צירוף כונן קשיח חיצוני לHDX עם כונן
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לא אמורה להיות בעייה מבחינת ראייה של שני המכשירים בו זמנית = פשוט ברשימת המקורות יופיע לך גם הHDD הפנימי וגם כונן USB
מה שכן צריך לשים לב אליו - שגם הח"מ וגם נוספים נתקלו בבעייה בניגון קבצי MKV "כבדים" דרך הUSB...
מה שכן צריך לשים לב אליו - שגם הח"מ וגם נוספים נתקלו בבעייה בניגון קבצי MKV "כבדים" דרך הUSB...
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
קבצי MKV כבדים?lawpower כתב:לא אמורה להיות בעייה מבחינת ראייה של שני המכשירים בו זמנית = פשוט ברשימת המקורות יופיע לך גם הHDD הפנימי וגם כונן USB
מה שכן צריך לשים לב אליו - שגם הח"מ וגם נוספים נתקלו בבעייה בניגון קבצי MKV "כבדים" דרך הUSB......
אני לפחות לא מכיר כאילו , יש קבצי בלוריי כבדים כדוגמת M2TS למיניהם שמקודדים בפורמטים החדשים,
בכל מקרה , אצלי ה HDX מריץ כל קובץ בכל גודל (תקין כמובן) ע"ג רשת 100 וכמובן בחיבור USB, בלי שום בעייה,
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

זה מה שמוזר - שדווקא בלו ריי הוא מריץ בסדר - אבל קבצי 1080P בעלי BITRATE גבוה - גם לי וגם לעוד מספר אנשים היו בעיות דרך USB (בלבד - מאז שעברתי לרשת 100 - הכל טס) - יש מצב שזה סוג של HDD חיצוני בעייתי - אבל רצוי שהאיש ידע...
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
Re: אם כך
אני עובד עם דיסק 2TB של WD , חיצוני USB מסדרת MY BOOKelib77 כתב:היש כונן חיצוני מומלץ?
אפשר לקבל הסבר מהי רשת 100 ?
תודה,
אלי...
מחובר ל HTPC חזק
רשת 100Mbit שדורשת ציוד רשת די סטנדרטי עבור הקמה , ועל גבי רשת כזו אפשר להריץ את מרבית הקבצים
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

רינו - אתה מדבר על שני דברים שונים...
הוא שואל על חיבור כונן חיצוני ישירות - וזה מה שאצלי עשה את הבעייה
כשאותו חיצוני מחובר לשרת הלא ממש חזק שלי - הכל עובד כמו שצריך - אבל ישירות למכשיר... זו הבעייה.
אלי - רשת 100 - זו פשוט רשת חוטית - כבל רשת מחבר בין החלקים השונים - ככה מגיעים לתוצאה הטובה ביותר.
ה-100 - הכוונה למהירות הרשת - 100 Mb לשנייה האפשרית.
יש 10/100/1000
הכל אמור לזרום עם רשת 100 - והיום לא תוכל למצוא מכשור חדש שתומך בפחות מ-100...
הוא שואל על חיבור כונן חיצוני ישירות - וזה מה שאצלי עשה את הבעייה
כשאותו חיצוני מחובר לשרת הלא ממש חזק שלי - הכל עובד כמו שצריך - אבל ישירות למכשיר... זו הבעייה.
אלי - רשת 100 - זו פשוט רשת חוטית - כבל רשת מחבר בין החלקים השונים - ככה מגיעים לתוצאה הטובה ביותר.
ה-100 - הכוונה למהירות הרשת - 100 Mb לשנייה האפשרית.
יש 10/100/1000
הכל אמור לזרום עם רשת 100 - והיום לא תוכל למצוא מכשור חדש שתומך בפחות מ-100...