בעיות עם MC של ויטסה

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
armin4ever פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 84
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום רב,

לאחר פירמוט המחשב והתקנת VISTA,התחלתי להתעסק עם המדיה סנטר ונצפו הבעיות הבאות:

1.ראשית כל,כרטיס הקול שהותקן לי במחשב?(היה לי את הדרייבר המקורי שקיבלתי עם המחשב) לא התקין לי את היציאה הדיגטלית ולכן לא הצלחתי לקבל 5.1...בינתיים הסרתי את כרטיס הקול והורדתי אחד דרך WINDOWS שמצא לי דרייבר שנותן תמיכה ב5.1....האם זה קריטי שהדרייבר דרך הWIN?

2.בMC לאחר ההפעלות הראשוניות הכל היה תקין,ועכשיו יש תופעה שכאשר אני פותח את MC על FULL SCREEN(בין אם במסך הפלזמה או בין אם במסך המחשב)-אז המסך השני(זה שלא פתוח עליו כלום)-מחשיך לחלוטין,לצורך הדוגמא,אם בפלזמה אפתח את הMC על FULL SCREEN אז במסך המחשב הכל יהיה שחור.-דבר אשר לא קורא שהחלון ממוזער או עובד על חצי מסך.

3.בMC במסך המחשב בלבד-ברגע שהוא על FULL SCREEN אני רואה נקודות כאלו כמו פיקסלים שרופים,ברגע שהמסך לא על FULL SCRENN אז אין את הנקודות האלו...בצפייה בפלזמה בFULL SCREEN לא נראית הבעיה.

תודה על העזרה

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #2 

לא ציינת כלל מהו המפרט שלך, אבל ננסה לענות בכל זאת:

1. כן, זה קריטי. בד"כ עדיף להביא מהאתר של היצרן ולא ממיקרוסופט. אבל אם זה עובד, אז אולי לא כדאי לגעת.
2-3. בהנחה שיש לך כרטיס מסך מבוסס ATI, בדוק אם זה עוזר לך במשהו:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 662#795662
ולפני זה, תעדכן דרייברים של כרטיס המסך וכרטיס הקול מאתר היצרן ולא מעדכונים אוטומטיים של ויסטה!
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

armin4ever פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

טוב כמה עדכונים

שליחה #3 

1.לאחר ששינתי את הרזולציה של מסך המחשב מ1024*768 אז נפסקה הבעיה של המסכים השחורים(שיניתי לרזולציה של 1280*1024 ועכשיו הכל קטן לי,אני גם לא חושב שזו הרזולציה הטבעית של המסך מדגם L1750HQ של LG).

2.הבעיה של הנקודות נשארה גם לאחר שינוי הרזלוציה.

3.בעת הגדרת מסך הפלזמה שלי(PV8) באשף ההגדרה של ויסטה,אני מקבל הודעה this resolution does not appear correct ,והרי זו הרזולציה הטבעית של הפלזמה...1024*768

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #4 

תעדכן דרייברים של כרטיס מסך מאתר היצרן.

armin4ever פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

עדכון

שליחה #5 

pixies כתב:לא ציינת כלל מהו המפרט שלך, אבל ננסה לענות בכל זאת:

1. כן, זה קריטי. בד"כ עדיף להביא מהאתר של היצרן ולא ממיקרוסופט. אבל אם זה עובד, אז אולי לא כדאי לגעת.
2-3. בהנחה שיש לך כרטיס מסך מבוסס ATI, בדוק אם זה עוזר לך במשהו:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 662#795662
ולפני זה, תעדכן דרייברים של כרטיס המסך וכרטיס הקול מאתר היצרן ולא מעדכונים אוטומטיים של ויסטה!
...
כבר אתמול לאחר פירמוט המחשב הורדתי עדכון לכרטיס המסך מסוג GT7300 של NVIDIA מהאתר שלהם....בבדיקה שלי מצאתי שהרזולציה הטבעית של מסך המחשב היא אכן 1280*1024 אבל הפונטים יותר מדיי קטנים לי ואני לא יכול לקרוא כלום...

יש מצב שאני צריך להוריד גם דרייבר של המסך עצמו?(LG).

עוד בעיה מעצבנת היא שכאשר אני עובד על FULL SCREEN בפלזמה תחת MC אז אני לא יכול "להזיז" את העכבר למסך המחשב ולעבוד לדוגמא על פיירפוקס במקביל...

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #6 

עד כמה שידוע לי, ה-VMC לא תוכנן שיהיה אפשר לעבוד במקביל על תוכנות אחרות במסך אחר.

ההמלצה היא תמיד להגדיר רזולוציה טבעית של המסך (אגב, 1280 על 1024 במסך LCD של 17" זה לא כזה קטן... לדעתי לפחות...), אבל אם זה קטן לך מדי תגדיר רזולוציה נמוכה יותר ותנסה להגדיר Refresh Rates שונים, עד שתראה באופן תקין.
עוד אפשרות זה להישאר עם הרזולוציה הטבעית של המסך אבל להקטין את ה-DPI בהגדרות כרטיס המסך בשביל תצוגה של פונטים גדולים יותר. כדי להגדיר את זה, לחץ על כפתור ימני בעכבר על נקודה ריקה בדסקטופ, בחר ב-Personalize, ואז תראה בצד אופציה של Adjust Font Size - DPI.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”