RX-V496 ו-Wharfedale דיאמונד 9
שלום לכולם,
אז כמו שאפשר להבין מהכותרת: המגבר שלי הוא הדגם הנ"ל של ימאהה.
מחוברים אליו סדרה דיאמונד של וורפידל מהסוגים הבאים:
סנטר - 9.CS
קדמיים - 9.5
אחוריים - 9.SR
סאב - SW150
כבר זמן רב אני מתלבט אם להחליף את המגבר ליותר מתקדם. חוץ מזה שאני לא בטוח אם הוא מספיק חזק לרמקולים, אני גם מעוניין בפונקציות יותר מתקדמות (כמו למשל PL2, עבור משחקי PS2), וכניסות אופטיות נוספות.
בהתחשב לשיקולים שהעלתי, האם יש טעם להחליף למשהו יותר מתקדם (התקציב שלי הוא 2500-3000 ש"ח), ואם כן, מה הייתם ממליצים?
כמו כן חשבתי באופן כללי להתקדם לסדרה 9.1 (רמקולים אחוריים) יחד עם המגבר העתידי.
בכל אופן, אני חושב שאלתי את זה בעבר, אבל אשאל שוב: מה המחיר האידיאלי למכירת המגבר (ז"א מחיר התחלתי שממנו אני יכול להתחיל להתמקח ולרדת, ואם לרדת, עד לאן)?
תודה שקראתם (אני יודע שהפורסט די ארוך) ותודה רבה לעוזרים,
חג שמח לכולם!
אז כמו שאפשר להבין מהכותרת: המגבר שלי הוא הדגם הנ"ל של ימאהה.
מחוברים אליו סדרה דיאמונד של וורפידל מהסוגים הבאים:
סנטר - 9.CS
קדמיים - 9.5
אחוריים - 9.SR
סאב - SW150
כבר זמן רב אני מתלבט אם להחליף את המגבר ליותר מתקדם. חוץ מזה שאני לא בטוח אם הוא מספיק חזק לרמקולים, אני גם מעוניין בפונקציות יותר מתקדמות (כמו למשל PL2, עבור משחקי PS2), וכניסות אופטיות נוספות.
בהתחשב לשיקולים שהעלתי, האם יש טעם להחליף למשהו יותר מתקדם (התקציב שלי הוא 2500-3000 ש"ח), ואם כן, מה הייתם ממליצים?
כמו כן חשבתי באופן כללי להתקדם לסדרה 9.1 (רמקולים אחוריים) יחד עם המגבר העתידי.
בכל אופן, אני חושב שאלתי את זה בעבר, אבל אשאל שוב: מה המחיר האידיאלי למכירת המגבר (ז"א מחיר התחלתי שממנו אני יכול להתחיל להתמקח ולרדת, ואם לרדת, עד לאן)?
תודה שקראתם (אני יודע שהפורסט די ארוך) ותודה רבה לעוזרים,
חג שמח לכולם!
- mta194
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- שם מלא: שי שלוס
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
מכיוון שהסכום שאני רוצה להוציא על רסיבר הוא בערך לרסיבר בדרגת כניסה אז אני לא בטוח כמה שיפור תקבל.
הדרך היחידה לדעת היא לבדוק בעצמך.
לגבי מחיר של הרסיבר הישן, נאמר כבר באתר שזה חצי מהמחיר המקורי (בהנחה שהוא תקין ושמור).
הדרך היחידה לדעת היא לבדוק בעצמך.
לגבי מחיר של הרסיבר הישן, נאמר כבר באתר שזה חצי מהמחיר המקורי (בהנחה שהוא תקין ושמור).
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מה אתה רוצה להשיג? רק PL2? בשביל משחקי PS2? או שיש עוד דברים?
ההצעה הכי טובה - תגיע לחנות עם הציוד שלך - ותבקש להשוות לרסיבר בסדר גודל המחיר שאתה מחפש.
ותשווה על המקום
מה לגבי כניסות - אין לך צורך במיתוג HD למשל?
תפרט כמה שיותר - יהיה יותר קל לכוון אותך
ההצעה הכי טובה - תגיע לחנות עם הציוד שלך - ותבקש להשוות לרסיבר בסדר גודל המחיר שאתה מחפש.
ותשווה על המקום
מה לגבי כניסות - אין לך צורך במיתוג HD למשל?
תפרט כמה שיותר - יהיה יותר קל לכוון אותך
יש לי כוונה בעתיד לרכוש X360 ואת ה-WD TV, אך לגבי מיתוג HD אני לא חושב שזה קריטי, מכיוון שלמסך עצמו יש כמה כניסות HDMI. לשם כך אני אצטרך כמה כניסות אודיו דיגיטליות (משהו כמו 4, או אפילו יותר).
ולגבי המחיר - הרסיבר נרכש ע"י ההורים לפני כמה שנים, עוד כשהייתי תלמיד בתיכון, ואין לי מושג כמה הוא עלה.
בכל אופן, אני מוכן לא לשדרג את הרסיבר ולוותר על הכניסות (ז"א להחליף את הכבלים כשאצטרך לעבוד עם מכשיר מסויים), בתנאי שהרסיבר "מספק את הסחורה" לרמקולים הללו.
כמו כן, אני מוכן אפילו לעלות את התקציב שלי, אם כמובן יש צורך בכך, עד ל-5000 ש"ח.
אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי טוב, אך עם עדיין לא מובן תשאלו.
תודה רבה על העזרה!
ולגבי המחיר - הרסיבר נרכש ע"י ההורים לפני כמה שנים, עוד כשהייתי תלמיד בתיכון, ואין לי מושג כמה הוא עלה.
בכל אופן, אני מוכן לא לשדרג את הרסיבר ולוותר על הכניסות (ז"א להחליף את הכבלים כשאצטרך לעבוד עם מכשיר מסויים), בתנאי שהרסיבר "מספק את הסחורה" לרמקולים הללו.
כמו כן, אני מוכן אפילו לעלות את התקציב שלי, אם כמובן יש צורך בכך, עד ל-5000 ש"ח.
אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי טוב, אך עם עדיין לא מובן תשאלו.
תודה רבה על העזרה!