אם אפשר יעוץ וקצת ידע
ברשותי מגבר ביתי של PHILIPS דיי ישן אבל עושה את העבודה ואני מחפש אוזניות שיעמדו בווליום שלו, היו לי בעבר כמה אוזניות אבל לא משהו רציני כל פעם משהו ב 100 ש"ח 200 ולא מעבר, כעת אני מחפש משהו שיעמוד בווליום יהיו איכותיות וכמובן לא ישרפו אחרי חודשיים, אני שומע בעיקרון הכל והכי פחות קלאסית (יותר מזרחית והיפ הופ) אני מחפש שהבאס ישמע כמו שצריך ושיהיו נוחות לאוזן-תקציב בערך 500 ש"ח פחות או יותר (עדיף פחות) תודה רבה מראש לעוזרים. ועוד דבר קטן אני קורא במפרט שכתוב נגיד "הספק 30 MW" רציתי להבין איך זה הולך ביחס למגבר ביתי (WAT) תודה וסליחה, המשך שבוע טוב וחג שמח
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לאוזניות אין הספק.
יש הספק שהן מסוגלות לעמוד בהן מבלי שיישרפו, זה הכל.
אם הצלחת לשרוף אוזניות, אז או שיש לך בעית שמיעה חמורה ואתה צריך אוזניות לכבדי שמיעה או שחיברת אותן למקום לא נכון....
בוא תספר לנו קצת יותר לאן חיברת ואיך בדיוק נשרפו האוזניות.
יש הספק שהן מסוגלות לעמוד בהן מבלי שיישרפו, זה הכל.
אם הצלחת לשרוף אוזניות, אז או שיש לך בעית שמיעה חמורה ואתה צריך אוזניות לכבדי שמיעה או שחיברת אותן למקום לא נכון....
בוא תספר לנו קצת יותר לאן חיברת ואיך בדיוק נשרפו האוזניות.
המגבר הוא מגבר ביתי (של מערכת קולנוע ביתי) וכנראה שהאוזניות לא עומדות בווליום שיש למגבר, אני לא כבד שמיע אני פשוט אוהב לשמוע חזק והרבה. חיברתי את האוזניות לכניסת 6.5 מ"מ במגבר חיבור מוזהב שכתוב "PHONES" ניטרלתי את הרמקולים הקדמיים בכדי לשמוע אך ורק באוזניות והגברתי כמעט עד הסוף באיזשהו שלב פשוט צד שמאל הפסיק לפעול (אלו לא האוזניות הראשונות שאני שורף עם המגבר הזה) המגבר מספק 150 WAT אם זה עוזר ואני שומע כמעט עד הסוף. אם תרצה תמונה של הכניסה יש לי תמונה של המגבר אני אוכל להעלות.
ההספק של יציאת הרמקולים אינו קשור ליציאת אוזניות, אתה לא באמת מחבר אותן ל150 וואט אחרת הדרייבר יעוף לך לגזע המח וקראתי שזה לא בריא. אחת הסיבות שמגבר בייתי לא עושה צדק עם אוזניות הוא בדיוק בגלל זה: המגבר לוקח את האות המוגבר שאמור לצאת לרמקול ומוריד את הספקו לרמה של אוזניות, וטיבעם של נגדים הוא ליצור רעשי רקע.
דווקא יש הספק לאוזניות, כמו לכל מכשיר חשמלי והוא נע בין 30 מיליוואט לוואט אחד. אם אותו נגד שמנחית את העוצמה פגום, יש סיכוי טוב שהוא "יפוצץ" אוזניות כבר אחרי חודשיים. ואם האוזניות הן בעלות הספק ל 30 מיליוואט כמו שאתה מציין, אז בהחלט יש מקום לבדוק בקנייה הבאה את ההספק המקסימלי שלהן.
בשביל 500 שקל הייתי מוצא HD555 יד שנייה.
דווקא יש הספק לאוזניות, כמו לכל מכשיר חשמלי והוא נע בין 30 מיליוואט לוואט אחד. אם אותו נגד שמנחית את העוצמה פגום, יש סיכוי טוב שהוא "יפוצץ" אוזניות כבר אחרי חודשיים. ואם האוזניות הן בעלות הספק ל 30 מיליוואט כמו שאתה מציין, אז בהחלט יש מקום לבדוק בקנייה הבאה את ההספק המקסימלי שלהן.
בשביל 500 שקל הייתי מוצא HD555 יד שנייה.
תודה רבה על התגובה העניינית. בעיקרון אני מחפש אוזניות יד ראשונה לא ממש רוצה להתעסק עם יד שניה מהסיבה הפשוטה שאני לא הכי מבין ואני יכול ליפול בשניה עם זה, אם תוכל להמליץ לי על משהו ביד ראשונה אני אשמח ביותר ועוד שאלה אחת קטנה לידע כללי-מיליוואט עובד כמו וואט רגיל של רמקול (ככל שיש יותר מיליוואט האוזניות יותר חזקות, או שזה הפוך באוזניות?-מצטער על הבורות וחוסר הידע רק עכשיו החלטתי סופית לקחת משהו סביר) תודה רבה על העזרה עד עכשיו.MoAv כתב:ההספק של יציאת הרמקולים אינו קשור ליציאת אוזניות, אתה לא באמת מחבר אותן ל150 וואט אחרת הדרייבר יעוף לך לגזע המח וקראתי שזה לא בריא. אחת הסיבות שמגבר בייתי לא עושה צדק עם אוזניות הוא בדיוק בגלל זה: המגבר לוקח את האות המוגבר שאמור לצאת לרמקול ומוריד את הספקו לרמה של אוזניות, וטיבעם של נגדים הוא ליצור רעשי רקע.
בשביל 500 שקל הייתי מוצא HD555 יד שנייה....