[טופל] מסך שחור בעת צפייה בטלוויזיה - Live TV - דרך MythTV
-
TomerP
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
- שם מלא: תומר
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
אהלן,
התקנתי את Ubuntu, התקנתי מעליה MythTV, + LIRC, הגדרתי הכל, הגעתי למצב של תוכנה עובדת, + העברת ערוצים - אך ללא אפשרות הצפייה.
אני לוחץ על Watch TV, המסך שחור, אני רואה שהערוץ בממיר עובר - אך אין תמונה. ניסיתי גם את Composite 1 וגם את Composite 2 ושניהם מציגים מסך שחור.
יש צורך להגדיר משהו? מקודדים? משהו ששכחתי?
ניסיתי לשחק קצת עם המקודדים ב frontend, אך ללא הצלחה כלשהי.
תודה מראש!
התקנתי את Ubuntu, התקנתי מעליה MythTV, + LIRC, הגדרתי הכל, הגעתי למצב של תוכנה עובדת, + העברת ערוצים - אך ללא אפשרות הצפייה.
אני לוחץ על Watch TV, המסך שחור, אני רואה שהערוץ בממיר עובר - אך אין תמונה. ניסיתי גם את Composite 1 וגם את Composite 2 ושניהם מציגים מסך שחור.
יש צורך להגדיר משהו? מקודדים? משהו ששכחתי?
ניסיתי לשחק קצת עם המקודדים ב frontend, אך ללא הצלחה כלשהי.
תודה מראש!
נערך לאחרונה על ידי TomerP ב 11/04/2009 20:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
איך אתה מחובר?
דרך הקומפוזיט או דרך SVIDEO?
איזה כרטיס?
דרך הקומפוזיט או דרך SVIDEO?
איזה כרטיס?
-
TomerP
- חבר פעיל מאוד

אהלן Shed ואחרים,
אכן, הגדרתי כל מה שצריך, הערוץ אפילו מתחלף, אך המסך עדיין שחור. בלוגים של ה frontend, אני מקבל את השגיאות:
חייב לציין, אם אני מבצע את הפקודה:
אני יכול לראות את תוכן הערוץ (YES).
אכן, הגדרתי כל מה שצריך, הערוץ אפילו מתחלף, אך המסך עדיין שחור. בלוגים של ה frontend, אני מקבל את השגיאות:
קוד: בחירת הכל
RingBuf(/home/tomer/rec/SOMENAME.mpg): Invalid file (fd -1) when opening '/home/tomer/rec/SOMEFILE.mpg'.
NVP::OpenFile():Error, file not found: /home/tomer/rec/SOMENAME.mpg
TV Error: StartPlayer(): NVP is not playing after 20000 msec
TV Error: LiveTV not successfully started
קוד: בחירת הכל
sudo cat /dev/video0 > test.mpg
mplayer -vo xv test.mpg
-
TomerP
- חבר פעיל מאוד

טוב,
אחרי הרבה מאוד קשיים - אחרי 3 או 4 התקנות של המערכת, הצלחתי להגיע למצב של מערכת עומדת + EPG, עם OSD שנראה קצת מגעיל, אבל זה יטופל בהמשך, + FrontEnd מתפקד גם במחשבים האחרים בבית.
אני באמת ממליץ לכל מי שרוצה מערכת יציבה (לפחות אחרי כל הקנפוגים, היא תהיה כזו), לנסות את MythTV. קצת קשה בהתחלה, קצת התקנה, קצת קינפוגים, קצת לשבור את הראש ובסוף הכל עובד.
[ועכשיו רק ליצור Image של המערכת]

אחרי הרבה מאוד קשיים - אחרי 3 או 4 התקנות של המערכת, הצלחתי להגיע למצב של מערכת עומדת + EPG, עם OSD שנראה קצת מגעיל, אבל זה יטופל בהמשך, + FrontEnd מתפקד גם במחשבים האחרים בבית.
אני באמת ממליץ לכל מי שרוצה מערכת יציבה (לפחות אחרי כל הקנפוגים, היא תהיה כזו), לנסות את MythTV. קצת קשה בהתחלה, קצת התקנה, קצת קינפוגים, קצת לשבור את הראש ובסוף הכל עובד.
[ועכשיו רק ליצור Image של המערכת]