תמונה שצלמתי בסלולרי שלי המראה כי בפנסוניק 50PY800
יש גם השתקפויות והיא לא מונעת את ההשתקפויות
ותאמינו לי שזה לא ה"פלש " של הסלולרי...................

סיכם את הכל, חבל ששלושת חובבי פלזמת סמסונג (כניראה היחידים בארץ ובעולם שחושבים שה 450 עדיפה על ה PV80 אבל שיהיה) ממשיכים לנסות להטעות, בכל מסך זכוכית יש השתקפות, רק שבפלזמה פנסוניק יש הרבה פחות מבפלזמה סמסונג או אל ג'י וכו', יגידו לך את כל זה בכל חנות מתמחה, אם תשאל באיזה פלזמות יש פחות השתקפות אז יענו לך פנסוניק ופיוניר, תנסה ותראה, מקווה שהפעם הבנת, תודה.kingj כתב:בפלזמות של פנסוניק ההשתקפות היא נמוכה יותר משאר מסכי הפלזמה
אגב גם במסכי LCD ישנה השתקפות...
כמו שאמרו פה קודמי, בכל מסך זכוכית יש השתקפות, רק שבפנסוניק ופיוניר פחות.dodi88 כתב:עכשיו בבקשה כל חובבי יורוקום תפסיקו [behave]התבאטות לא נאותה - מרטין [/behave] ולהטעות פה משתמשים שאין להם מושג במסכים דקים
בפנסוניק יש השתקפות, בדיוק כמו בסמסונג. בדיוק כמו ב-LG. זה שאתם אוהדים של יורוקום לא נותן לכם את הזכות לעוות את המציאות לטובתה...
וגם במסך המהולל PY800 יש השתקפות.
שלא נדבר על ה-PV8/80.......

עופר ידידי ,אני לא אמרתי שיש מסכים שלא משקפים אור שמוקרן ,ישנם אנשים שאומרים שמסכי פלזמת פנסוניק טובים יותר מבחינת השתקפויותoferlaor כתב:לא קיים מסך שלא ישקף ברמה כזו או אחרת אור שמוקרן ישר אליו.
זה לא קשור לטכנולוגיה. גם ב lcd יש השתקפויות רק שהן נראות אחרת ויותר מפוזרות (diffused)...

זה לא ישנם אנשים, זה כל האנשים, ככה יגידו לך בכל חנות מתמחה, מה שקצת עצוב זה העיוורון העצמי, הרי אם תלך לכל מקום שבו שני המסכים מוצגים אחד ליד השני אתה תיראה ישר שבפנסוניק יש הרבה פחות השתקפות, אין בכלל מה להשוות, ויש לך גם פה בפורום לא אחד ולא שניים שאמרו שאחת הסיבות העיקריות שהם העדיפו את הפנסוניק זה נושא ההשתקפות, בסמסונג יש השתקפות ששקולה למראה, אין שום הפחתה בהשתקפות, בפנסוניק בהחלט יש הפחתה של ההשתקפות, אתה יכול גם לראות את זה בכך שתנסה להסתכל על הפנים של עצמך ממרחק מסוים בסמסונג, אתה ממש יכול לסדר את השיער, רואה פגמים בעור, זיפים, הכל, בפנסוניק אתה רואה פנים, אבל מאוד מהומהמות, לכן קשה יותר לשים לב להשתקפות והיא כמעט לא מורגשת.yuria כתב:עופר ידידי ,אני לא אמרתי שיש מסכים שלא משקפים אור שמוקרן ,ישנם אנשים שאומרים שמסכי פלזמת פנסוניק טובים יותר מבחינת השתקפויותoferlaor כתב:לא קיים מסך שלא ישקף ברמה כזו או אחרת אור שמוקרן ישר אליו.
זה לא קשור לטכנולוגיה. גם ב lcd יש השתקפויות רק שהן נראות אחרת ויותר מפוזרות (diffused)...
תאמין לי שראיתי גם השתקפויות מהצד ולאו דווקא של מקורות אור במסך
PY800
כל אחד בסופו של דבר יקנה איזה מסך שהוא רוצה ............

efi1965 כתב:roei_s
אני מכבד את דעותיך מאוד וגם מסכים איתם לרוב. אבל למה כל תגובה שלך היא מאמר בעיתון ? אם תקצר יקראו וגם יבינו
![]()
![]()
![]()
לא לקחת ללב...