לי יש 7603 והוא כן תומך ב1080P מהמחשב. אומנם המסך הזה לא מיועד לגיימרים כבדים שמשחקים ברשת אבל כל משחק שהרצתי על המסך הזה עבד ב1080P בלי לאגים ואני מדבר עם משחקים כבדים יחסית כמו GRID, COD 5, GTA 4 etc...
האמבלייט הוא סוג של גימיק נחמד שנותן תאורה אחורית בהתאם לרקע בו אתה צופה. התאורה "עצלה" יחסית למסכי LED (והמחיר בהתאם...) אבל עדיין ברגע שאתה מפעיל את הפיצ'ר הזה אתה לא יכול בלעדיו.
אני אישית לא אהבתי את התמונה של ה7403 עם 100HZ. אני מציע שתגיע לחנות עם תצוגה כמו שקם אלקטריק בקניון איילון ותבחן את המסכים בעצמך, בנושא הזה אין כמו מראה עיניים...
ל7403 יש 100hz ו 3 מ''ש...אבל התמונה שלו יותר כהה מה7603 בעל ה6 מ''ש 50hz(יש הרבה שמעדיפים אותה ככה) ואין לו אמבילייט, אני מאמין שעכשיו הם יכניסו דגם שהתמונה שלו כמו של ה7603 רק אם נתונים זהים ל7403 ,תמונה יותר בהירה 3 מ''ש 100hz ואמבילייט.
שווה לחכות לפחות עד שנידע איזה דגם הולך להיכנס ומה יהיה הנתונים שלו אני יעדכן פה באתר ברגע שיכנס החדש...
אם אתה סגור לחלוטין על ה7603
תוכל אולי למצוא כמה חנוית שנשאר להם במחסן אבל לספק אין יותר
בקובץ הנ"ל יש סקירה של הדגמים החדשים. יהיה גם דגם 8404 עם מעבד מתקדם יותר - HD NATURAL MOTION. יהיה גם NET TV - שירותי אונליין ועדכונים. ואמבילייט. יש למה לחכות.