מעבד תמונה לנגן BLU RAY
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
התועלת היא באופן יחסי ואינדיבידואלי.
לשידורי SD יחס עלות תועלת גבוה שהולך ויורד ככל שהמקור איכותי יותר (פחות מה לשפר)
מה מציק לך בדיוק בתמונה?
מעבדי תמונה איכותיים עולים אלפי $ (הזולים יותר מתאימים יותר לתכני SD)
לשידורי SD יחס עלות תועלת גבוה שהולך ויורד ככל שהמקור איכותי יותר (פחות מה לשפר)
מה מציק לך בדיוק בתמונה?
מעבדי תמונה איכותיים עולים אלפי $ (הזולים יותר מתאימים יותר לתכני SD)
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
בטח עפר ירחיב
עד כמה שאני יודע, יש אנשים שלוקחים נגן בלו-ריי שעבר שינוי (MOD) של הוספת HD-SDI ואז מחברים אותו ל-VP50PRO (גם עם תוספת HD-SDI)
תבדוק ב-AVSFORUM
עד כמה שאני יודע, יש אנשים שלוקחים נגן בלו-ריי שעבר שינוי (MOD) של הוספת HD-SDI ואז מחברים אותו ל-VP50PRO (גם עם תוספת HD-SDI)
תבדוק ב-AVSFORUM
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
מיותר.
אם יש למסך כניסת HDMI ולנגן יציאת HDMI, אז אתה מסודר.
הסיבה היחידה לשקול מעבד היא בשביל להוריד פסים (למעלה או למטה) או להתכונן למסכי 4K...
אם יש למסך כניסת HDMI ולנגן יציאת HDMI, אז אתה מסודר.
הסיבה היחידה לשקול מעבד היא בשביל להוריד פסים (למעלה או למטה) או להתכונן למסכי 4K...
תודה לעופר על התשובה מה הכוונה במילים להוריד פסים למעלה או למטה .
אני עובד עם חיבור DVI ויש לי אפשרות להחליף כרטיס מסך לחיבור HDMI ובמקרן גם לחבר HDMI האים לעשות זאת או להשאר עם חיבור DVI
מה ההבדל בין חיבור DVI ל HDMI1.3 DEEP COLOR
האים יש הבדלי איכות תמונה בין שני החלופות ההנחה כי חיבור משמש אותי רק להעברת סיגנאל תמונה ללא סאונד
תודה שמוליק
אני עובד עם חיבור DVI ויש לי אפשרות להחליף כרטיס מסך לחיבור HDMI ובמקרן גם לחבר HDMI האים לעשות זאת או להשאר עם חיבור DVI
מה ההבדל בין חיבור DVI ל HDMI1.3 DEEP COLOR
האים יש הבדלי איכות תמונה בין שני החלופות ההנחה כי חיבור משמש אותי רק להעברת סיגנאל תמונה ללא סאונד
תודה שמוליק