. התיאור היחיד לצליל שהוא הפיק הוא "זוועת עולם".
וזאת עם הרסיבר שלי שדוחף בהצלחה רבה מאוד רמקולים אחרים. אז יתכן שזה לא הסנטר הטוב ביותר שלהם, או המדפיים הטובים ביותר שלהם, או שיש להם משהו ספציפי גם נגד רוטל וגם נגד נקמיצ'י (הרסיבר שלי), אבל אצלי הם הגיעו למקום הלא כ"כ מכובד של "פעם שלישית גלידה". אני עדיין נותן להם להינות מהספק של "אולי ההגברה היתה לא מתאימה" וכדומה, והרמקול בתערוכה, על אף האקוסטיקה הבעייתית כן הצליח להרשים אותי, אבל יש לי מידה של סקפטיות כלפי המותג ובמיוחד כלפי התמחור שלו.
שמעתי כבר דברים זולים יותר שאותי הרשימו יותר. יכול מאוד גם להיות שגוון הצליל של B&W כ"כ לא לטעמי, שזה פשוט נשמע לי לא טוב. גם זה אפשרי בהחלט, ואז האשמה בטעם שלי ולא ברמקול. אני, בכל אופן, עדיין סקפטי לגבי מותג זה.
בנוסף, היה לי ניסיון איום עם סנטר מדגם CC-6 אם אינני טועה, סנטר גדול. התיאור היחיד לצליל שהוא הפיק הוא "זוועת עולם".
וזאת עם הרסיבר שלי שדוחף בהצלחה רבה מאוד רמקולים אחרים. אז יתכן שזה לא הסנטר הטוב ביותר שלהם, או המדפיים הטובים ביותר שלהם, או שיש להם משהו ספציפי גם נגד רוטל וגם נגד נקמיצ'י (הרסיבר שלי), אבל אצלי הם הגיעו למקום הלא כ"כ מכובד של "פעם שלישית גלידה". אני עדיין נותן להם להינות מהספק של "אולי ההגברה היתה לא מתאימה" וכדומה, והרמקול בתערוכה, על אף האקוסטיקה הבעייתית כן הצליח להרשים אותי, אבל יש לי מידה של סקפטיות כלפי המותג ובמיוחד כלפי התמחור שלו.
שמעתי כבר דברים זולים יותר שאותי הרשימו יותר. יכול מאוד גם להיות שגוון הצליל של B&W כ"כ לא לטעמי, שזה פשוט נשמע לי לא טוב. גם זה אפשרי בהחלט, ואז האשמה בטעם שלי ולא ברמקול. אני, בכל אופן, עדיין סקפטי לגבי מותג זה.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- logankungfu
- חבר ותיק

מה שנכון נכון..
ועם זאת, מצאתי את עצמי דווקא אוהב את הצליל של זוג רצפתיים קטנים של AE באופן מוזר, אף שהם קרובים יותר ל B&W מאשר לקליפש..
אבל כן, אין ספק- אני מחובבי הצליל האמריקאי הבלתי מתון.