סמסונג לד החדש 46 סדרה 7
הטלוויזיה סדרה 7 פועלת בארץZiXeD כתב:פשש תתחדש טלוויזיה מטורפת..
אגב מחיר בארצות הברית (לפי אמזון): 1,539.98דולר..
שזה איזה 6 וחצי אלף.. בכל אופן ארצות הברית היא לא דוגמא לכלום..
חוץ מזה שטלוויזיה מארצות הברית לא הייתה פועלת לך בארץ...
אם היא נקנתה בארץ.. במידה והוא היה מייבא מארה''ב היא לא (כמה מוזר כמה מפגר 90 אחוז מהטלוויזיות שם לא מולטי סיסטם.. ואני עצמי נפלתי על זה עם הטלוויזיה שלי.. ותודה לאלוהים בהרבה הרבה מזל הצלתי טלוויזיה שהבאתי מארה''ב ב14 אלף שקל..)roki6 כתב:הטלוויזיה סדרה 7 פועלת בארץZiXeD כתב:פשש תתחדש טלוויזיה מטורפת..
חוץ מזה שטלוויזיה מארצות הברית לא הייתה פועלת לך בארץ......
שוב הטלוויזיה היא NTSC עובדת עם YESZiXeD כתב:אם היא נקנתה בארץ.. במידה והוא היה מייבא מארה''ב היא לא (כמה מוזר כמה מפגר 90 אחוז מהטלוויזיות שם לא מולטי סיסטם.. ואני עצמי נפלתי על זה עם הטלוויזיה שלי.. ותודה לאלוהים בהרבה הרבה מזל הצלתי טלוויזיה שהבאתי מארה''ב ב14 אלף שקל..)roki6 כתב:הטלוויזיה סדרה 7 פועלת בארץZiXeD כתב:פשש תתחדש טלוויזיה מטורפת..
חוץ מזה שטלוויזיה מארצות הברית לא הייתה פועלת לך בארץ.........
נקנתה בארה"ב
ובאם אתה רוצה HOT יש אתר ישראלי אחר שהמליץ לי על ממיר ב- 1000 ש""ח
שממיר 50
HZ PAL
TO
60 HZ NTSC
תמונה של איכות
http://img2.imageshack.us/img2/4364/32877329.jpg
כך שזה עובד ועובד נפלא
אתה עובד עם ממיר? אני בזמנו שקניתי את ה 650 שלי שהייתה NTSC ולא תמכה כלל ביס (שחור לבן נחשב?) עבדה לי גרועה עם ממיר ושאלתי המון אמרו לי שבחיים לא יכול לעבוד נורמלי כי הקצב של PAL זה 50 תמונות בשניה.. לעומת NTSC שזה 60.. מה שאומר שחסר לך 10 תמונות באמצע.. התוצאה - תקיעות בתנועות מהירות (שידורי ספורט) ובכלל איכות ירודה..roki6 כתב:שוב הטלוויזיה היא NTSC עובדת עם YESZiXeD כתב:אם היא נקנתה בארץ.. במידה והוא היה מייבא מארה''ב היא לא (כמה מוזר כמה מפגר 90 אחוז מהטלוויזיות שם לא מולטי סיסטם.. ואני עצמי נפלתי על זה עם הטלוויזיה שלי.. ותודה לאלוהים בהרבה הרבה מזל הצלתי טלוויזיה שהבאתי מארה''ב ב14 אלף שקל..)roki6 כתב:הטלוויזיה סדרה 7 פועלת בארץZiXeD כתב:פשש תתחדש טלוויזיה מטורפת..
חוץ מזה שטלוויזיה מארצות הברית לא הייתה פועלת לך בארץ.........
נקנתה בארה"ב
ובאם אתה רוצה HOT יש אתר ישראלי אחר שהמליץ לי על ממיר ב- 1000 ש""ח
שממיר 50
HZ PAL
TO
60 HZ NTSC
תמונה של איכות
http://img2.imageshack.us/img2/4364/32877329.jpg
כך שזה עובד ועובד נפלא...
למזלי באותה תקופה בדיוק נכנסה ה650 ולאחר עשות טלפונים שכנענו את רטפון לקחת את הטלוויזיה ולהחליף לנו מפענח צבע.. (באמת יצאו איתנו תותחים ) לאחד שיש בארץ.. כמובן שזה עלה כסף (2000 ש''ח) אבל זה שווה כל שקל ורואים HD מצויין .. קצת פחות SD (כנראה גם כיול וגם כי מדובר במסך 52 אינצ')
mishoo כתב:מישהו מוכן לספר כבר איפה אפשר לקנות את המסך הזה? או שזה סוד כמוס. כבר שבועיים אנשים מדברים ומשום מה אף אחד לא מוכן למסור מידע איפה אפשר להשיג אותו. אז אם זה לא סוד צבאי, אז בבקשה. אני מאד מעוניין לדעת....
חשמל נטו רמת החיל תל אביב
NTSC עובד עם ממיר כמו YES MAXאתה עובד עם ממיר? אני בזמנו שקניתי את ה 650 שלי שהייתה NTSC ולא תמכה כלל ביס (שחור לבן נחשב?) עבדה לי גרועה עם ממיר ושאלתי המון אמרו לי שבחיים לא יכול לעבוד נורמלי כי הקצב של PAL זה 50 תמונות בשניה.. לעומת NTSC שזה 60.. מה שאומר שחסר לך 10 תמונות באמצע.. התוצאה - תקיעות בתנועות מהירות (שידורי ספורט) ובכלל איכות ירודה..
למזלי באותה תקופה בדיוק נכנסה ה650 ולאחר עשות טלפונים שכנענו את רטפון לקחת את הטלוויזיה ולהחליף לנו מפענח צבע.. (באמת יצאו איתנו תותחים ) לאחד שיש בארץ.. כמובן שזה עלה כסף (2000 ש''ח) אבל זה שווה כל שקל ורואים HD מצויין .. קצת פחות SD (כנראה גם כיול וגם כי מדובר במסך 52 אינצ')...
כמו שאצלי בצבע מלא .
יש להם אפשרות לטכנאים לתת קוד לממיר לשדר או לקבל מהלווין 60 HZ
YES לא מוכנים לספר בדיוק מה שהם עושים וטוענים שזה סוד
אותי בתור לקוח מעניין שזה יעבוד הכי טוב .
ב- HOT צריך ממיר ביניים כמו
http://www.world-import.com/CMD-HDX5_PA ... verter.htm
http://www.world-import.com/samar.htm
יש באינטרנט עוד הרבה חנויות ושם תוכל להשיג במחיר טוב יותר
הממיר ב- HOT עובד נפלא
ניתן לכוון את התמונה בכל רזולוציה 480P או 720P או 1080P ועוד ...
יש בעיה גדולה בסיפור שלך
באם היה לך TV NTSC ב- PAL לא היית רואה כלום ובטח לאלעבוד נורמלי כי הקצב של PAL זה 50 תמונות בשניה.. לעומת NTSC שזה 60.. מה שאומר שחסר לך 10 תמונות באמצע.. התוצאה - תקיעות בתנועות מהירות (שידורי ספורט) ובכלל איכות ירודה.....
איכות ירודה או תקיעות ,פשוט מסך שחור
רק ב- YES
לאחר שינוי השידור ,ניתן לראות תמונה .
אתה עובד או מייצג את "רטפון " ???למזלי באותה תקופה בדיוק נכנסה ה650 ולאחר עשות טלפונים שכנענו את רטפון לקחת את הטלוויזיה ולהחליף לנו מפענח צבע.. (באמת יצאו איתנו תותחים )...
קודם כל מזל טוב
גם אני מתעניין מאד לגבי רכישה של המסך, השאלה שלי עליך היא האם מדובר בסדרה 7000 החדשה או שאתה מדבר על ה786 שזה דגם של שנה שעברה. אשמח אם תיתן שם של חנות ואחריות לגבי המוצר ובכלל את התרשמותך מהמסך המצוין הזה.
WTF לא מסתדר לי כלום ממה שאתה אומר פה..roki6 כתב:NTSC עובד עם ממיר כמו YES MAXאתה עובד עם ממיר? אני בזמנו שקניתי את ה 650 שלי שהייתה NTSC ולא תמכה כלל ביס (שחור לבן נחשב?) עבדה לי גרועה עם ממיר ושאלתי המון אמרו לי שבחיים לא יכול לעבוד נורמלי כי הקצב של PAL זה 50 תמונות בשניה.. לעומת NTSC שזה 60.. מה שאומר שחסר לך 10 תמונות באמצע.. התוצאה - תקיעות בתנועות מהירות (שידורי ספורט) ובכלל איכות ירודה..
למזלי באותה תקופה בדיוק נכנסה ה650 ולאחר עשות טלפונים שכנענו את רטפון לקחת את הטלוויזיה ולהחליף לנו מפענח צבע.. (באמת יצאו איתנו תותחים ) לאחד שיש בארץ.. כמובן שזה עלה כסף (2000 ש''ח) אבל זה שווה כל שקל ורואים HD מצויין .. קצת פחות SD (כנראה גם כיול וגם כי מדובר במסך 52 אינצ')...
כמו שאצלי בצבע מלא .
יש להם אפשרות לטכנאים לתת קוד לממיר לשדר או לקבל מהלווין 60 HZ
YES לא מוכנים לספר בדיוק מה שהם עושים וטוענים שזה סוד
אותי בתור לקוח מעניין שזה יעבוד הכי טוב .
ב- HOT צריך ממיר ביניים כמו
http://www.world-import.com/CMD-HDX5_PA ... verter.htm
http://www.world-import.com/samar.htm
יש באינטרנט עוד הרבה חנויות ושם תוכל להשיג במחיר טוב יותר
הממיר ב- HOT עובד נפלא
ניתן לכוון את התמונה בכל רזולוציה 480P או 720P או 1080P ועוד ...
יש בעיה גדולה בסיפור שלךבאם היה לך TV NTSC ב- PAL לא היית רואה כלום ובטח לאלעבוד נורמלי כי הקצב של PAL זה 50 תמונות בשניה.. לעומת NTSC שזה 60.. מה שאומר שחסר לך 10 תמונות באמצע.. התוצאה - תקיעות בתנועות מהירות (שידורי ספורט) ובכלל איכות ירודה.....
איכות ירודה או תקיעות ,פשוט מסך שחור
רק ב- YES
לאחר שינוי השידור ,ניתן לראות תמונה .
אתה עובד או מייצג את "רטפון " ???למזלי באותה תקופה בדיוק נכנסה ה650 ולאחר עשות טלפונים שכנענו את רטפון לקחת את הטלוויזיה ולהחליף לנו מפענח צבע.. (באמת יצאו איתנו תותחים )......
היו פה כ''כ הרבה טכנאים.. (3 של יס לצורך העניין) לאף אחד מהם לא היה פתרון.. וכאמור יש לי יס מקס ואפילו ניסינו יס HD וכלום רק שחור לבן קיבלתי אם בכלל..
יכול להיות שהמקרה שלך שונה משלי.. אצלי הייתה אופציה להחליף תמפענח צבע כמו שעשינו (ואגב אני לא קשור בכלל לרטפון יותר מזה פעם היה לנו סיפור של תביעה מולם פשוט אני מעריך אותם על מה שהם עשו)
או לקנות ממיר שעולה באזור ה1500 ועובד רק על שידורי SD ומציג תמונות באיכות תחת..