לאחר נבירה ארוכה בפורום ומעבר בחנויות שונות (חשמל ומתמחות) התחדשתי לפני זמן מה ב50PY800 ובנוסף באונקיו 606 ובJAMO 402.
כל זה נקנה בZMAX, אשר נתנו יחס ללא דופי (גם כשחשבתי על מערכת יותר פשוטה) -החנות מומלצת ביותר לתושבי האזור (וצוות ההתקנה מקצועי ביותר).
להלן מספר התרשמויות מה 50PY800 (תמונות יצורפו בהמשך):
1) מסך יפיפה - אף על פי שחששתי מגודלו של המסך וכיצד הוא נראה ליד מסכים מעוצבים יותר, המסך יפיפה (גם לדעת ההנהלה) - המסגרת המבריקה מוסיפה המון.
2) התמונה נהדרת - ממיר HD של HOT בחיבור דרך ה 606, רואים מאוד טוב בערוצים רגילים (יותר טוב ממה שחשבתי) ובערוצי ה HD רואים מהמם (בנוסף, ערוץ ה FTV HD יכול להעלות את מצב רוחה של כל אשה שחושבת שהדוגמניות מושלמות - ב HD רואים את כל הפגמים הקטנים... )
3) צריבה - נושא שאני קצת חושש ממנו, לא עשיתי הרצה או whitewash, חיפשתי בתפריט ולא מצאתי פונקציה רלוונטית. בינתיים אכל כל מה שזרקתי עליו מספר שעות ברציפות.
4) השתקפויות - הסלון שלי מאוד מואר, ה PY800 מתמודדת יפה עם אור מפוזר (חלון ענק מהצד), אך לא מבטלת לחלוטין אור ממוקד (חלון ממול עם קרני שמש ישירות או תאורת הלוגן מהקיר ממול). בשורה התחתונה, סביר בהחלט.
5) Intelligent Frame Creation - מאכזב לחלוטין, בשידורי ספורט גורם לעתים לתמונה לא חלקה (אולי ה 480Hz Sub-field לא מספיר מהיא ובדגמים חדשים יותר לא יורגש), בסרטים - גורם לסצנות רגילות של להיראות לא טבעיות כאשר הדמות זזה מהר מדי).
6) זוית צפיה - נהדרת, ניתן לראות את התמונה ללא איבוד פרטים גם מהשולחן שבמטבח (כנראה מכנה משותף לכל הפלזמות).
7) חיבורים - אני משתמש ב HDMI וב SVIDEO 2 SCART, חבל שאין כניסת SCART.
השאלות שלי:
1) איך אני בודק כמה שעות פעלה הטלוויזיה.
2) לא מצאתי בתפריט refresh rate, האם הוא קבוע על 50 או 100? הבנתי שבPV80 יש אפשרות לבחור.
3)לגבי ה IFC, לאילו סרטים מומלץ כן להדליק אותי, האם לבלו ריי?
4) מנגנון ה FRAME RATE24, הוא אוטומטי בסרטי בלו ריי או שצריך להדליק אותו באיזושהי צורה?
5) למה כדי לכוון את הממיר HD של הוט ואת האונקיו - ל 1080i או 720P?