שלט אוניברסלי לטלוויזיה
-
emostation
-
- חבר פעיל

- תגובות: 95
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 0
השלט של הטלוויזיה נשבר, לאחר חודשיים ללא שלט אני מחפש בנרות מחליף ראוי.
הטלוויזיה hitachi ld9000 ממוקמת בחדר השינה, לאחר סריקה קלה בפורום גיליתי שכל המשתמשים מהללים שלט אחד, בגלל שהשלט החדש לא ישלוט ב-15 מכשירים (אולי בשלושה) אני מבקש עזרה במציאת אלטרנטיבה זולה לשלט קיים.
תקציב 300-400(מעוניין לקנות מ-ebay)
בהחלט מוכן לשקול חריגה(אפילו גדולה) בתמורה לתוספת משמעותית בחווית השימוש.
מכשירים:
טלוויזיה,dvd,בעתיד אולי גם ממיר דיגיטלי.
תודה מראש!
הטלוויזיה hitachi ld9000 ממוקמת בחדר השינה, לאחר סריקה קלה בפורום גיליתי שכל המשתמשים מהללים שלט אחד, בגלל שהשלט החדש לא ישלוט ב-15 מכשירים (אולי בשלושה) אני מבקש עזרה במציאת אלטרנטיבה זולה לשלט קיים.
תקציב 300-400(מעוניין לקנות מ-ebay)
בהחלט מוכן לשקול חריגה(אפילו גדולה) בתמורה לתוספת משמעותית בחווית השימוש.
מכשירים:
טלוויזיה,dvd,בעתיד אולי גם ממיר דיגיטלי.
תודה מראש!
- YossiFogel
- עוסק בתחום

- תגובות: 332
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
חבל על הכסף שלך...
אני יודע שזאת דעה לא מקובלת כל כך, אבל אני חושב שאתה יכול לקנות שלט אוניברסלי רגיל בפחות מ50 ש"ח אם כל הצורך שלך זה לשלוט על הטלויזיה ועל עוד שניים שלשה מכשירים. (בין השלטים האוניברסליים הפשוטים, אני בטוח שתוכל למצוא אחד שהוא לא מכוער).
ב-400 ש"ח אתה יכול לקבל שלט יפה של לוג'יטק, פיליפס וכו' אבל אני לא משוכנע שזה בדיוק מה שיתן לך את חוויית הצפיה האולטימטיבית. אם היית מדבר על שלט לסלון/ למערכת הבידור הביתית אז אולי הייתי חושב אחרת.
ב-400 ש"ח אתה יכול לקבל שלט יפה של לוג'יטק, פיליפס וכו' אבל אני לא משוכנע שזה בדיוק מה שיתן לך את חוויית הצפיה האולטימטיבית. אם היית מדבר על שלט לסלון/ למערכת הבידור הביתית אז אולי הייתי חושב אחרת.
יוסי פוגל,
המרכז הישראלי לבית חכם
המרכז הישראלי לבית חכם
-
emostation
-
- חבר פעיל

תודה על התשובה!
אני מפחד שהשלטים ה"פשוטים" לא יעבדו על הטלוויזיה שלי, האם ישנה דרך לוודא בוודאות כי שלט מסוד זה יעבוד?
אני התהלבתי ממספר שלטים וברגע שניסיתי לחשוב למה אני צריך שלט מסוג זה נתקעתי במבוי סתום.
אני מפחד שהשלטים ה"פשוטים" לא יעבדו על הטלוויזיה שלי, האם ישנה דרך לוודא בוודאות כי שלט מסוד זה יעבוד?
אני התהלבתי ממספר שלטים וברגע שניסיתי לחשוב למה אני צריך שלט מסוג זה נתקעתי במבוי סתום.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
לרוב השלטים יש אותה שיטת קידוד, וגם אם תקנה שלט ב-30 שקל אין לך מה להפסיד
-
emostation
-
- חבר פעיל

Harmony® Advanced Universal Remote for Xbox 360
איך השלט הזה?
איך השלט הזה?
-
emostation
-
- חבר פעיל

האם ישנו דגם מומלץ אחר?(מחיר הגיוני)
מה ההבדל המהותי בין שלטי הרמוני לשלטי philips?
תודה על התגובות
.
מה ההבדל המהותי בין שלטי הרמוני לשלטי philips?
תודה על התגובות
emostation
אני משתמש בשלט אוניברסלי של חברת CHUNGHOP. משהו קוראני זול שממש מתאים לי.
אם אתה לא רוצה להשקיע הרבה כסף השלט הזה מעולה למחירו ואני ממש ממליץ עליו.
צרפתי תמונה שהורדתי מאיזה אתר.
הוא יודע להחליף הרבה שלטים אחרים בעזרת קודים אבל זה לא העיקר.
העיקר בו זה שהוא שלט לומד. אפשר לתכנת אותו ל- 10 מכשירים שונים כשכל מכשיר ניתן לתכנת את כל הלחצנים לפי רצונך !
יש לו גם מסך עם שעון ותאורה שלדעתי לא נותן הרבה. יש לו גם לחצן MACRO אחד, אבל לחיצה על לחצן זה לפעמים משבשת את השעון ולכן אני לא משתמש בו. הייתי גם שמח אם הלחצנים שלו היו יותר גדולים אפילו שזה היה מנפח את גודל השלט.
השלט נותן לך אפשרות לתכנת כל דבר ופתרון נהדר למי שיש לו מכשיר אלקטרוני עם שלט בעל שני צדדים (כמו לדנון 1909). אתה מלמד אותו מה את התפקיד של כל לחצן ובכך יוצר את הקשר בין הפעולה למיקום הלחצן שנראה לך, ולא כמו שמוכתב מראש בשלטים עם קודים.
הוא פועל על 3 סוללות AAA שמספיקות לחצי שנה ויותר.
מספר הדגם הוא: RM-L936 ואתה יכול להשיג ב EBAY בפחות מ 22 דולר כולל משלוח.
אז איך אני כאיש מכירות
?
אני משתמש בשלט אוניברסלי של חברת CHUNGHOP. משהו קוראני זול שממש מתאים לי.
אם אתה לא רוצה להשקיע הרבה כסף השלט הזה מעולה למחירו ואני ממש ממליץ עליו.
צרפתי תמונה שהורדתי מאיזה אתר.
הוא יודע להחליף הרבה שלטים אחרים בעזרת קודים אבל זה לא העיקר.
העיקר בו זה שהוא שלט לומד. אפשר לתכנת אותו ל- 10 מכשירים שונים כשכל מכשיר ניתן לתכנת את כל הלחצנים לפי רצונך !
יש לו גם מסך עם שעון ותאורה שלדעתי לא נותן הרבה. יש לו גם לחצן MACRO אחד, אבל לחיצה על לחצן זה לפעמים משבשת את השעון ולכן אני לא משתמש בו. הייתי גם שמח אם הלחצנים שלו היו יותר גדולים אפילו שזה היה מנפח את גודל השלט.
השלט נותן לך אפשרות לתכנת כל דבר ופתרון נהדר למי שיש לו מכשיר אלקטרוני עם שלט בעל שני צדדים (כמו לדנון 1909). אתה מלמד אותו מה את התפקיד של כל לחצן ובכך יוצר את הקשר בין הפעולה למיקום הלחצן שנראה לך, ולא כמו שמוכתב מראש בשלטים עם קודים.
הוא פועל על 3 סוללות AAA שמספיקות לחצי שנה ויותר.
מספר הדגם הוא: RM-L936 ואתה יכול להשיג ב EBAY בפחות מ 22 דולר כולל משלוח.
אז איך אני כאיש מכירות
-
emostation
-
- חבר פעיל

לקחתי לתשומת ליבי.
אני קצת חושש מקניית שלט מחברה לא מוכרת,מה האופציות הנוספות במחירים הגיונים(ebay).
תודה על הזמן והמחשבה.
אני קצת חושש מקניית שלט מחברה לא מוכרת,מה האופציות הנוספות במחירים הגיונים(ebay).
תודה על הזמן והמחשבה.
emostation
מבחינתי שלט אוניברסלי טוב (כמו שאני הייתי רוצה) הוא שלט שהלחצנים שלו מתחלפים בתוכן ובמיקום בהתאם לסוג המכשיר הנבחר. כמובן שחשוב לי היכולת להגדיר את גודלם מיקומם והתפקוד של הלחצנים בהתאם למה שנוח לי.
הבעיה ששלט כזה עולה המון ומניסיון של חברים, אוכל בטריות בטרוף.
אחד הפתרונות שמצאתי וגם יישמתי תקופה ארוכה זה להשתמש במכשיר PALM ישן (אפילו לא צבעוני), להתקין עליו תוכנה קיימת של שלט אוניברסלי, לסדר את הלחצנים כמו שרוצים ולאחר מכן ללמד אותו את התפקוד של כל לחצן בעזרת השלט המקורי.
החיסרון הוא שאין לו מספיק שטח להרבה לחצנים. לדוגמה, גם כשאני במצב DVD אני רוצה בלוח לחצני ווליום של המגבר וכו'. עוד משהו מעצבן זה להחליף לו בטריות מידי פעם או להטעין, תלוי במודל. הלחיצה על "לחצן" נעשית כמובן על התצוגה של ה PALM ואין את התחושה של ללחוץ על לחצן אמיתי.
שלט לא יקר שדומה למה שרציתי יש לחברת KAMELEON. הבעיה שהוא רק דומה למה שהייתי רוצה. הרעיון הוא ששם בבחירת סוג מכשיר נדלקים רק הלחצנים הרלוונטיים אבל מיקומם קבוע וזה לא ממש טוב. לחברה הנ"ל יש כמה דגמים והם מתמחים בסוג כזה של שלטים במחירים שונים.
כדי שתקבל תחושה על מה אני מדבר אני מצרף תמונה של דגם מסוים מהחברה הזאת.
ובכל זאת, אחרי ניסיון של שנה, אני חושב שהמכשיר הראשון עדיף. CHUNGHOP זאת חברה שבונה שלטים לא יקרים מכל הסוגים ואתה יכול לבחור שלט אחר מהמבחר שיש להם כולל כזה עם פנל LCD לחיץ.
חלק מהשלטים שלהם אתה יכול להשיג ב EBAY.
בהצלחה בבחירה.
מבחינתי שלט אוניברסלי טוב (כמו שאני הייתי רוצה) הוא שלט שהלחצנים שלו מתחלפים בתוכן ובמיקום בהתאם לסוג המכשיר הנבחר. כמובן שחשוב לי היכולת להגדיר את גודלם מיקומם והתפקוד של הלחצנים בהתאם למה שנוח לי.
הבעיה ששלט כזה עולה המון ומניסיון של חברים, אוכל בטריות בטרוף.
אחד הפתרונות שמצאתי וגם יישמתי תקופה ארוכה זה להשתמש במכשיר PALM ישן (אפילו לא צבעוני), להתקין עליו תוכנה קיימת של שלט אוניברסלי, לסדר את הלחצנים כמו שרוצים ולאחר מכן ללמד אותו את התפקוד של כל לחצן בעזרת השלט המקורי.
החיסרון הוא שאין לו מספיק שטח להרבה לחצנים. לדוגמה, גם כשאני במצב DVD אני רוצה בלוח לחצני ווליום של המגבר וכו'. עוד משהו מעצבן זה להחליף לו בטריות מידי פעם או להטעין, תלוי במודל. הלחיצה על "לחצן" נעשית כמובן על התצוגה של ה PALM ואין את התחושה של ללחוץ על לחצן אמיתי.
שלט לא יקר שדומה למה שרציתי יש לחברת KAMELEON. הבעיה שהוא רק דומה למה שהייתי רוצה. הרעיון הוא ששם בבחירת סוג מכשיר נדלקים רק הלחצנים הרלוונטיים אבל מיקומם קבוע וזה לא ממש טוב. לחברה הנ"ל יש כמה דגמים והם מתמחים בסוג כזה של שלטים במחירים שונים.
כדי שתקבל תחושה על מה אני מדבר אני מצרף תמונה של דגם מסוים מהחברה הזאת.
ובכל זאת, אחרי ניסיון של שנה, אני חושב שהמכשיר הראשון עדיף. CHUNGHOP זאת חברה שבונה שלטים לא יקרים מכל הסוגים ואתה יכול לבחור שלט אחר מהמבחר שיש להם כולל כזה עם פנל LCD לחיץ.
חלק מהשלטים שלהם אתה יכול להשיג ב EBAY.
בהצלחה בבחירה.
-
emostation
-
- חבר פעיל

תודה על כל ההצעות, עזרתם לי מאוד.
אני מנסה להגיע להכרעה בפני מספר פתרונות:
1.קניית השלט המקורי(המעאפן למדי) במחיר מופקע של 250 שקל.
2. קניית אחד השלטים הפשוטים תחת הסיכון שהם פשוט לא יעבדו.
3. קניית שלט הרמוני במחיר סביר (אשמח להצעות בעניין)
בנוסף אשאל אילו מדמי philips מומלצים לשימוש?
ושוב תודה
אני מנסה להגיע להכרעה בפני מספר פתרונות:
1.קניית השלט המקורי(המעאפן למדי) במחיר מופקע של 250 שקל.
2. קניית אחד השלטים הפשוטים תחת הסיכון שהם פשוט לא יעבדו.
3. קניית שלט הרמוני במחיר סביר (אשמח להצעות בעניין)
בנוסף אשאל אילו מדמי philips מומלצים לשימוש?
ושוב תודה
- shmulikwe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1646
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
לאחר שהתקלקל לי השלט של האונקיו, וטופ-אודיו פשוט הגזימו עם המחיר לשלט חדש.
ניגשתי לבאג בקניון המקומי וקניתי את השלט הנ"ל:
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=561 ... &t=9&c=375
ממליץ בחום בתור שלט לשליטה על מספר מכשירים.
ממליץ לך לקנות סוללות AAA נטענות, כי התאורה backlight די גומרת את הסוללות.
החסרון הקטן שלו הוא: יש חצים ימינה ושמאלה בכדי לעבור לכל מכשיר, כלומר לקפוץ מטלווזיה לממיר צריך לעבור דרך ד.ו.ד, רסיבר... לא נורא אם אין לך בעייה ללחוץ מספר לחיצות מיותרות.
היתרון הגדול שלו: לכל לחצן ניתן לבחור שלושה אייקונים קבועים מראש, כל לחצן יכול לשמש בפועל כשני לחצנים שונים.
ניגשתי לבאג בקניון המקומי וקניתי את השלט הנ"ל:
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=561 ... &t=9&c=375
ממליץ בחום בתור שלט לשליטה על מספר מכשירים.
ממליץ לך לקנות סוללות AAA נטענות, כי התאורה backlight די גומרת את הסוללות.
החסרון הקטן שלו הוא: יש חצים ימינה ושמאלה בכדי לעבור לכל מכשיר, כלומר לקפוץ מטלווזיה לממיר צריך לעבור דרך ד.ו.ד, רסיבר... לא נורא אם אין לך בעייה ללחוץ מספר לחיצות מיותרות.
היתרון הגדול שלו: לכל לחצן ניתן לבחור שלושה אייקונים קבועים מראש, כל לחצן יכול לשמש בפועל כשני לחצנים שונים.
שמוליק ו.
-
emostation
-
- חבר פעיל

אני בעיקרון צריך שלט שיצליח לזהות את הטלוויזיה ואת רוב הכפתורים, הנוחות וכל מה שמתלווה עלייה בעיני הם בגדר מותרות.
לדעתך השלט יעבוד על הטלוויזיה שלי?(hitachi ld9000).
לדעתך השלט יעבוד על הטלוויזיה שלי?(hitachi ld9000).
-
emostation
-
- חבר פעיל

אני צריך להכריע בין שני דגמים של philips (מחירי המשלוח של ההרמוני פשוט גבוהים מדי)
philips prestigo sru 8010
philips prestigo sru 9600
הראשון עולה 72 דולר השני עולה 65, מה כדאי לקחת?
בנוסף אם יימצא אשמח לקישור לשלט הרמוני במחיר עד 85 דולר(כןלל משלוח).
שוב תודה מראש
philips prestigo sru 8010
philips prestigo sru 9600
הראשון עולה 72 דולר השני עולה 65, מה כדאי לקחת?
בנוסף אם יימצא אשמח לקישור לשלט הרמוני במחיר עד 85 דולר(כןלל משלוח).
שוב תודה מראש
-
emostation
-
- חבר פעיל

אני מבין יותר מרוב נציגי השרות של באג, אני חושש שהשלט פשוט לא יעבוד...
וב-ebay הדגם הכי זול של הרמוני משום מה הוא harmony 880
באסה.
וב-ebay הדגם הכי זול של הרמוני משום מה הוא harmony 880
באסה.