גם בפלזמות פנסוניק מדגם PY800 יש השתקפויות

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
yuria פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4181
נתן תודות: 103 פעמים
קיבל תודות: 238 פעמים

שליחה #1 

לכל המהללים את פלזמות של פנסוניק מבחינת חסינות להשתקפויות מצב
תמונה שצלמתי בסלולרי שלי המראה כי בפנסוניק 50PY800
יש גם השתקפויות והיא לא מונעת את ההשתקפויות :oops: :oops: :oops:
ותאמינו לי שזה לא ה"פלש " של הסלולרי...................
נערך לאחרונה על ידי yuria ב 11/04/2009 21:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5684
נתן תודות: 1133 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #2 

אהה ' :oops:

efi1965
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1614
שם מלא: efi1965
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #3 

וואי ..............לא נמאס לך מהויכוח הטיפשי הזה ? :? :? :?

noamre
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 359
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #4 

אכן, אתה צודק - יש השתקפויות של מקור אור מרוכז, גם אצלי ב PY800 יש השתקפות שכזו משתי מנורות קיר 300W הלוגן.
אני לא חושב שיש מסך שלא יהיו השתקפויות כאלה (לכל מסך שהיה אצלי בסלון היו השתקפויות מהתאורה).

אני לא מאמין שהמצב שונה עבור פלזמה מחברה אחרת או פלזמה מדגם שונה.

kingj
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 57
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

בכל מסך ישנה השתקפות

שליחה #5 

בפלזמות של פנסוניק ההשתקפות היא נמוכה יותר משאר מסכי הפלזמה

אגב גם במסכי LCD ישנה השתקפות

yuria פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

לא אמרתי שבמסכים אחרים אין השתקפויות ,אבל יש בפורום אנשים שטוענים שכמעט ואין בעיית השתקפות בפנסוניק
ולכן היא מומלצת יותר על פני פלזמת ........
תמונה זו מראה שלא כך הדבר ......
הויכוח לא נמאס כי יש אנשים בפורום שמטעים את המתענינים הפוטנציאלים
נערך לאחרונה על ידי yuria ב 11/04/2009 23:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015

Rino
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5450
שם מלא: Reem
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 132 פעמים

שליחה #7 

efi1965 כתב:וואי ..............לא נמאס לך מהויכוח הטיפשי הזה ? :? :? :?
...
(Y)

dodi88
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3803
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #8 

עכשיו בבקשה כל חובבי יורוקום תפסיקו [behave]התבאטות לא נאותה - מרטין [/behave] ולהטעות פה משתמשים שאין להם מושג במסכים דקים

בפנסוניק יש השתקפות, בדיוק כמו בסמסונג. בדיוק כמו ב-LG. זה שאתם אוהדים של יורוקום לא נותן לכם את הזכות לעוות את המציאות לטובתה...

וגם במסך המהולל PY800 יש השתקפות.
שלא נדבר על ה-PV8/80....

roei_s
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 559
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

Re: בכל מסך ישנה השתקפות

שליחה #9 

kingj כתב:בפלזמות של פנסוניק ההשתקפות היא נמוכה יותר משאר מסכי הפלזמה

אגב גם במסכי LCD ישנה השתקפות
...
סיכם את הכל, חבל ששלושת חובבי פלזמת סמסונג (כניראה היחידים בארץ ובעולם שחושבים שה 450 עדיפה על ה PV80 אבל שיהיה) ממשיכים לנסות להטעות, בכל מסך זכוכית יש השתקפות, רק שבפלזמה פנסוניק יש הרבה פחות מבפלזמה סמסונג או אל ג'י וכו', יגידו לך את כל זה בכל חנות מתמחה, אם תשאל באיזה פלזמות יש פחות השתקפות אז יענו לך פנסוניק ופיוניר, תנסה ותראה, מקווה שהפעם הבנת, תודה.

roei_s
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #10 

dodi88 כתב:עכשיו בבקשה כל חובבי יורוקום תפסיקו [behave]התבאטות לא נאותה - מרטין [/behave] ולהטעות פה משתמשים שאין להם מושג במסכים דקים

בפנסוניק יש השתקפות, בדיוק כמו בסמסונג. בדיוק כמו ב-LG. זה שאתם אוהדים של יורוקום לא נותן לכם את הזכות לעוות את המציאות לטובתה...

וגם במסך המהולל PY800 יש השתקפות.
שלא נדבר על ה-PV8/80....
...
כמו שאמרו פה קודמי, בכל מסך זכוכית יש השתקפות, רק שבפנסוניק ופיוניר פחות.
אגב אולי תעיין פה קצת:
http://www.cnet.com.au/panasonic-th-42p ... 289465.htm
http://www.cnet.com.au/samsung-ps50a650-339293596.htm
הפלזמה היחידה של סמסונג שהגיע לרמה של ה PV8 זו ה 650, אז אני לא רוצה לחשוב מה הפער האיכותי בין ה PV80 ל 450, כמו בתמונה ככה גם בבדיקות המקצועיות, שמים וארץ, לא נורא, גם ככה מסך זה לא לכל החיים, מסך הבא תרכוש כבר פנסוניק או פיוניר, בעצם פיוניר כבר לא יהיו, אז פנסוניק, תהנה :)
נ.ב
קבל קינוח:
http://www.consumersearch.com/plasma-tv ... th-42px80u
נבחר למסך הפלזמה 42 אינץ הכי טוב :)
למה בשום אתר בעולם לא רשום שלסמסונג 450 יש שחורים טובים? למה רק פלזמה סדרה 650 של סמסונג היא ברמה של הדגם הכי נחות של פנסוניק (PV8)? למה בכל חנות מתמחה יגכחו אם תשאל מה עדיף, סמסונג 450 או PV80? כי זה פשוט לא אותה הרמה, אני ו 99.9% מחברי הפורום נמשיך להמליץ על הפנסוניק PV80 כי זה פשוט המסך הכי טוב בתקציבים האלו, גם למי שאין מספיק כסף, שיקנה פרללי, אין שום מסך שמתקרב לביצועים של המסך הזה בטווח מחירים הזה וגם כמה אלפים מעלה.

nimmer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 232
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #11 

כבעלים גאה של PY800...

1+

עזבו השתקפויות, בחיים לא הייתי מאמין שיראו תכנים של SD כל כך יפה על מסך שכזה (בלי מעבד חיצוני בכל זאת..)

טלוויזיה מ-ד-ה-י-מ-ה !!

חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 578
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #12 

nimmer כתב:כבעלים גאה של PY800...

1+

עזבו השתקפויות, בחיים לא הייתי מאמין שיראו תכנים של SD כל כך יפה על מסך שכזה (בלי מעבד חיצוני בכל זאת..)

טלוויזיה מ-ד-ה-י-מ-ה !!
...
מחזק את דבריך ידידי...
(Y) (Y) (Y)
גיל בכר

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78880
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #13 

לא קיים מסך שלא ישקף ברמה כזו או אחרת אור שמוקרן ישר אליו.

זה לא קשור לטכנולוגיה. גם ב lcd יש השתקפויות רק שהן נראות אחרת ויותר מפוזרות (diffused)

yuria פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #14 

oferlaor כתב:לא קיים מסך שלא ישקף ברמה כזו או אחרת אור שמוקרן ישר אליו.

זה לא קשור לטכנולוגיה. גם ב lcd יש השתקפויות רק שהן נראות אחרת ויותר מפוזרות (diffused)
...
עופר ידידי ,אני לא אמרתי שיש מסכים שלא משקפים אור שמוקרן ,ישנם אנשים שאומרים שמסכי פלזמת פנסוניק טובים יותר מבחינת השתקפויות
תאמין לי שראיתי גם השתקפויות מהצד ולאו דווקא של מקורות אור במסך
PY800
כל אחד בסופו של דבר יקנה איזה מסך שהוא רוצה .........
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #15 

עכשיו שמתי לב שיש לי גם השתקפויות בקנקן האספרסו. בטח בגלל זה הקפה יוצא לי מר מידי.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78880
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #16 

yuria,

טובים יותר ממה?

לדעתי ה-5090 הוא בעל המסך הזכוכית שבולע הכי הרבה אור כיום (כלומר, הכי פחות רפלקטיבי).

הגימור של ה-PY800 מפזר אור בצורה אחרת לחלוטין מהפיוניר ודומה יותר ל-LCD בשיקוף שלו.

הדור הבא של פנסוניק משמעותית משפר את הנושא הזה.

מעבר לזה, אם יש מקור אור חזק ממול למסך, אז לא יעזור פלזמה או LCD, תמיד יראו החזר אור.

roei_s
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #17 

yuria כתב:
oferlaor כתב:לא קיים מסך שלא ישקף ברמה כזו או אחרת אור שמוקרן ישר אליו.

...
עופר ידידי ,אני לא אמרתי שיש מסכים שלא משקפים אור שמוקרן ,ישנם אנשים שאומרים שמסכי פלזמת פנסוניק טובים יותר מבחינת השתקפויות
תאמין לי שראיתי גם השתקפויות מהצד ולאו דווקא של מקורות אור במסך
PY800
כל אחד בסופו של דבר יקנה איזה מסך שהוא רוצה .........
...
זה לא ישנם אנשים, זה כל האנשים, ככה יגידו לך בכל חנות מתמחה, מה שקצת עצוב זה העיוורון העצמי, הרי אם תלך לכל מקום שבו שני המסכים מוצגים אחד ליד השני אתה תיראה ישר שבפנסוניק יש הרבה פחות השתקפות, אין בכלל מה להשוות, ויש לך גם פה בפורום לא אחד ולא שניים שאמרו שאחת הסיבות העיקריות שהם העדיפו את הפנסוניק זה נושא ההשתקפות, בסמסונג יש השתקפות ששקולה למראה, אין שום הפחתה בהשתקפות, בפנסוניק בהחלט יש הפחתה של ההשתקפות, אתה יכול גם לראות את זה בכך שתנסה להסתכל על הפנים של עצמך ממרחק מסוים בסמסונג, אתה ממש יכול לסדר את השיער, רואה פגמים בעור, זיפים, הכל, בפנסוניק אתה רואה פנים, אבל מאוד מהומהמות, לכן קשה יותר לשים לב להשתקפות והיא כמעט לא מורגשת.
דווקא בחנויות מתמחות לרוב החנות חשוכה אז קשה לראות את זה, אבל עדיין המוכרים יגידו לך שאין ספק שבפנסוניק יש פחות השתקפות, אני זוכר שגם אני פחדתי מאוד מההשתקפות, הייתי בארמגדון ובסטריאו סטאר והם אמרו לי שאם אתה רוצה פלזמה בלי השתקפות קח את הפנסוניק PV70 (זה מה שהיה בזמנו), לא היה לי מספיק כסף לפנסוניק וזו הסיבה שרכשתי את הטושיבה ולא את הסמסונג Q91 שהיתה דגם באמת טוב של סמסונג (אמנם לא הציג שחורים ברמה של פנסוניק או פיוניר אבל הוא היה דגם ממש טוב לדעתי ולדעת רבים), מאז ועד היום הבנתי שהטושיבה C3500PG אמנם הוא מסך טוב מאוד ביחס ל LCD אבל זה לעולם לא יהיה פלזמה של פנסוניק או פיוניר.
בכל אופן בחנויות לא מתמחות אתה כן תיראה את ההבדל העצום בנושא ההשתקפות, סתם לדוגמא במחסני חשמל רעננה, מחסני חשמל פ"ת, ביג בוקס רעננה, תבוא ביום שמשי, אתה תיראה בבירור שבפנסוניק יש הרבה פחות השתקפות (הם גם יגידו לך את זה), אם זה היה רק אני אז מילא, אבל כל הפורום וכל מי שבחן את המסכים בנושא הזה אומר לך שבפנסוניק יש הרבה פחות השתקפות, ולא מעט אמרו לך שזו אחת הסיבה העיקריות אם לא העיקרית שהם העדיפו את הפנסוניק, ככה גם אומרים בכל החנויות המתמחות, אז תן קרדיט, אף אחד לא נגדך.
פלזמות של סמסונג כבודן במקומן מונח, אבל הן נחותות בנושא השחורים וההשתקפות מול הפנסוניק והפיוניר, ואלו עובדות, בכל והדגש הוא על כל הסקירות המקצועיות הפנסוניק מנצחת את הסמסונג בהליכה, בכל החנויות המקצועיות גם ממליצים על כך שהפנסוניק טובה יותר, ושוב הדגש על כל, וגם בפורום הנפלא הזה, ובפורום AVFORUM שפתחתי בו תרד בנושא יש רוב מוחלט לפנסוניק, אז באמת שזה לא משהו אישי, שכל אחד יקנה מה שבא לו, אסור לשכוח שיש את עניין העלות תועלת וכשאתה קנית את המסך שלך אז ההבדל במחירים היה יותר גדול, וכמו שאני רציתי לקנות את ה Q91 כי היא היתה זולה יותר אז כמובן שזהו שיקול ענייני והגיוני, ויכול להיות שלך ספציפית היתרונות של הפנסוניק לא שווים את התוספת במחיר, אולי לך פחות חשובים השחורים, אולי לך פחות חשובה רמת הפירוט והדיוק בצבעים, ואולי אתה צופה בטלוויזיה רק בחושך אז בכלל אין לך בעיה של השתקפות, ואז אולי לך הסמסונג באמת מספקת, כל אחד והשיקולים שלו, וזה סך הכל מסך, חג שמח.

efi1965
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1614
שם מלא: efi1965
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #18 

roei_s
אני מכבד את דעותיך מאוד וגם מסכים איתם לרוב. אבל למה כל תגובה שלך היא מאמר בעיתון ? אם תקצר יקראו וגם יבינו :D :D :D
לא לקחת ללב (Y)

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #19 

efi1965 כתב:roei_s
אני מכבד את דעותיך מאוד וגם מסכים איתם לרוב. אבל למה כל תגובה שלך היא מאמר בעיתון ? אם תקצר יקראו וגם יבינו :D :D :D
לא לקחת ללב (Y)
...
(Y) :lol:

האמת שהוא צודק,קצת מעייף :wink:

yuria פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #20 

efi1965 כתב:roei_s
אני מכבד את דעותיך מאוד וגם מסכים איתם לרוב :מבולבל: . אבל למה כל תגובה שלך היא מאמר בעיתון ? אם תקצר יקראו וגם יבינו :D :D :D
לא לקחת ללב (Y)
...
(Y)
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”