היי,
אני רוצה לקנות QNAP TS-409 (עוד לא החלטתי אם PRO או הרגיל).
בארץ מוכרים אותו בפלונטר בבערך 3700 ש"ח.
בכל אתר אחר בחו"ל הוא נמכר בחצי מחיר (באתר של QNAP STORE הוא נמכר ב 400אירו (היום זה אירו זה בערך 5.5) כולל VAT.
בדקתי (ידעתי, אבל בחלטתי לבדוק שוב...) ואין מכס על מחשבים ולכן זה המחיר הסופי - אבל, לא כולל משלוח (שגם אם הוא יעלה עוד 300 ש"ח אני עדיין יוצא לי הרבה יותר זול מאשר לקנות בארץ).
שתי הקונפיגורציות הן בלי HDD.
מישהו קנה בחו"ל QNAP ??
למישהו יש סיבה טובה למהלא לקנות בחו"ל ??
תודה לילה טוב וחג שמח,
יובל
למה QNAP כל כך יקר בארץ - מה אני מפספס ??
תודה רבה - רק עוד שאלה...
תודה רבה.
חסכת לי הרבה כסף....אני בכל מקרה קונה בלי מע"מ אבל המחירים בזיגזג זולים בכמעט 800 ש"ח מבפלונטר. תודה.
.
אני הולך לקנות בזיגזג את ה QNAP TS-409 ויש לי שאלה אחרונה:
האם כדי להשקיע עוד 300 ש"ח בשביל ה PRO ??
אני צריך רק RAID5 עם שלושה HDD שיחזיק לי את כל החומר בבית ויהיה נגיש לכל המחשבים בבית (למחשב הנייד (עם חיבור אלחוטי), ל XBOX, למחשב בחדר משפחה ול XBOX360).
לא נראה לי שאני אשתמש בהגדרות של משתמשים למינהם ואני לא בטוח שאני צריך את ה LINUX, אבל בכל זאת אולי כדאי להשקיע עוד 300 ש"ח ??
שוב, תודה מראש וחג שמח,
יובל
חסכת לי הרבה כסף....אני בכל מקרה קונה בלי מע"מ אבל המחירים בזיגזג זולים בכמעט 800 ש"ח מבפלונטר. תודה.
אני הולך לקנות בזיגזג את ה QNAP TS-409 ויש לי שאלה אחרונה:
האם כדי להשקיע עוד 300 ש"ח בשביל ה PRO ??
אני צריך רק RAID5 עם שלושה HDD שיחזיק לי את כל החומר בבית ויהיה נגיש לכל המחשבים בבית (למחשב הנייד (עם חיבור אלחוטי), ל XBOX, למחשב בחדר משפחה ול XBOX360).
לא נראה לי שאני אשתמש בהגדרות של משתמשים למינהם ואני לא בטוח שאני צריך את ה LINUX, אבל בכל זאת אולי כדאי להשקיע עוד 300 ש"ח ??
שוב, תודה מראש וחג שמח,
יובל
אולי כדאי לקחת בחשבון פתרונות של חברות אחרות? אם אתה צריך מכשיר פשוט בסה"כ ולא מתוחכם יש פתרונות אחרים לא פחות טובים של חברות כמו BUFFOLO, NETGEAR, WD ואם אתה רוכש בחו"ל אז יש עוד...וכדאי מאד לבדוק את כל האפשרויות.
רוב אם לא כל המכשירים הללו מבוססי LINUX כך שזה לא שיקול...
כדאי להתחיל לחפש ביקורות על מכשירי NAS - למשל פה:
http://www.smallnetbuilder.com/content/ ... ory/50/75/
אורן.
רוב אם לא כל המכשירים הללו מבוססי LINUX כך שזה לא שיקול...
כדאי להתחיל לחפש ביקורות על מכשירי NAS - למשל פה:
http://www.smallnetbuilder.com/content/ ... ory/50/75/
אורן.