שובר תראש עם ה MUSIC JUKEBOX 6

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
גיאספס פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 230
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

אם מישהו משתמש בJUKEBOX הזה (או לצורך העניין כל מיוזיק ג'וקבוקס אחר..) ויכול לעזור לי אני אודה לו מאוד, כי הTOTURIAL שמצורף לתוסף לא מעמיק יותר מדי וגם בפורום של הNMT לא מצאתי מזור. מדובר על פופקורן 100

הבעיה היא שאחרי שאני עושה GENERATE לכל הרשימת מוזיקה שלי, הHTML שנוצר חסר כל תמונות (ובכל תיקיה יש קובץ JPEG שנקרא FOLDER עם התמונה המתאימה לאלבום)
ושאני לוחץ על ניגון השיר - זה רושם לי COULD NOT PLAY
מה שאומר שבטח טעיתי איפשהו בדרך. אני אציין שהקבצים נמצאים על המחשב ומועברים דרך שרת SMB אאל"ט

בGUI רשמתי ככה:
MUSIC FOLDER - E:\Music (כונן פיזי על המחשב שלי. יש את כונן הרשת Y: שבעצם זו התיקיה הזו שהפופקורן משתמש בה, אבל שניסיתי להכניס בתור המיוזיק פולדר זה נתן שגיאה)

OUTPUT FOLDER - E:\Music\Jukebox - הבנתי שזו התיקיה שבה הקבצים אמורים להיות מאוכסנים. אז יצרתי פשוט תיקיה בשם ג'וקבוקס וכיוונתי לשם.

PCH PATH TO MUSIC - NETWORKSHARE/GUY:Music/ - עכשיו זה החלק שאני בכלל לא בטוח. שלוחצים שם יש 2 אפשרויות שאני מתלבט לגביהן - MY COMPUTER או OTHER DEVICES. טכנית, זה על המחשב שלי. אבל הבנתי שהמכשיר לא מתייחס כמו למחשב אל המחשב. אולי גם הנתיב שנתתי לא נכון בכלל?

PCH PATH TO MENU - NETWORKSHARE/GUY:Music/Jukebox - שילוב של 2+3 בעצם?

קיצר מי שיגאל אותי מיסוריי אני אודה לו מאוד

גיאספס פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #2 

בשעה טובה הסתדרתי עם זה.
הבעיה הייתה שבעצם הנתיב שנתתי לא היה נכון...לא הכי חכם מצידי, אבל אם מישהו אי פעם ישבור תראש - אני ממליץ לו להשתמש בYAMJ GUI CONFIGURE ופשוט להעתיק את הנתיב שהתוכנה הזו נותנת אל הPCH שלו

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46391
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5079 פעמים

שליחה #3 

גיאספס, אין כמו DIY (Y)

גיאספס פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

ziv_r כתב:גיאספס, אין כמו DIY (Y)
...
תיודע מה אומרים, מכל מלמדי השכלתי אך אחרי ששברתי תראש במשך שעות כדי להבין משהו השכלתי ביותר.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”